Şimdi Ara

Yarışma Yazılı İnceleme Birincisi: Monster Abra A5 V1.1 (Upgrade) İnceleme (Güncel Oyun Videoları Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
5
Favori
22.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batdal Gazi

bende 2 gün önce aynı modelden aldım 2 sorum olacak
    1- Oyun oynarken sendede ısınma sadece hoparlör kısmında mı oluyor? (resmen elimi yakacak kadar ısınıyor hoparlör kısmı)
    2- Turbo fan için kısayol tuşu var mı bildiğin yada control Center'ı kullanmadan nasıl açabilirim? (c.c tuşuna basınca tepki vermiyor)
    teşekkürler.

Isınma yaşamıyorum ben ancak incelememde belirtmiştim, turbo fan için kısayol fn+1 (f1 değil klavyenin sol üstündeki 1)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu laptobu almayi dusunuyorum hangi seriyi onerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

Bu laptobu almayi dusunuyorum hangi seriyi onerirsiniz ?

galiba en iyisi v1.1 gibi duruyor arkadasimizin yaptigi incelemeden sonra ben de bu modeli almaya karar verdim elinize saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

galiba en iyisi v1.1 gibi duruyor arkadasimizin yaptigi incelemeden sonra ben de bu modeli almaya karar verdim elinize saglik

Hayırlı olsun size de, en iyisi değil de ihtiyaçlarıma cevap veren bu modeldi. Siz ssd raid düşünürseniz v2.1 almalisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi_arikan

quote:

quote:

Hayırlı olsun size de, en iyisi değil de ihtiyaçlarıma cevap veren bu modeldi. Siz ssd raid düşünürseniz v2.1 almalisiniz

ssd simdilik dusunmuyorum raid ne onu sa bilmiyorum zaten

pil suresi onemli benim icin o yuzden tercihim v1.1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdi_arikan

quote:

quote:

ssd simdilik dusunmuyorum raid ne onu sa bilmiyorum zaten

pil suresi onemli benim icin o yuzden tercihim v1.1

Pil süresi "bence" gerçekten muazzam.

• Merhaba,

Öncelikle gerçekten güzel bir inceleme çok ayrıntılı olmuş eline sağlık. Bende aynı ürünü alalı 1 hafta olacak ssd , 16 gb ram i ve gamut ekran upgrade leri yaptım. Normalde autocad 3dsmax gibi programları kullanacağım ve render işlemlerim olacak fakat henüz bu programları kullanmadan klavyemin f11 tuşundan başlayarak sağa doğru baya bir ısınma mevcut özellikle hoparlör deliklerinin kısmına elimi koyduğumda fazla tutamayacak kadar elimi yakıyor. Fan turboda değil ve bilg çıkan ses 0 a yakın. sıcaklık değerim 50 civarında bu değer normal sanırım , pilde takılı değilken ve wasd tuşları tarafında hiçbir ısınma yokken enter kısmının üstünün bu kadar sıcak olması hakkında ne düşünüyorsunuz ve sizde de böyle bir durum varmı? Soğutucu ullanmadığımı belirtmek isterim hava sıcaklığı açısından İstanbul'da yaşıyorum.
  • Victor mu monster mi arkadaslar ?

• Bide WiFi card kaliteli mıdır oyunlarda sorun cikarir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tazzazel

Merhaba,

Öncelikle gerçekten güzel bir inceleme çok ayrıntılı olmuş eline sağlık. Bende aynı ürünü alalı 1 hafta olacak ssd , 16 gb ram i ve gamut ekran upgrade leri yaptım. Normalde autocad 3dsmax gibi programları kullanacağım ve render işlemlerim olacak fakat henüz bu programları kullanmadan klavyemin f11 tuşundan başlayarak sağa doğru baya bir ısınma mevcut özellikle hoparlör deliklerinin kısmına elimi koyduğumda fazla tutamayacak kadar elimi yakıyor. Fan turboda değil ve bilg çıkan ses 0 a yakın. sıcaklık değerim 50 civarında bu değer normal sanırım , pilde takılı değilken ve wasd tuşları tarafında hiçbir ısınma yokken enter kısmının üstünün bu kadar sıcak olması hakkında ne düşünüyorsunuz ve sizde de böyle bir durum varmı? Soğutucu ullanmadığımı belirtmek isterim hava sıcaklığı açısından İstanbul'da yaşıyorum.

Teşekkür ederim, incelemede bilgisayarın altını açmıştım, bahsettiğiniz bölgede fan bulunuyor, bir miktar ısınması normaldir ama elimi tutamayacak kadar sıcak diyorsanız monster müşteri hizmetleriyle görüşmenizde fayda var.

• Bende de abra a5 v.1.1.2 var. Hoperlör kısmın fana yakın tarafı el yakıyor soyledigin gibi turbo fani acinca biraz olsun dokunabiliyorum. Enter tusu civarinda da bir isinma yok. Sicaklik en fazla 85 gordum. İnternette gezinirken 55-60 oluyor. Hoperlor kismi hafif ilik oluyor. Tabi basta soylediklerim high ayarlarda oyun oynarken gercelesen seyler. Sen hicbirsey yapmiyorken bu kadar isiniyorsa servise bildirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batdal Gazi -- 7 Temmuz 2014; 18:15:59 >
  • Hocam öncelikle gerçekten muazzam bir inceleme olmuş. Ben v1.1'i bu incelemeyi görmeden önce dün aldım. Kargoya vermelerini bekliyorum (Hocam bu arada siz gidip mi aldınız kargoyla mı geldi? Eğer kargoyla geldiyse sipariş verdikten ne kadar sonra elinize ulaştı?). Bu incelemeyi okuduktan sonra bir daha "iyi ki almışım" dedim kendi kendime. Muazzam inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhanberk

