Şimdi Ara

Yaşım 17 hiç sevgilim olmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu yaşıma kadar 1 tane bile olmadı sevgilim birine teklif etmiştim reddetti fazla sosyal değildim 2 senedir ortam da olmadı ama bu sene dersane var belki bulabilirim dersane sınıfımdan falan birini özel okuldayım buyuklerim falan biz senin yaşında neler yapardık diyorlar bende tık yok hala ne onerirsiniz biraz boyum kısa 1.70 civarı +-1 olabilir ama çok uzun değilim kilom da yok gibi fazla buyuk sıkıntılarımdanbiri yakin olmadigim bir kizla konusurken bile utaniyorum goz temasi kuramiyorum.Boy da 1.69 1.70 olunca haliyle ozguven gidiyor ne onerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 16 Eylül 2014; 17:58:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin yasında neler yapıyordum diyen büyüklerin simdi ipsiz sapsız dolasıyorlar dikkat et.

30 yasında adamın eline kız eli carpmamıs bile sen 17 yaşına su yaşıma kadar sevgilim olmadı diyon.

Sen daha nesinki...

• Bu kadar korkmana ne gerek var ki. Eskiden ben de senin gibi düşünüyordum. Ama ondan sonra farkettim ki. Bu kızların bizden ne farkı var ? Bu soruyu soruyordum her zaman kendime. Bence sen gözünde büyütüyorsun.
  • Sen bi rap i bırak sonra konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurremshake

Sen bi rap i bırak sonra konuşalım

Sebep ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Sebep ?

21 yaşında arkadaşım var senin durumundaydı 2 yıl önce rap müzik dinler karamsar karamsar takılır asosyal hareketler yapardı zar zor bıraktırdık farklı tarzda müzikler dinlettik biraz biraz ortamlara girmeye başladı dahası farklı müzik türlerini dinlediği için muhabbetlere katılabilmeye başladı sonra güncel kitaplar olaylar vs derken adam şu anda bizden daha sosyal. Ortamlarda rap müziğin pek bir işlevi yok yani üzerine konuşulacak durumlar olacağını sanmıyorum anca erkek arkadaşlar arasında yada meslekteki kızlarla arsız bela

kısacası çözümün kültürel açıdan kendini geliştirmen ve güncel olabilmen böyle olursan emin ol bir şekilde bir yerden başlarsın illa kız arkadaş yapacaksın diye bir durumda yok emin ol bulunacağın ortam karşına birilerini çıkartır hadi eyvallah

• quote:

quote:

quote:

Sebep ?

21 yaşında arkadaşım var senin durumundaydı 2 yıl önce rap müzik dinler karamsar karamsar takılır asosyal hareketler yapardı zar zor bıraktırdık farklı tarzda müzikler dinlettik biraz biraz ortamlara girmeye başladı dahası farklı müzik türlerini dinlediği için muhabbetlere katılabilmeye başladı sonra güncel kitaplar olaylar vs derken adam şu anda bizden daha sosyal. Ortamlarda rap müziğin pek bir işlevi yok yani üzerine konuşulacak durumlar olacağını sanmıyorum anca erkek arkadaşlar arasında yada meslekteki kızlarla arsız bela

kısacası çözümün kültürel açıdan kendini geliştirmen ve güncel olabilmen böyle olursan emin ol bir şekilde bir yerden başlarsın illa kız arkadaş yapacaksın diye bir durumda yok emin ol bulunacağın ortam karşına birilerini çıkartır hadi eyvallah

Ortam için dinlemiyorum ki müziği ben gaza getirmesi sözleri yetiyor kickboxa başlamamda ilk kavgamı etmemde falan etkisi çok buyuk rapin gaza geliyorum o kulaklığı takınca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sebep ?

Öhh asosyellikle rap müziğin ne alakası var allah aşkına hocam.Rap müziğin tek sıkıntısı şuan insanların Arsız bela gibi adamları rapci sanması, rap müzikten soğuması.İnsanlar biraz at gözlüklerini çıkartıp, ön yargılarını kırıp rap müziğe öyle bakmayı deneseler şuan Türkiye'de yapılan pop müziğin ne kadar boş olduğunu görürler aslında.Ama Acun gibi adamlar kekoları çıkartıp rapci diye gösterince milletinde fikri değişmiyor tabi.Türk milleti zaten çoğu sorgulamadan kabul eden yapıda olduğundan.

