Şimdi Ara

Yarışma Yazılı İnceleme Birincisi: Monster Abra A5 V1.1 (Upgrade) İnceleme (Güncel Oyun Videoları Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
5
Favori
22.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tetikci312

Ses kaliresi gerçekten cok mu kötü videoyu izledim ama anlayamadım

Dediğim gibi, bana yeterli ancak birçok kişiye göre yetersiz kalacaktır. Sessiz veya az sesli ortamda film, dizi izlerken sıkıntı yok ama çok sesli ortamda sıkıntı yaratıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok güzel inceleme olmuş eline sağlık bende yarın almayı düşünüyorum bunu monster marka olarak sorun çıkaran bir marka mıdır ilk defa kullanacam çünkü ilerde uğraştırsın istemiyorum alıp 4-5 ay sonra servislerde çürümesi en büyük korkum. Free dos yüklü sanırım pc gelirken yanında windows 8 cd si geliyor mu kurmak için bi yerde görmüştüm sanki 8.1 gönderiyolarmış kurmak için o konuda bilgilendirirseniz sevinirim
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) Ben de ilk kez Monster alıyorum. Sorun çıkaran bir marka olmadığını araştırdığım kadarıyla ve satın alma aşamasındaki ilgilerinden dolayı tahmin ediyorum. Free-dos yüklü geliyor, windows satın alırsanız kurulum yapıyorlar ve windows cd'sini gönderiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi_arikan

Teşekkür ederim :) Ben de ilk kez Monster alıyorum. Sorun çıkaran bir marka olmadığını araştırdığım kadarıyla ve satın alma aşamasındaki ilgilerinden dolayı tahmin ediyorum. Free-dos yüklü geliyor, windows satın alırsanız kurulum yapıyorlar ve windows cd'sini gönderiyorlar.

peki biz nasıl kuracaz bu windowsu 8.1 i biraz aydınlatırsan sevinirim nerden indirebilirim mesela
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Google amca her şeyin çaresi, ben üniversitemin aldığı lisansı kullanıyorum.
  • İnceleme gerçekten güzel olmuş.Bende de A5 1.1.2 var.

Pc'ye tavsiye edebileceğiniz uygulamalar var mı acaba?
  • Hocam parmak izi okuyucuyu nasıl kullanıyoruz ?
  • Teşekkür ederim, iyi günlerde kullanın. Tavsiye edebileceğim pc'ye özel bir uygulama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi_arikan -- 3 Temmuz 2014; 11:57:19 >
  • AsasinoDePulgas kullanıcısına yanıt
    Sürücüsünü yükledikten sonra Denetim masasından kullanıcı hesaplarında kullanabiliyorsunuz.
  • Hocam ben de bu ürünü almayı düşünüyorum.Oyun oynarken fan sesi rahatsız edici düzeyde mi?Aklımda msi ge70 2pc(gtx 850m,i54200h,17 inch) de var.İkisinden birini yakın zamanda alacağım inş.
  • fan sesi rahatsız edici değil bence, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Merhabalar öncelikle çok güzel bir inceleme yapmışsınız teşekkürler ben Abra A5 1.1.1 almayı düşünüyordum bi sorum olacaktı.

Ürün Linux olarak geliyor ve ekstradan win8.1 e ücret ödemek istemiyorum.Malum yollardan win8.1 yüklesem driverlarda sorun olur mu?Bi de bu modelin 1.1.1 ile arasındaki fark ne tam olarak?Sanırsam 1.1.1 %95 NTSC Gamut Color ekran diye bisi vardı. O özellik ne işe yarıyor? Şimdiden teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cae36X03

Merhabalar öncelikle çok güzel bir inceleme yapmışsınız teşekkürler ben Abra A5 1.1.1 almayı düşünüyordum bi sorum olacaktı.

Ürün Linux olarak geliyor ve ekstradan win8.1 e ücret ödemek istemiyorum.Malum yollardan win8.1 yüklesem driverlarda sorun olur mu?Bi de bu modelin 1.1.1 ile arasındaki fark ne tam olarak?Sanırsam 1.1.1 %95 NTSC Gamut Color ekran diye bisi vardı. O özellik ne işe yarıyor? Şimdiden teşekkürler :)

Bende 1.1.1 var gamut ekran aldık mecburen hepsiburada da bu vardı çünkü.... Pek bir farkını göremedim ama daha iyi görüntü verir deniyor....
    Win 8,1 değilde win 8 kurdurdum ben driverlarda bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

Merhabalar öncelikle çok güzel bir inceleme yapmışsınız teşekkürler ben Abra A5 1.1.1 almayı düşünüyordum bi sorum olacaktı.

Bende 1.1.1 var gamut ekran aldık mecburen hepsiburada da bu vardı çünkü.... Pek bir farkını göremedim ama daha iyi görüntü verir deniyor....

Teşekkürler.Üründen memnun musunuz? Oyunlarda ki performansı nasıl acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

Teşekkürler.Üründen memnun musunuz? Oyunlarda ki performansı nasıl acaba?

Oyun olarak wildstar ve starcitizen oynuyorum ikiside yüksek sistem gerektiren oyunlar... Uzun süre oynayınca fan sesi artıyor ama daha ısınma hissetmedim....
    eksi yön olarak Anakartta tıkırtı var sessiz ortamda rahatsız edici ama SSD kullanılırsa ses kalmaz sanırım.Bir de klavye çok rahat değil.

• Bizde v1.1.1 almayı düşünüyoruz.

Ana karttan gelen tıkırtıyı biraz daha açarmısınız?

Biz oyun için almayacağız.. Ekran kartı bu olmasada olur.
    Böyle baktığımızda yinede tavsiye edermisiniz?

mSATA olayını tam anlamadık.

Bunun yerine 1.hdd SSD 2. hdd 7200 rpm daha mantıklı olmazmı.

Tavsiyeniz ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netinial -- 4 Temmuz 2014; 18:43:01 >
  • Güzel bir çalışma olmuş. Tulpar 5 ile abra 5 karşılaştırmaların çok iyidi. Emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netinial

Bizde v1.1.1 almayı düşünüyoruz.

Ana karttan gelen tıkırtıyı biraz daha açarmısınız?

Biz oyun için almayacağız.. Ekran kartı bu olmasada olur.
    Böyle baktığımızda yinede tavsiye edermisiniz?

mSATA olayını tam anlamadık.

Bunun yerine 1.hdd SSD 2. hdd 7200 rpm daha mantıklı olmazmı.

Tavsiyeniz ne olur?

Oyun için değilse gerek yok sadece net ve office işlemleri için 1200-1500lül bir laptop yeter.
    tıkırtı sadece benimkinde sanırım.... ya da 7200 rpm olan çoğu markada oluyormuş.
    mSATA olaylarını bende anlamıyorum :)
  • teşekkür ederim
  • bende 2 gün önce aynı modelden aldım 2 sorum olacak
    1- Oyun oynarken sendede ısınma sadece hoparlör kısmında mı oluyor? (resmen elimi yakacak kadar ısınıyor hoparlör kısmı)
    2- Turbo fan için kısayol tuşu var mı bildiğin yada control Center'ı kullanmadan nasıl açabilirim? (c.c tuşuna basınca tepki vermiyor)
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.