|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit Ajanı -- 16 Eylül 2006; 20:17:20 > |
Beni bir dağda buldular Benim adım dertli dolap Suyum aşağıdan alırım Kolum kanadım kırdılar Suyum akar yalap yalap Alır yukarı dökerim Dolaba layık gördüler Böyle emreylemiş çalap Ben mevlayı zikrederim Onun için inilerim. Onun için inilerim. Onun için inilerim. Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah. Yunus Emre
|
|
Kendi içindeki enerjiyi kullan ve hiç kimseyi sallama...
< Kişisel bir ileti yazın > Tüm Umudunuzu Kaybetmek Özgürlüktür !!! |
|
_____________________________ |
|
|
|
|
CCVP, CCDP, CCNP, CCIP
Cisco Cisco partizani !! |
|
"...Satılmışlığın, kahbeliğin, Riyakarlığın, Adiliğin ve Her Çeşit Yabancılaşmanın Karışımı Olan Karanlık Denizin Ortasında, Güneşi Batmayan Bir Ada, Ben Ne Şuralıyım Ne Buralı Adalıyım Adalı. Adam, Ormanlıktır. Dostluk, Yoldaşlık, Mertlik Ormanı. Bütün Adamı Kaplar Erdemin Güneşi, Yirmidört Saat Aydınlatır Adamı. Biz Ada Sakinleri Bilmeyiz KARANLIĞI..." MAHİR ÇAYAN.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 17 Eylül 2006; 13:36:53 > |
![]() ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
|
|
Russian ®
Since 2005 |
|
Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . .
Necm.Erb. |
|