Şimdi Ara

Yarışmalarda niye okadar çok gülüyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Okadar çok spor var bir tek bu sporda böyle bir olay var. Yarışmalara dikkat ediyorum bütün dünyadan her ülkeden bütün sporcular yarışma sırasında aşırı derecede gülüyorlar sanki kahkaha atıyorlar gibi 32 diş görünüyor resmen o derece yani. Sanarsınki çok komik birşey olmuş. Niye okadar gülüyor hepsi? Tamam yani gülsünler sorun yokta merak ettim bu işin raconu mu böyle ki?

• Kendimden eminim, rahatım şampiyon benim, bu iş benim dünyam o yüzden rahatım, yarışma bizim işimiz gayet eğleniyorum gibi bir görüntü oluşturmaya calısıyorlar. Sonucta karşısında jüri var bu adamların, kişisel olarakta düşünürsen karşında rakibin varken üzgün somurtkan görünmek istemezdin, gülerdin herhalde diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _Sniper

Kendimden eminim, rahatım şampiyon benim, bu iş benim dünyam o yüzden rahatım, yarışma bizim işimiz gayet eğleniyorum gibi bir görüntü oluşturmaya calısıyorlar. Sonucta karşısında jüri var bu adamların, kişisel olarakta düşünürsen karşında rakibin varken üzgün somurtkan görünmek istemezdin, gülerdin herhalde diye düşünüyorum.

Evette işte bazen çok abartıyorlar garip ve komik oluyor şimdi google dan hemen buldum mesela :http://2.bp.blogspot.com/-OX_eE4g8ooY/UHNBL1WQjrI/AAAAAAAAE1g/9NHorEfIo0E/s1600/DHenrySheru4.jpg
    Normal bir tebessümden öte beyaz dişlerden de puan alıyorlar gibi.

• Ne kadar dişin görünürse çene kasların o kadar iyidir sebepi bu Bu sipor göyüs ve koldan ibaret deyil sonuç itibarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten zeka istemeyen tek spor vücut geliştirme, beyinsiz warrior hesabı. :D

Orijinalden alıntı: tamerr_re

Ben anladım sanırım, bütün vücut kaslarını sıkarlarken yüz kasları ve gülümseme de sıkı oluyor otomatikman ve abartı bir gülüş çıkıyor sanırım bundan.

Kaslardan değil yağlardan dolayı.Yani yağsızlıktan. Adamlarda yanak yok. Ondan olabilir
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.