Şimdi Ara

Yaşamak İstemiyorum Halinize Şükredin *** MADDELİ ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 24 yaşındayım ve hayattan bıktım ölmeyi düşünüyorum. Hayatımda hiç çalışmadım vasıfsızım param yok. Ama sorunlarım çok hepside tip üzerine kurulu sorunlar yani düzgün yanım yok. Şimdi madde madde yazıcam size.

1-) Boyum kısa. 1.74 boyum var. Ayakkabı içine boy yükseltici tabanlık koyuyorum ama oda en fazla 2-3 cm uzatıyor her ayakkabıya olmuyor.

2-) Kafam çok büyük hemde aşırı büyük. Kafamın büyük olması boyumu daha kısa gösteriyor. Ayrıca normal 1.74 boylu biriyle yanyana gelince o daha uzun duruyor çünkü onun omuzları daha yukarda, benim omuzlar düşük kafam büyük diye boyum 1.74 yoksa aslında 1.70

3-) Dişlerim sapsarı ve yamuk çarpık çurpuk kırık. Bunun çözümü var tüm dişlerimi yaptırmak istiyorum ama nerden baksanız 10.000 tl falan. Rahat rahat gülemiyorum.

4-) Burnum yamuk kırık. Sağ profilden çok sorun yok ama sol profilden çok kötü gözüküyorum. Bunuda yaptırmanın çaresi var 3.500 tl gerekiyor.

5-) Ellerim çok küçük. Yeni birinle tanıştığımda direk ellerime dikkat ediyor. Ellerin ufacıkmış deyip kendi ellerinin üstüne benim ellerimi koymamı kıyaslamak falan istiyor.

6-) Ayaklarım çok küçük 40 numara. Hatta çorapsız giyilen TOMS model babet tarzı ayakkabıların 40 numaraları bile bol geliyor. İçine tabanlık atmak zorunda kalıyorum.

7-) Ten rengim bembeyaz aşırı beyaz. Bir insan beyaz olur RUSLAR gibi tamam o normaldir. Ama benim tenim ayrıca sönük, ölü gibi kanım çekilmiş gibi duruyor. Bunun için bronzlaştırıcı krem sürüyorum oda 50 tl falan. Ama sürekli süremiyorum çünkü 1 günde çıkıyor. Ayrıca beyaz giysi giydiğimde acaip leke yapıyor çok kötü oluyor. Ve suratıma sürüyorum kollarıma falan sürmüyorum suratım yanık gibi kollarım bembeyaz acaip görüntü oluşuyor.

8-) Gözlerim pörtlek. Yani böyle gözlerimin yuvarlaklığı göz kapağım falan hepsi belli oluyor. Keşke Burak Özçivit tarzı kesin direk içe gömük göz stilim olsa. Ayrıca gözlerimin altı mosmor sanki bişey kullanıyomuş gibi sürekli. Ayrıca gözlerim çok baygın bakıyor sanki inşaatta çalışmışım gibi sürekli yorgun bakıyorum.

9-) Suratım çok hassas. Yani moralim bozuk olsun direk suratıma yansır, uykum olsun yorgun olayım direk suratıma yansır. Zaten suratım bembeyaz öyle olunca iyice bembeyazlıyom dışardan öcü gibi oluyorum. Bazı insanlar var mesela köylü tipli insanlar kavruk tipli yanakları pembe pembe onların suratlarına bakıyosunuz hep yaşam dolu hep canlı duruyolar. Ama benim ufacık bişey hemen suratıma yansıyor.

10-) Kaşlarım çok seyrek ve masum duruyor. Kaş yapım kapkara değil ve seyrek, ayrıca masum bakıyorum böyle Arda Turan gibi normal bakışlarım hatta daha masum. Zaten yeni tanıyan biri çok mülayim birine benziyorsun diyor. Ama ben böyle keskin kaşlı sinirli ne bileyim Gürkan Uygun ( MEMATİ ) gibi bakışlı olmak isterdim hep, daha erkeksi yani.

11-) Kafam çok büyük demiştim. Yağmur ATACAN'ın kafasıda büyük ama en azından biçimli. Benim kafam biçimsiz yamuk duruyor. Ayrıca gıdık var. Gıdık olması kafamı yandan bakınca daha büyük gösteriyor, gıdık olmasa keskin bir çene yapım olsa daha iyi olur.