• Benim boyum 1.91 bende de tık yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman aman ne büyük kayıp. Sizin düşünecek başka şeyleriniz yok mu aslanım ? otur dersine kitabına bak. Zamanı gelince olur herşey. Bazı şeyleri de hemen aniden yaşamayın biraz tadına zamanı gelince bakın. Bi kaç yıl sonra da dersin düzgün kız bulamıyorum eline erkek eli değmemiş yağlama yıkama yapmamış diye.
  • Benim de olmadı. 19 yaşındayım ve en ufak bir kaybım olmadığını düşünüyorum. Bu yaşımda ilk defa teklif ettim kabul etmedi. Sana şunu söyleyeyim, derslerin daha önemli. Kimsenin özünde birbirinden farkı yok inan bana, onlar sadece güçlüymüş gibi görünüyorlar. Kimseyi gözünde büyütme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum gsin tumblr da takılın la cidden nereye adım atsan kız. Erkek görsen dünyanın en şanslı insanı oluyosun erkek yok bildiğin. Neyse shshsh

• quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

quote:

quote:

quote:

Sebep ?

Öhh asosyellikle rap müziğin ne alakası var allah aşkına hocam.Rap müziğin tek sıkıntısı şuan insanların Arsız bela gibi adamları rapci sanması, rap müzikten soğuması.İnsanlar biraz at gözlüklerini çıkartıp, ön yargılarını kırıp rap müziğe öyle bakmayı deneseler şuan Türkiye'de yapılan pop müziğin ne kadar boş olduğunu görürler aslında.Ama Acun gibi adamlar kekoları çıkartıp rapci diye gösterince milletinde fikri değişmiyor tabi.Türk milleti zaten çoğu sorgulamadan kabul eden yapıda olduğundan.

kesinlikle katılıyorum ancak söylemek istediğim tek tip müzik dinlemek geneli kapsayarak rap dinleyenlerin başka müzik tarzlarını dinlemediğini gördüm bahsettiğim arkadaşımda öyleydi çünkü :) ayrıca bende rap dinlerim ancak dediğiniz gibi rap denince arsız bela sanıldığı için insanlar ortalık yerde bunu konuşamıyorlar

• Boşuna kendinizi kandırmayın dersler daha önemli diye , gören de tıp düşünen insanlar sanacak sizi."Ne sevgilisi , kariyerime odaklandım ben" muhabbeti yine.17 yıldır herhangi bir kızla bir şey yaşayamadıysan 5 yıl sonra görücü usülüyle evlendirirler seni , tecrübesizlikten hiçbir kadını elde edemezsin.17 yıl nedir ya , direk olsan sürtünür birileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Boşuna kendinizi kandırmayın dersler daha önemli diye , gören de tıp düşünen insanlar sanacak sizi."Ne sevgilisi , kariyerime odaklandım ben" muhabbeti yine.17 yıldır herhangi bir kızla bir şey yaşayamadıysan 5 yıl sonra görücü usülüyle evlendirirler seni , tecrübesizlikten hiçbir kadını elde edemezsin.17 yıl nedir ya , direk olsan sürtünür birileri.

Nick-yorum uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Boşuna kendinizi kandırmayın dersler daha önemli diye , gören de tıp düşünen insanlar sanacak sizi."Ne sevgilisi , kariyerime odaklandım ben" muhabbeti yine.17 yıldır herhangi bir kızla bir şey yaşayamadıysan 5 yıl sonra görücü usülüyle evlendirirler seni , tecrübesizlikten hiçbir kadını elde edemezsin.17 yıl nedir ya , direk olsan sürtünür birileri.

Nick-yorum uyumu

Yav he he.Yalnız öleceksin hala nick diyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Nick-yorum uyumu

Yav he he.Yalnız öleceksin hala nick diyor.

Görucez bakalım
    Konuma yorum yaz o zaman

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97358844&p=1#97358844

• up
  • Sen üniversiteni bir kazan orda yaparsın kendine sevgili.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.