Şimdi Ara

Yanlışlıkla fazla ilaç içtim ( Avelox )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, normalde günde 1 kez kullanılan ilacı fazla içtim hemen reçetesini okudum. Eczane veya doktorla görüşün diyordu. Şuan doktorumla irtibata geçemedim. Normalde 24 saat arayla kullanılması gerekirken ben 8 saat arayla içtim. ( 2 tane içtim sadece)

Ne yapmalıyım sizce tecrübeli olanlar var mı veya acile gitmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Avelox Kullananların Yorumları: Bilmeniz Gerekenler

Avelox (moksifloksasin), bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılan bir antibiyotiktir. Tablet ve enjeksiyon şeklinde mevcuttur.

Avelox 400 mg Hakkında

Avelox 400 mg, bakteriyel pnömoni, sinüzit ve deri enfeksiyonları gibi ciddi enfeksiyonların tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Genellikle günde bir kez alınır.

Avelox'un Yan Etkileri

Diğer tüm ilaçlar gibi, Avelox'un da yan etkileri olabilir. En yaygın yan etkiler şunlardır:

• Bulantı
    • Kusma
    • İshal
    • Baş ağrısı
    • Baş dönmesi

Yanlışlıkla Avelox Fazla Kullanımı

Yanlışlıkla Avelox'u fazla kullandıysan, derhal tıbbi yardım almalısın. Avelox fazla kullanımı ciddi yan etkilere neden olabilir, bunlar arasında şunlar bulunur:

• Ciddi mide bulantısı ve kusma
    • Şiddetli ishal
    • Baş dönmesi ve bayılma
    • Kas ağrısı ve zayıflığı
    • Karaciğer hasarı

Avelox Yorumları

İlaçlar hakkında bilgi edinmenin en iyi yollarından biri, çevrimiçi yorumları okumaktır. Avelox kullananların yorumları, ilacın etkililiği, yan etkileri ve genel deneyimleri hakkında değerli bilgiler sağlayabilir.

Önemli Uyarılar

• Avelox'a alerjin varsa kullanma.
    • Avelox kullanırken güneş ışığına maruz kalmaktan kaçın.
    • Avelox, QT uzaması olarak bilinen ciddi bir kalp ritmi sorununa neden olabilir. Bu durum, kalp krizi veya ani kalp durmasına yol açabilir.
    • Avelox, diğer ilaçlarla etkileşime girebilir. Kullandığın tüm ilaçları doktoruna bildir.

Avelox hakkında daha fazla bilgi için lütfen bir sağlık uzmanına danış.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • her nedense 10 dakikadır işsiz gibi dozaj aralığını bulmaya çalışıyorum ispanyol firmanınmış ilaç ordaki geniş prospektüsü buldum ve anladığım kadarıyla çeviriden 1200mg yani 3 tablete kadar yan etki görülmemiş korkmana gerek yok

not:doktor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yardımın için teşekkürler. Doktorumu da aradım bulantın olursa git dedi doktora ilaç zaten 400 mg. Tekrardan teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.