12-) Zayıfım 65 kiloyum ve omuzlarım çok dar çocuk gibi duruyorum kafamda büyük bildiğiniz karikatür gibi. Bunu biraz toplamak için spor yapıyorum. Ama sporla biryere kadar omuz genişletme olmuyor sonuçta genetik olarak geniş olması gerek. Ayrıca kemiklerim çok ince benim o yüzden ne kadar spor yparsam yapayım ne kadar kaslanırsam kaslanayım, üstüme mont giydiğim zaman hep ufak minik minyon durucam.
    Ayrıca hayat boyu nasıl spor yapcam diye düşünüyorum. Şuan çalışmadan yapıyorum deli gibi yoruluyorum, işe girince hep nasıl yapcam? Yarın 40-50 yaşında sporu bıraktım diyelim yine berbat fiziğime geri dönücem.

13-) Penis boyum çok küçük bu beni çok özgüvensiz kılıyor. Ayrıca erken boşalma sorunum var cinsel ilişkilerimde benimle 1 kere ilişkiye giren kız birdaha girmek istemiyor.

14-) Kılsız bir yapım var göğüslerimde kıl çıkmıyor. Sakallarım çıkıyor onları beğeniyorum seyrek ama güzel duruyolar. Ama bıyık ve cücük çıkmıyor top sakal falan bırakamıyorum. Bıyıklarım incecik cücük ise hiç çıkmıyor. Bunun içinde minoxil kullanmayı yada bıyık ektirmeyi düşünüyorum yine masraf.

15-) Saçlarım dökülmeye başladı. Önceden daha sıktı şakak kısımları ve dha güzel saç modeli yapıyordum. Ancak şimdi açılmaya başladı, şakaklarım açıldıkça kafamda daha büyük gözüküyor suratım daha büyük daha uzun duruyor. Bunun içinde saç ektirmeyi düşünüyorum oda 5000 tl yapar heralde.

16-) Çok kambur duruyorum yandan bakınca. Sanki 60 yaşında dedeler gibi hayattan bezmiş şekilde. Bu benim sürekli bilgisayar başında oturmamdan kaynaklı. Gece 4-5 gibi yatıp öğlen 3 gibi kalkıyorum ve akşama kadar yine geceye kadar bilgisayar başındaıym. Şimdiki aklım olsa hiç oturmazdım ama iş işten geçti artık bu saatten sonra düzelmez kamburluğum.

17-) Çok sık tuvalete gidiyorum. Bazı geceler yatağa yatıyom uyumak için abartmıyom size yemin ediyorum tam 2-3 saaat boyunca 8 kere tuvalete kalktığım oluyor. Mesela 1 kutu kola içeyim 2 kere tuvalete gidiyorum. Prostat mı oldum diye şüpheleniyorum. Arkadaşlarla gezerken bişeyler içiyoz falan onlar hiç tuvalete gitmiyor ben habire tuvalete girme ihtiyacı duyuyorum onlarda rahatsız oluyor hep beni beklemekten.

18-) Çok çabuk yoruluyorum sürekli kendimi halsiz hissediyorum. Dışarıya çıkayım mesela nüfus dairesine ikametgah almaya gidip eve döneyim sanki bütün gün çalışmış hissi oluşuyor. Sürekli halsizim sürekli uyuma isteğim var.

19-) Tırnaklarımı çok derinden kesemiyorum, tırnaklarımı kessem bile sürekli tırnaklarım uzun gibi duruyor öyle bırakıyorum. Buda dışardan bakınca bakımsız pis biri gibi gösteriyor beni.

20-) Göğüs anatomim çok şekilsiz arası çok açık. Spor yapıp vücudumu şişirmek iyi vücut yapmak istiyorum. Ama yapsam bile biryere kadar göğüslerimin arası kapanmıcak hep açık kalcak kadın göğüsü gibi çünkü o arada kas lifi yok.

Arkadaşlar sonuç olarak bazı şeyleri düzeltebilsemde en önemli sorunum kafamın çok büyük olması. Hepsini düzelttim diyelim sadece kafamın büyük olması beni bir kızın gözüne girmeme engel oluyor. Ayrıca kafam büyük olsa boyum 1.90 olsa oda sıkıntı olmaz. Ve ten rengimin bembeyaz olması ruhsuz ölü gibi olmam sorun. Yani en büyük üç sorunum kafa boyutum, normal boyum ve ten rengim :(

Ayrıca şu var üniversite biteli 2 yıl oldu halaa çalışmıyorum. Kredi çekmiştim 10.000 tl daha ödemeye başlamadım ama onun ödemesi geldi faize biniyor. Ben burnumu, dişlerimi yaptırmak istiyorum ve saç ektirmek istiyorum biraz olsun rahatlamak için. Ayrıca spora gitmek istiyorum buda her ay bir ücret demek ve aldığım bronzlaştırıcı kremler. Ben işe girince başlıcağım maaş Asgari ücret. Ben kredimimi ödücem burun ameliyatımı olcam dişlerimimi yaptırcam saçmı ektircem nasıl yapcam bunları? Kafayı yemek üzereyim daha hayata başlamamışken hiç çalışmamışken intihar etmek istiyorum bıktım yaşamaktan size yemin ediyorum sürekli düşünüyorum sürekli takıyorum.

