Şimdi Ara

sevgili olma tarihin profiline yazmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. uzun ve ciddi bir ilişkim var. ben instagram kullanmıyordum fakat sırf merak ettiğim için ve kız arkadaşım kullanıyor diye açayım dedim. sonra kız bizim sevgili olma tarihini yazmış. yani bu ne anlama geliyor, niye yazarlar. yada benden de mi bunu bekliyor. yazmalı mıyım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgili Olma Tarihini Profine Yazma: Önemli Hususlar

Sevgili olma tarihi, iki kişinin bir çift haline geldiği özel bir gündür. Bu tarihi profiline yazmak, karşı tarafa ciddiyetini ve ilişkinize verdiğin önemi göstermenin bir yoludur.

Sevgili Tarihi Yazma Çeşitleri

Sevgili tarihinizi profilinize eklemenin birkaç yolu vardır:

• Tam Tarih: "14 Şubat 2023" gibi tam tarihi kullanabilirsiniz.
    • Sadece Ay ve Yıl: "Şubat 2023" şeklinde daha kısa bir formatı tercih edebilirsiniz.
    • Romantik İfadeler: "Birlikteliğimizin Başlangıcı" veya "Aşkımızın Doğum Günü" gibi romantik ifadeler kullanabilirsiniz.

Biyonuza Tarih Yazan Erkeklerin Motivasyonları

Bazı erkekler biyografilerine sevgili olma tarihini yazmayı tercih ederler. Bunun birkaç nedeni olabilir:

• Ciddi bir ilişki aradıklarını göstermek
    • Karşı tarafla olan bağlarını vurgulamak
    • İlişkilerine değer verdiklerini ifade etmek

Sevgili Tarihi Yazma Örnekleri

Profilinize sevgili olma tarihini yazmak için bazı örnekler şunlardır:

• "14 Şubat 2023'ten beri kalbim seninle çarpıyor."
    • "Şubat 2023'te, aşkın ne demek olduğunu öğrendim."
    • "Birlikte yolculuğumuza 14 Şubat 2023'te başladık."

İpuçları

• Dürüst Olun: Yazdığınız tarih, ilişkinizin gerçek başlangıç tarihi olmalıdır.
    • Özel Olun: Tarihi yalnızca size özel bir şekilde ifade edin, herkesin anlayabileceği bir şey yazmayın.
    • Saygılı Olun: Diğer kişinin bu bilgiyi profilinde paylaşmakla rahat olup olmayacağını göz önünde bulundurun.

Sevgili olma tarihinizi profilinize yazmak, ilişkiniz için heyecan verici bir adımdır. Bu ipuçlarını takip ederek, karşı tarafa ciddiyetinizi ve sevginizi gösterebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sende onun doğum tarihini yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu soruların kızın yaptığından daha manasız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis düşün bakalım neden tarihi yazmış acaba baika bir şeyimi kast etti.Yaz hatta emojiyide bas şekil dursun.

• Orange. O kullanıcısına yanıt
    Orange hanım siz böyle şeyler yapmaz mısınız? Saçma mı buluyorsunuz?

• Spleace S kullanıcısına yanıt
    Evet. Gereksiz saçma şeyler.

• Ben saçma bulmuyorum ama doğruda bulmuyorum. Yıl dönümünde 1-2 günlüğüne yazarsın neyse ama her sevgilinin tarihini yazarsan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar basit mevzular, sanki dünyanın en karmaşık durumuyla karşılaşmış gibi sorgulamana gerek yok...

Benimle sevgili olduğu tarihi yazmış, bu ne anlama geliyor demek nedir ya :) Seni önemsemiş, çevresine bunu göstermek istemiş.

Şimdi siz elele tutuşunca gelip buraya, biz elele tutuştuk ne alama geliyor mu diyeceksin ? O hareketi yaparken de çevrenize biz sevgiliyiz mesajı veriyorsunuz ve birbirinize bağınızı somut şekilde hissettiriyoruz. :) Aynı mevzunun laciverti yani...
  • Ben de hep bu kızların profillerine yazdığı çok gizemli(!) tarihler nedir diyordum.

Demek ilk seçenek sevgili olma tarihi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.