Şimdi Ara

Yarından itibaren diyete başlıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ara öğün 5-6 fındık 2 kuru kayısı
    öğlen normal bir öğün abartmadan
    akşam üstü yine 5-6 fındık 2 kuru kayısı
    akşam yemeği herbalife
    akşam 9 gibi 1 bardak kefir

her gün 40 dk kadar evde bisiklet sürcem

boyum 1.90 kilom 135 sizce faydası olur mu?

Kac kilosunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Günlük aktivite , metabolizma yaşı gibi bir sürü etken olsa da bir kişinin günlük kalori ihtiyacı 2k falandır . Hesaplayıp 1000-1500 arası beslenmeye çalışın . Ben mesela ayranın bi kalorisi olduğunu spora başlayınca fark ettim . Böyle lık lık kütür kütür atıyosun ama her şey kalori . Bu yüzden ilk 1 haftanızda sapık gibi kalori hesabı yapın .

Diğer bir tavsiyem herbalife gibi şeyleri tüketmemeniz bu aşamada . Yani ilk olarak normal beslenme düzeniyle bu işi yapmaya çalışın . Suplement veya diğer ögeler biraz daha zaman oturduktan sonra ek niyetine olsa daha mantıklı olur .

Diğer bir tavsiyem ise sporla beraber kilo vermeniz olur . Kardiyo + günlük aktivite + ağırlık çalışması 1k kalori yakın yakabilirsiniz . Aynı zamanda spor yaparken öğünlerinizi olabildiğince proteinli tüketerek minimum sarkma , kas kütlesinde artış ve daha güzel bir vücutla bitirebilirsiniz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ben de diyet yapıyorum yaklaşık 2 aydır ama benimkisi biraz farklı kilo almak için yapıyorum 2 ayda 5 kilo aldım size tavsiyem bu işi yapabiliyorsanız sporla birlikte kalori takip ederek yapmanız diğer türlü çok havada kalıyor diyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    4 yıl önce açıldı
    BUGÜNDEN SONRA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal bir insan günde 1000 kalori üstünde almazsa hasta olur deniyor bide senin boyun ve kilon çok yüksek senin daha fazla alman gerek.

Kalori ölçer bileklikler var günde kaç kalori yakıyorsun onu hesapla ona göre diyet yaparsın.

Senin boyuna ve kilona uygun diyet gibi gelmedi bana zaten dayanamazsın öyle.

Bide şunu söyleyeyim bir insan en çok kaloriyi sabahtan yakar ve vücudu akşama kadar ayakta tutacak olan sabah kahvaltısı sabah kahvaltısını sağlam yapmalısın mesela en az 3 yumurta, peynir gibi tok tutucu şeyler yemelisin akşamdan hafif yersin.

baskülüm bu
    https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/felix-fl598-smarta-yag-ve-su-olcer-dijital-baskul-376704163

bir de xiaomi mi band 3 getirtiyorum onu da 199tl ye satacağım.
  • sonucu gördüğünde şaşıracaksın. hedefe ulaştığında ise sağlıklı beslenmeyi hayatına sürdürülebilir kılarsan çok güzel olacaktır. umarım danışmanın güzelce ilgilenir seninde. herbalife'ı tercih ettiğin için sevindim

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.