Dediklerimde 1 tane yalan 1 tane abartma 1 tane yalan varsa en adi şerefsizim. Tüm dediklerim doğru arkadaşlar. Hani siz takıyosunuz boyum küçük saçlarım dökülüyor kilom az falan. Ama sizin taktığınız her sorun bende var? Size birşey deyimmi hani deseniz bana vücudunda nereni beğeniyorsun öyle biryer yok. Aslında var kulaklarım var Allah'tan onlar sorunsuz kepçe falan değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sitroen Saxo -- 30 Mart 2015; 15:51:43 >

• kaç cm ?
  • Penis boyun kaç onuda yazaydın kısa deyip geçiştirmişsin
  • Ha sitroen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Penis boyun kaç onuda yazaydın kısa deyip geçiştirmişsin

Ereksiyon hali nokia x6 telefon boyutunda. Herhalde 11-12 dir tam bilmiyorum.
  • Ss isteriz diycemde bu maddelere göre zebaniden betersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

14 ün altında olması kötü olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne değişik insanlar var dünyada 24 yaşına gelip ergenlikten çıkamamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

14 ün altında olması kötü olmuş.

Kardeş ona takılma ya tipim on numara olsa bırak o küçük olsun sonuçta kızları bağlayabilirim.

Benim tipim kötü kızları bağlayamıyomki büyük olsa nolcak ?
  • Olm bunların hepsi fiziksel. Fiziğin yüzünden hayatından vazgeçiyorsun. Kendinle barışık ol. Kim ne derse desin sallama. Hayat çok güzel.

• Takam kafana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuriyama Mirai -- 29 Mart 2015; 21:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merata

Olm bunların hepsi fiziksel. Fiziğin yüzünden hayatından vazgeçiyorsun. Kendinle barışık ol. Kim ne derse desin sallama. Hayat çok güzel.

Adamın yerine koysana bi kendini şu maddeleri ciddi ciddi oku kendinde farzet gene bunu diyebilir miydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merata

Olm bunların hepsi fiziksel. Fiziğin yüzünden hayatından vazgeçiyorsun. Kendinle barışık ol. Kim ne derse desin sallama. Hayat çok güzel.

Aga insanda fizik olmayınca işte güvende olmuyor. Bak iş başvurusuna gitcem gidemiyorum çünkü utanıyorum kendimden. Çalışmak istemiyorum neden bilyiormusun çünkü sakallarımı kesmek istemiyorum. Sakallarımı kesince iyice tipsizleşiyorum. Çalışcağım iş sakallarımı kesmiceğim bir iş olmalı.

Ayrıca otururken rahat hissediyorum kendimi. Mesela bir kızla konuşurken cafede otururken yada yolda yürürken hep sağ tarafıma almaya çalışıyorum. Sol taraftan iyice kötü gözüküyorum burnum yüzünden.

Ama otururken rahatım dediğim gibi kafam büyük olsada benim boyumu falan görmüyor cafede otururken rahat hissediyorum ama mesela biri beni uzaktan görsün istemiyorum. Hep yakınımda dibimde olsun o zaman kafamın büyüklüğünü boyumun kısalığını göremiyor. Ama mesela uzaktan görünce acaip komik duruyorum sadece kafa var gibi? Bilmem anlıyormusn

• 174 kısa mi lan

• 1.84 boy 41.5 cm kol var seni tek te alırım

• Namaza basla dunya hayatı gelip geçici

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

174 kısa mi lan

Kısa. Ayrıca benim kafam büyük olduğu için boyum daha kısa gözüküyor. Kafası küçük insanların boyları daha uzun duruyor.

Ayrıca omuzlarım düşük dediğim gibi mesela normal 1.74 bir insanla beni yanyana koy ben daha kısa gözüküyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

1.84 boy 41.5 cm kol var seni tek te alırım

Ama adam değilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

1.84 boy 41.5 cm kol var seni tek te alırım

Ama adam değilsin.

He oda 16 cm

• yarısı boş şeyler yok 1.75'miş yok zayıfmış yok beyazmış, yok elleri küçükmüş, yok göğsü kılsızmış, yok kaşları seyrekmiş, yok ayakları küçükmüş, yok penisi küçükmüş.Abartmışsın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.