Şimdi Ara

Forumda neden çok ağlak var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden yine insanların derdi olurdu bu forumda. Ama gerçek dertleri olurdu. Mesela araba alacak satacak, kız arkadaşın ayrılmış veya eşiyle boşanmış yada ailesi ile sorunu olan olurdu. Yani gerçek sorunlardan bahsediyorum. Bazen aile bazen para bazen iş.

Şimdilerde forumda açılan konuların çoğu: "tipim kötü diye kimse benimle arkadaş olmuyor" gibi düşük zeka örneği konular. Nadiren gerçek dertleri olan insanlar görüyorum.

Her gün en az ailemin genetiği kötü, çalışmak istemeyen veya çalışmamayı öven konular görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aklı başında olan kardeşlerim lütfen üzerine alınmasın, onları kırmak üzmek istemem ama herhalde en alıngan ve sıkılgan ve üzülgen ve kırılgan kuşak Z kuşağı sanırım.

İhlas Haber Ajansıyoutube
    Üç Yıldır Evden Çıkmıyor! Telefon Bağılısı Genç Yardım İSTEMİYOR
    https://www.youtube.com/watch?si=W1_z5p6koMVS19Wj&v=xL5RmqIM5Qw&feature=youtu.be

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Bu videodaki genç bu forumdakilerden farklı. Bu videodaki genç depremden önce zaten depresyondaymış. Üstüne deprem gelince ruh hali gitmiş. Bizim bu forumdakiler hasta değiller. Sadece loser modda yaşamayı tercih ediyorlar.

Alıngan sıkılgan küskün. Acayip ya. Adam tipim kötü diye kimse benle arkadaş olmuyo yazmış. Düşün 20 yaşında adamsın bu çıkarımı yapman demek beynin yok demek.

Loserligin ilgi cekici karizmatik oldugunu dusunuyor olabilirler mi acaba?

bizim zamanımızda da vardı boyle mahzun oturup birinin neyin var demesini bekleyen , biri neyin var dediginde de. Hastalıklarını dertlerini anlatmayı bekleyen ama kimsenin neyin var diye kendisine bişey sormadığı, öylece hayatı ıskalayan tipler…. Şimdi de bu moda herhalde de napalım ki evlatlık mı alalım cebine para mı koyalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 16 Ekim 2025; 16:44:26 >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Yok yok öyle de değiller. o tipler en azından dikkat çekip sosyalleşiyordu. Bunlarda o bile yok. Neden sonuç ilişkisi bile kuramıyor bunlar. Hepsinin kafa gitmiş.

Başta dalga geçiyorlar sandım baktım ciddi abi gibi aldım uzun uzun kendimden hayattan ornek vererek acıkladım. Konu hamzoşun konusuydu. Gercekleri anlatmaya calıstıgım için ağladı blokladı benı. Ama haberim yok benim. Bu hamzoş başka bi ağlak konusu açtı sonra ona da adam gibi yazdım anlattım. Üstüne blokladıgım adam nasıl bemim konuma yazıyor diye adminlere ağladı. O zaman anladım beni blokladıgını. Sonra baktım bir çok ağlak buna destek veriyo. Hepsini de ben blokladım. Ama her gun yeni bi ağlak çıkıyor

tipim kötü arkadaşım yok

babam fakir herşey babamın suçu

annem cebime iphone koyamıyorsa napayım oyle anmeyi diyen tipler. Bloklamaktan da yoruldum

.
  • LastStand L kullanıcısına yanıt

Konu dışı temsili

Software Engineer
    METU CENG '25
  • araba almak satmak ne zamandır gerçek dert ya ? buna bile gerçek dert diyorsun bu forumdaki kişilerinde derdi gerçek o zaman. herkesin derdi kendine. ayrıca çirkinlikte derttir. elin yüzün düzgün değilse işe bile almazlar seni. arabadan daha büyük dert

Valla taş gibi kaslı vücudun olsun kimse tipine bakmaz

Tipini begenmeyen tabiki bunu sorun edebilir akılda alabilir destek alabilir tavsiye alabilir. Ama gelipte tipim kötü diye bana iş vermiyorlar tipim kötü diye erkekler benle arkadaş olmuyor falan yazarsa bu dümdüz avelliktir. Dert değil psikolojik hastalıktır. Forumda zaten yıllardır tipim nasıl ssli diye konular açılır. Burda denk geldiğimizde deriz yani sakalı şöyle yap saçı söyle kes fönü böyle çektir şunu dene diye. Siz sapla samanı ayıramıyorsunuz.

Hem kızıyorum hem üzülüyorum ya.Forumda neden çok ağlak var? Forumda neden çok ağlak var? Forumda neden çok ağlak var? 

Aga ailen maddi veya manevi olarak kötü olabilir, fakir doğabilirsin. Bu zaten kontrol edebileceğin bişey değil. Adamlara hayatının kontrolunu ellerine almalarını tavsiye ediyoruz ama anlamıyorlar. Sende aynı şeyi yapıyorsun tavsiye veriyorsun görüyorum. Burda olgunluk ve büyüme devreye giriyor. Hayatınla alakalı suçlu aramayı bırakıp ulan napabilirim dediğinde büyümüş oluyosun

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.