Şimdi Ara

YARINDAN SONRA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR KESIN IZLEMENIZ GEREKEN BIR FILM?DEHSET VERICI EFEKTLER MUKEMMEL BIR YAPIT.SAKIN KACIRMAYIN DERIM...

• sana katılıyorum newbie cok güzel bi film
  • bende yarın izlemeye gideceğim bakalım ne kadar güzel yapmışlar.
  • ben de izledim filmi,muhteşemdi.tavsiye ederim
  • Yine Amerika ag1rl1kl1 bir film ama s1rf efektler icin seyredilir.
  • Fazla klişe gibi ama donma efektleri güzel.

Babasının taa New York'a gitmesi çok salakçaydı.
  • Mutlaka izlenmesi gereken bir film değil 10 üzerinden 6 alır ancak +1 mewluth açıkcası ben izlerken o kadar etkilenmedim sıkıldığım bile oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birkaç mantık hatası dışında güzel br film,efektler süper,konusunada tarz itibariyle hastayımdır...süperdi süper,Troyun üstüne ilaç gibi geldi...
  • aynen öyle crow...
  • deep impact den daha güzel olmasını bekliyodum ama bence deep impact daha güzeldi
  • aBi Deep İmpactle nasıl karşılaştırabilirsin yaw :(
  • Ama Derin Darbe'den iyiydi yaw woraz'a katılıyorum.
    İzlediğim felaket filmleri arasında ilk 3'e girer sanırım.
  • Saol kardeşim..
  • derin darbe'de olay bir anda bitiyor gidiyor hemen hemen..Bu filmde felaket sahneleri filme yayılmış, sadece bir noktaya odaklanılmamış.Ama, klişe, oyunculaktan uzak, bol efektli, verdiği mesajla kalan bir film olarak arşivde yerini alabilir.İzlenmesi gerekir diye düşünüyorum, ben şahsem zevk aldım.
  • abi su ana kadar izledim en güzel filmlerden biriydi
  • dmekki izlemek gerek
  • konu namına filmde hicbir varlık yok.. efektlere gelince muhteşem... verdigim para yazık oldu diyebilirim.. bu arada filme 130 milyon dolar harcamışlar... dahada güzel olabilirdi...
  • valla yorumları okuyunca sanki beni kandırıp farklı bi film seyrettim sandım ama colossol sozunden aynı fimi seyrettigimi anladım :)
    Konu diye bişi yok safi efect mantık hataları cok ne biliyim filimden sıkıldım hatta yanımdaki oturan ciftin 2.yarıyı seyretmektense kendilerini başka işlere verdigini farketttim :)
  • Benim için daha kötü bir olay vardı üstelik.
    Lanet olası sinema, filmin dublajlı versiyonunu getirmiş. En uyuz olduğum şeydir.[xx(]
  • Filmin konusu işlenmeye çok müsaitmiş aslında.. ben dram kısımların gereksiz olduğunu düşünüyoorum bu tür filmlerde çok daha iyi olabilirdi bence..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.