Şimdi Ara

Yaşamak İsveç mi, Yunanistan mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamana kadar bu iki ülke arasında tercih yapmam gerekiyor.

Yunanistan'da işsizlik yüksek seviyelerde fakat şu an iş konusunda bir sıkıntım yok, ve işsizlik gittikçe azalıyormuş.Ülkenin havası , ortamı gerçekten çok güzel.Ekonomik sıkıntıları fazla diyorlar fakat Avrupa birliğinde olması ileride bu sorunun aşılacağı hissini uyandırıyor.

İsveç'te ise refah seviyesi gerçekten yüksek. Eğitim , sağlık, iş alanlarında daha iyisi zor bulunur sanırım ? :) Fakat bana biraz izole olmuş bir ülke gibi geldi. Havası gibi insanları da soğuk , içe kapanık.Belli bir saatten sonra hayat duruyor diyorlar. Sanırım sıcak memleketten giden birinin yaşayacağı tek sorun bunlar gibi.

Bu iki ülke hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim Muhakkak en azından Yunanistan hakkında bilgisi olanlar vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İsveç.

Hocam bence çok arada kalınabilecek bir soru değil bu.

Hadi danimarka mı isveç mi desen anlarımda.Yunanistan ne alaka?

• Hernekadar soğuktan nefret etsemde ben İsveç'i tercih ederdim. Refah seviyesi ve hayat kalitesi daha üstlerde olduğu için ve Yunanistan-Türkiye arasında olası sürtüşme yaşansa hissettirilecek olan ırkçılıkla tadım kaçmaması için İsveç daha doğru bir tercih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 7 Mart 2018; 22:37:28 >
  • isveç

• konuyu ilk cümle dışında özellikle okumadım.

hangisi için sevecenlik hissediyorsun, hangisini ülken sayabilirdin doğmuş olsaydın bunu cevaplayabilirsen ona göre seçimini kolayca yapabilirsin bence.

• Yani sorunun cevabı gayet açık bence.Yunanistan'ı Moldova,Makedonya,Belarus ile karşılaştırsan biraz düşünürdüm ama İsveç gibi bir ülkeyi Yunanistan ile karşılaştırmak İsveç'e hakaret.

• İsveç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsviçre'de yaşamak
    9 yıl önce açıldı
    Bulgaristan da yaşamak?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsveçle Türkiye karşılaştırması bile daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunanistan ne?

• Nasıl 2si arasından bir seçim yapacaksın hayırdır dostum iş teklifi mi aldın?

• İsveç Vs Canada-Norveç-Finlandiya-Japonya desen anlarim da Yunanistan ne ?Türkiyeden pek farki yok.Ama orda ekonomik kriz olduğu açıkca söyleniyor.Türkiyede vatandaş uyutuluyor.

Sorunun cevabi İsveç bence...

• Yunanistan ne kardeşim övmeyin şu batmış Avrupa ülkelerini.

İsveç tabikide soğuk iklime sahip ülkelerde yaşamadım nasıldır bilmiyorum bu seni etkilerse mecbur Yunanistan'ı seçeceksin bide ülkene çok yakın ve aynı iklime sahipler bide Yunanlılar Egeliler givi eğlenmeyi gece hayatını çok sever

• İsveç ile yunanistan arasında bi uçurum var. tartışmasız isveç

• Benim niye böyle seçeneklerim yok ax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Good_Library -- 8 Mart 2018; 11:41:54 >
  • Tabii ki de Yunan kızları.. Sıcacık iklim eğlenmesini bilirler..

İsveç buz gibi ,eminim Kızları da donuktur.Yüzü asık İsveç kızını çekemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de metropol kültürüne alışmış bir insan Yunanistan, İtalya, İspanya gibi ülkelerin dışında yapamaz, her ne kadar maddi durumu yerinde olsa da mutlu olamaz. Sıcak iklim insanıyız şunu hala anlayamadınız.

• Yunanistan ne diyenlere cevabım var. Adam sıcağı seviyordur. Yunanistanda da belli bir maaşa geçiceğine inanıp fazlasında gözü yoktur.

Şahsen benimde gitme şansım var bi yerlere Güney Avrupa ülkelerini düşünürüm yani. Hem bizim kültüre yakın hem yurt dışı. İnsanları da benzer ve sıcak ve denizi güzel.

İsveç kötü demiyorum açık ara ekonomik olarak Yunanistandan ileri fakat adam orada sadece paraya bakmıyor.

• Iki ulkeye de gittim

Isvec diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalarda serin olur oralarda yollarda gizli buzlanma olabilir binersin volvona yanyan gidersin işine.

• isveç ancak sosyal bir hayat yaşayamazsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.