Hocam öncelikle gerçekten muazzam bir inceleme olmuş. Ben v1.1'i bu incelemeyi görmeden önce dün aldım. Kargoya vermelerini bekliyorum (Hocam bu arada siz gidip mi aldınız kargoyla mı geldi? Eğer kargoyla geldiyse sipariş verdikten ne kadar sonra elinize ulaştı?). Bu incelemeyi okuduktan sonra bir daha "iyi ki almışım" dedim kendi kendime. Muazzam inceleme

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için, ben gidip aldım, o yüzden yorumda bulunamayacağım :)

• Bende v1.1 alicam gerçekten f/p açısından en iyi cihaz sayılabilir diye düşünüyorum. 1 ay içerisinde alicam temmuz sonu gibi parayi denklestirmeye çalışıyorum

Birde bişey sorucam arkadaşlar şimdi 8gb rame ben 2 tane 4gb daha taksam performans nasıl olur elimde3 tane 4 gb ram var duruyor değerlendiriyim . Ama pil süresi azalması ve sıcaklık artmasi gibi şeylerle karşılaşırmiyim ?

• Saat bir civarında kapıda ödeme istemiyle yaptığım sipariş bir gün sonra 6 civarı elimdeydi. Aras kargo bayine 12'de ulaştı ama servise akşam üzeri çıktıklarından 6'da aldım ürünü.
    Bu arada kapıda ödemede tüm ısrarıma rağmen kutuyu kontrol ettirmedi kargocu ayar oldum geri göndercektim az kalsın.
  • quote:

Saat bir civarında kapıda ödeme istemiyle yaptığım sipariş bir gün sonra 6 civarı elimdeydi. Aras kargo bayine 12'de ulaştı ama servise akşam üzeri çıktıklarından 6'da aldım ürünü.
    Bu arada kapıda ödemede tüm ısrarıma rağmen kutuyu kontrol ettirmedi kargocu ayar oldum geri göndercektim az kalsın.

Hocam ben pazar günü sabah 11'de sipariş ettim. Saat 3'ten önce sipariş edilenler aynı gün içinde kargoya verilir diyordu. Ama pazar diye vermezler dedim vermediler. Pazartesiyi bekledim verirler diye. Baktığımda pazartesi de vermemişlerdi. Dedim yarın telefonla arayayım. Sabah 7:30'da girdim tekrar verilmemiş iyice kızmaya başladım. Arayayım diye düşünürken bi işim çıktı sonra uyuyakalmışım Sonra saat 12'de kalktığımda çoktan geldiğini gördüm. Aslında güzel strateji. Kargoya verilmedi verilmedi hazırlanıyor deniyor. Sonra birden çoktaaan geldiği görünüyor. Hocam yani kargo ile ilgili düşünceleriniz olmasın. Çok hızlılar

• quote:

Saat bir civarında kapıda ödeme istemiyle yaptığım sipariş bir gün sonra 6 civarı elimdeydi. Aras kargo bayine 12'de ulaştı ama servise akşam üzeri çıktıklarından 6'da aldım ürünü.

Konuyu okuyan arkadaşlara yardımcı olması açısından, bu tarz kontrol etmeniz gereken kargoları şubeden teslim alın, imzayi atın ve kontrol edin orada, sıkıntı çıkarsa orada tutanak tutturup geri yollayın, benim gittigidiyordan aldığım bi ürün sorunlu çıkmıştı ve geri yolladım.kapıya gelen görevlilerin bekleyebilecek süreleri yok ne yazik ki. Onlara da hak vermek lazım.

• Gerçekten çok iyi bir inceleme dün aldım heralde bugun veya yarın elimde olur bu incelemeyi görünce mutlu oldum gerçekten en çok iyi bir inceleme elinize sağlık :)
    Bu arada fanın ultramodunu hep açık tutsak sorun olur mu yoksa sadece ısınınca mı açmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarBoosa -- 8 Temmuz 2014; 14:51:54 >
  • Hocam ben bir soru sorayım. Bilgisayar elime geçti. Aldım açtım steam vb. yükledim. Fakat bir süre sonra ekranın en altıyla klavyenin en üstü tarafı ısınmaya başladı. Arkadaki fan kapağını dizim biraz kapatıyordu. Kapatınca ekran-klavye arasının ısındığını gözlemledim. Normal bir şey midir bu? Asuslardaki gibi fan kapanınca hoparlörlerin oradan bir yerden fandan çıkan havayı tahliye etmek için küçük yerler mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhanberk

Hocam ben bir soru sorayım. Bilgisayar elime geçti. Aldım açtım steam vb. yükledim. Fakat bir süre sonra ekranın en altıyla klavyenin en üstü tarafı ısınmaya başladı. Arkadaki fan kapağını dizim biraz kapatıyordu. Kapatınca ekran-klavye arasının ısındığını gözlemledim. Normal bir şey midir bu? Asuslardaki gibi fan kapanınca hoparlörlerin oradan bir yerden fandan çıkan havayı tahliye etmek için küçük yerler mi var?

Hayırlı olsun. Fan kapağını kapatırsanız normaldir. Mutlaka o havanın dışarı çıkması lazım, o delikleri kullanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.