Şimdi Ara

Yaşım 17 hiç sevgilim olmadı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Benim boyum 1.91 bende de tık yok.

senle onu yanyana koysak nolur acaba
  • Para israfı, olmaması iyi olmuş
  • Benim de olmadı ama çok koyuyor be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Benim boyum 1.91 bende de tık yok.

senle onu yanyana koysak nolur acaba

• Birincisi

1.70 boy özgüven eksikliğine sebep olacak kadar kısa bir boy değil,Türkiye'deki kızlar ya senin boyunda ya da daha kısa oluyor.Valla 1.90 olup sap gibi gezeni de gördüm,1,64 olup(üstelik bu eleman yakışıklı falan da değil) karıyı kızı götüreni de gördüm.Yani şunu demeye çalışıyorum,kızların bakış açısını anlamak için önce onların erkekler gibi düşünmediğini anlaman gerekir.Erkekler tipe önem verirken kızlar için muhabbetten tut her şey faktör olabilir

İkincisi

Dershanede ortam yapmaya falan çalışma.İlk örnekteki tip dışı faktörlerinin iyi olması için adamakıllı bir üniversiteye girmen önemli.Otur adam gibi dersini çalış.

• lisede sevgiliyi ne yapıcaksınız alayı gerizekalı fen lisesindeki kızlar zaten iyi değil inek çoğu anadoludakiler biraz iyi birde şans önemli hangi anadoluya gittiğin hangi sınıfa gittiğinin önemi var o konuda şanslıysan olabilir lisede sevgili meslek eskiden çok berbattı zaten ama düz liseler felan kalkınca meslektede ciddiyim iyi kızlar var artık keko felan yok fazla tek tük artık onlarıda dışlıyorlar bence en iyi sevgili üniversitede olur abi iyi bir üniye git 10 numara sevgilin olur lisede sevgili süs işidir bence türkiye de zaten amerika daki gibi ortam olmadığı için çıkar için sevişmede yok kız bulmak zor (güzel bilgili anlayışlı kız)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.