Şimdi Ara

Önce ve sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önce

    Önce ve sonra

    Önce ve sonra

    Sonra

    Önce ve sonra

    yorum sizin.







  • O sizin daha iyi bildiğiniz bir konu 3 Temmuz sürecini yaşamış bir takımın taraftarı olarak, lütfen konuyu çarpıtmayalım. Allah'a şükür kör değiliz, vodafone arenadaki maçlarıda görüyoruz. Çıkmayan kırmızı kartlar, ofsayttan atılan goller, verilmeyen penaltılar vs.. Biz hakemler sıkıntılı dediğimizde gülüyordunuz, hadi gülün şimdi de görelim. Allahın adaleti şaşmaz, hele bu mübarek ayda hiç şaşmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barut78

    Bu mesaj silindi.
    O sizin daha iyi bildiğiniz bir konu 3 Temmuz sürecini yaşamış bir takımın taraftarı olarak, lütfen konuyu çarpıtmayalım. Allah'a şükür kör değiliz, vodafone arenadaki maçlarıda görüyoruz. Çıkmayan kırmızı kartlar, ofsayttan atılan goller, verilmeyen penaltılar vs.. Biz hakemler sıkıntılı dediğimizde gülüyordunuz, hadi gülün şimdi de görelim. Allahın adaleti şaşmaz, hele bu mübarek ayda hiç şaşmaz.
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    Evrakta sahtecilik yapan bi takımın taraftarının dediğinede bak hele sen. Şikeden ceza aldıkları kısmı söylemiyorum bile. Hele hele şike yapan Serdar adalı isminin seçime giren son Başkan tarafından listesinde yer almasına hiç değinmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barut78

    Bu mesaj silindi.
    hıhı tamam.
  • 6 ekim 2018 hakem hataları konuşulmuyor iken antalyaspor galatasaray maçı galatasarayın 1 0 kazandığı karşılaşmada musleraya kırmızı kart vermeyen yetmedi son dakika antalyanın penaltısını vermeyen hakem için fatih terimin yorumu
    Cüneyt hoca hepimizin koruması gereken, hepimizin övünmesi gereken bir durumu var. Onu da hem Avrupa'da, hem de dünyada koruyalım. Hepimiz hata yapıyoruz. Şu anda diyecek bir şey yok. İyi bir hakemdir, vardı, yoktu geçelim bunları....
    Hepimiz hata yapıyoruz... Vardı yoktu geçelim bunları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de hakemler kötü ama Fikret Orman keşke bunu geçmişte de dile getirseydi. Bizde bugün hangi yüzüne cevap vereceğimizi seçebilirdik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.