Şimdi Ara

Yaş 25 hiç sevgilim olmadı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
16.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ''Battery

Ne zaman bu siteye girsem aynı muhabbetler, yapmayın beyler bu kadar ezik görmeyin kendinizi. Tip dediğin şey düzeltilir. Saçını sakalını düzeltirsin spora gider vücudu toparlarsın giyimine dikkat edersin zaten ortalamanın üstünde olursun. Ha ciddi anlamda insan çirkiniysen estetik dışında yapılabilecek fazla birşey yok.

Adam çirkinim diyor, sen ne sandın ?

Çirkin demek saçını sakalını düzelttiğinde geçen birşey değil. Şunu aşın. Yolda gördüğünüz sıradan insanlar da çirkin değil. Ortalama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel işte evlenince karına aşık olursun.

En iyisini yapmışsın.

• Benimde olmadı, insanın psikolojisi bozuluyor .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumun en yıkığı yarışması yapalım bir gün. Yaş 27 bakirim, hiç sevgilim olmadı. Daha kötüsü varsa çıksın karşıma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok sevindirici ve umutlandırıcı

• Yaş 28 ± Doktorum. Buna rağmen hiç sevgilim olmadı.

Var mı arttıran?  

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Bakir misin peki

• Elinin halini düşünemiyorum 🤣

• Bakirliğin kitabını ben yazdım gardaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen üzülüyorum

Çok sevindirici ve umutlandırıcı

Bir sürü kız arkadaş gelip geçti haddinden fazla reddedildim, genelde çoğu ilk buluşma kaynaklıydı. Büyüdüm, olgunlaştım, umursamazlaştım her şeyi baştan aşağı hissettim ilk buluşmadaki atmosfere göre.. Ben yazmadım veya karşımdaki bir şey konuşmadı. Öyle ya da böyle dolu dolu 2 yıl yaşadım okullar kapanmadan önce 7 aylık bir ilişkim olmuştu onda da ben rest çektim. Sonra ne mi oldu koronadan dolayı macera bitti derken. O ara da 1 yıllık uzun bir ilişkim oldu. 2 hafta önce son verdik artık ilerleyemiyorduk kız çok istedi ama olmuyordu yine noktayı koyan ben oldum. Şimdi okulda son seneme gideceğim bakalım hayatın neler getireceğini bilemeyiz... Eskiye dönebilmekte var deliye dönebilmekte...

Demem o ki bir süre sonra alışıyorsun bu tarz şeylere bana artık sıradan geliyor, şöyle dönüp bir arkama bakıyorum ve gerçekten kendimi düşününce gülüyorum. Bu kadar mı olur der ya insan işte benimki de o kadar... Kasmayın gençler olacağı varsa oluyor bir şekilde. Olaya illa bir kızla sevgili olayım değil de kendim gibi birini bulursam gözüyle bakarsanız çok daha mutlu olursunuz. Diyeceklerim bu kadar herkesin hakkında hayırlısını dilerim bol şans

• Yaş 27 benimde hiç olmadı gibi

• Şunu anladım sorun olup olmaması değilmiş heves etmek istemekmiş istemediğin hayal etmediğin bir insan olmasa ne olacak sevgi bizim için çok kutsal biz farklı erkekleriz kadınlar bunu hiçbir zaman anlayamayacak gücünüzü kültür seviyenizi koruyun beyler.

• En kötüsü de tipi hıçbirşeyin düzeltemeyeceği

• sağ elinizle de mi olmadınız?

• 18 i geçince milli maça gidip top koşturan, 20 de Ukrayna gürcstan denenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: columbine advisor

Çirkinlik işte bunlar hep.

Alıntıları Göster

Tadına baktın mı ?

• 21

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    tip herşey hocam

• William0 kullanıcısına yanıt

Bırakın bu ayakları olum asosyallikten dışarıya da mı çıkmıyorsunuz azıcık etrafa bakın nasıl kızlar nasıl tiplerle geziyor sonra dönün bir de kendinize bakın olayı çözdüğünüz zaman zaten bu işlerin tiple olmadığını anlayacaksınız çıkıpta size mağara adamı gibi takılın demiyorum tabiki kendinize bakıcaksınız kendine bakmayan adama kız mı bakar azıcık çeki düzen özgüven edep kültürle bu iş olur olmuyorsa ya kendinize göre birini bulmuyorsunuz ya da bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz demektir

• O kızlar o tiplerle nasıl geziyor ben de anlamış değilim. Neyim eksik çözemedim. Çok yoruldum artık.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.