Şimdi Ara

Yaşamak İsveç mi, Yunanistan mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi şarkı vardı.. Yunanistan kızları ne don giyer ne fistan.. İşte bu şarkıdan sonra, bende Yunan Kızlarına karşı hep bir ilgi olmuştur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvşalıTavşan

Türkiye'de metropol kültürüne alışmış bir insan Yunanistan, İtalya, İspanya gibi ülkelerin dışında yapamaz, her ne kadar maddi durumu yerinde olsa da mutlu olamaz. Sıcak iklim insanıyız şunu hala anlayamadınız.

Sıcak iklim insanı mıyız? Kars'ı Türkiye'den saymıyorsun herhalde? Ben soğuk iklim insanıyım var mı bir itirazın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tercihi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkeden gittikten sonra neresi olduğu hiç farketmez, isveç beni mülteci olarak alsa sokakta yaşamaya razıyım yemin ederim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmasız isveç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombiliellez

quote:

Orijinalden alıntı: AvşalıTavşan

Türkiye'de metropol kültürüne alışmış bir insan Yunanistan, İtalya, İspanya gibi ülkelerin dışında yapamaz, her ne kadar maddi durumu yerinde olsa da mutlu olamaz. Sıcak iklim insanıyız şunu hala anlayamadınız.

Sıcak iklim insanı mıyız? Kars'ı Türkiye'den saymıyorsun herhalde? Ben soğuk iklim insanıyım var mı bir itirazın?

Yaşamak İsveç mi, Yunanistan mı ?

http://cografyaharita.com/haritalarim/2ct%C3%BCrkiye_yillik_ortalama_sicaklik_haritasi.png

Şurada mavi ile gösterilen şehirler nüfus olarak ülkenin kaçta kaçını oluşturuyor

İstisnalar kaideyi bozmaz, illa bir şey dememiz gerekiyorsa Türkiye sıcak iklim ülkesidir. İtalya'da da Alp Dağları var ve 50 milyonluk ülkede taş çatlasa 1 milyonu buralarda yaşıyorsa İtalya Akdeniz ve sıcak iklim ülkesi değil mi oluyor?

Edit:Amme hizmeti

Yaşamak İsveç mi, Yunanistan mı ?

https://store.donanimhaber.com/a4/61/25/a4612524d1f584a2424ab6e57a25850d.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvşalıTavşan -- 8 Mart 2018; 23:29:55 >

• rusyada yaşamış birisi olarak.eger sıcak iklimi seviyorsan.kültürleri sana yakınlık istiyorsan yunanistan derim.ama isveç'de mükemmel bir ülkedir.soguktur.isveç yunanistandan daglar kadar fark varr.ben denizi ve kumsalı çok sevidigim için.yunanistanı tercih ederimm.şahsim fikrim
    benim bu dünyada tek istedigim denize yakın bir bahçeli evim öyle lüks villa tarzı olmayacak.birde semaver çayını demleyecen.ekstra olarak porto şarabı içeçecen.ulan çokmu şey istyorumm.

• Karşılaştırmanın sonucu az çok belli zaten. Fakat benim değinmek istediğim nokta başka. Yunanistan'ın ekonomisi uzun zamandır kötü olarak biliniyor, ki öyle de. İşsizlik oranı yüzde 20 civarında. Tabii şöyle de bir şey var. Son zamanlarda ülkeye yapılan yatırımlar arttı. Mesela en son Tesla'nın Atina'da ar-ge merkezi kurmaya karar vermesi, ya da 1 yıl önce Fraport şirketinin Yunanistandaki tüm havaalanlarını satın alması gibi. Ayrıca gelecekte daha çok yatırım olacağına dair söylentiler var. Yani Yunanistan yavaş yavaş ekonomik krizden çıkıyor, ama şu an İsveç'in sosyal ilişkiler dışında diğer alanlarda daha üstün olduğu kesin. Ve son olarak Yunan insanı genel olarak bi çok konuda Türklere benziyor. Damak zevkinden tut da trafik alışkanlıklarına kadar.

Haa ayrıca. Yunanistanda hayat gece 12'den sonra başlıyor.
    (eğlenceye düşkün bi millet oldukları doğrudur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Mart 2018; 2:15:7 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.