Şimdi Ara

Yarışma Programından Araba Kazandık Ama :/ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
7.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wardsg1

Yarışma diye hanımınızı ve kendinizi niye rezil ettiniz ki böyle pespaye bir programda
    Ne konuda rezil ettik anlamadım? Programda hicbir sey olmadı eğer dediginiz topuklu ayakkabı vs gibi saçma şeyler ise hiç olmadı acikcasi çok basit ve güzel oyunlar denk geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

sorun sadece bu da değil. hadi bunu size daha önceden söylediler, imza bile attırdılar, belki bu kadar keyfi davranacaklarını bilemezdiniz ama yine de gerçek şu ki bunu size söylediler.

ama, daha büyük sorun şu ki, adam bunu izleyiciye söylemiyor. izleyiciye ben keyfime göre ödülü geri alma hakkını saklı tutuyorum ve kazanan kişilerin bi kısmına ödülü vermiyorum dese raytingler ciddi düşüş yaşar.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam bizim de yarışmaya tam gidene kadar böyle bir şeyden haberimiz dahi yoktu yarışma başlamadan 5 dk önce imzalattılar malesef belki böyle olduğunu bilsek gitmezdik bile

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

Adamlar kesinlikle haklı. Kapı gibi sözleşme yapmışlar.
    Aslında haklıdan ziyade kendilerini garantiye almak bu ama bu imzayı yukarıda da dediğim gibi yarışmadan 5 dk önce imzalatıyorlar o saniyeye kadar böyle bir şeyden haberiniz yok e oraya kadar gitmişken isini gücünü ayarlamisken oraya kadar gidip yarışmamakta olmaz diyor insan.

Yani haklılıktan ziyade 3 kağıt ile sizi zor durumda bırakıyorlar.

• quote:

yasal olarak haklılar ama yaptıkları tamamen etik dışı, yani ahlaksızlık. zaten yarışmaya başlamadan 5dk önce imzalatmışlar, yani kandırma düzenini kurmuş adamlar, son ana kadar sana acı gerçeği söylemiyor. son anda alel acele kontratı dayayıp ödülü keyfi olarak vermeme olayını yasal zeminde sağlama alıyorlar. dediğim gibi yapılan şey düpedüz kandırmaca, düpedüz ahlaksızlık. yasal ahlaksızlık. bu gerçeği bilerek saklamasalar raytingler de, yarışmaya katılımlar da, yarı yarıya düşer. kimse enayi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

yasal olarak haklılar ama yaptıkları tamamen etik dışı, yani ahlaksızlık. zaten yarışmaya başlamadan 5dk önce imzalatmışlar, yani kandırma düzenini kurmuş adamlar, son ana kadar sana acı gerçeği söylemiyor. son anda alel acele kontratı dayayıp ödülü keyfi olarak vermeme olayını yasal zeminde sağlama alıyorlar. dediğim gibi yapılan şey düpedüz kandırmaca, düpedüz ahlaksızlık. yasal ahlaksızlık. bu gerçeği bilerek saklamasalar raytingler de, yarışmaya katılımlar da, yarı yarıya düşer. kimse enayi değil.

Alıntıları Göster
    Bravo üstat tam da doğru cümleleri kurmuşsun teşekkür ederim.

• quote:

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/64341/Yarismadan_170_bin_TL_kazandi_hala_odulunu_alamadi.html
  • Haksızsın demiyorum yarışmıssın kazanmışsın ama hukuki olarak yapabileceğin birşey yok malesef

• celades kullanıcısına yanıt
    Adam yapmış işte onu diyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srondad

Adam yapmış işte onu diyorum ben de.
    Mesut Yar yazmış bugün Kanal D' nin elinde Ben bilmem eşim bilir stoğu var, Ramazanda onu kullanacak gibi bi yazı yazmış, boşuna yazmaz biliyor ki demiş, sizin bölümü de yayınlarlar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: werty28

Mesut Yar yazmış bugün Kanal D' nin elinde Ben bilmem eşim bilir stoğu var, Ramazanda onu kullanacak gibi bi yazı yazmış, boşuna yazmaz biliyor ki demiş, sizin bölümü de yayınlarlar belki

Alıntıları Göster
    Nerede hocam gönderebilir misiniz yazıyı?
  • srondad kullanıcısına yanıt
    http://www.medyatava.com/haber/mehmet-ali-erbil-ekranlara-donuyor-hangi-kanalla-anlasti_155750

• quote:

Orijinalden alıntı: srondad

Nerede hocam gönderebilir misiniz yazıyı?

Alıntıları Göster
    ramazan bitti hocam noldu var mı bir gelişme

• quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

Alıntıları Göster
    Kanal D satılınca işler değişti galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

Alıntıları Göster
    Bazı kişilerin yayınlandı ancak bizimki halen yayınlanmadı ve yayınlanmayan belki 20 den fazla çift var 1 2 senedir bekleyen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.