Şimdi Ara

Yarına uyanmak istemiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımı kaybettim...Ailemi kaybettim...İşim elimden kayıyor...Sevdiğimi kaybettim...Hayallerimi kaybettim...Son umudumu da 10 dakika önce kaybetmiş bulunmaktayım...

Allah'tan tek duam var;"Daha fazla test etme beni!"

Dayanamıyorum çünkü.Sol tarafımda bir ağrı.Kafamın içinde,göğüsümde...Bir sızı...Anlam veremiyorum...Sürekli kaybediyorum...

Basit hata diyorlar,boşver diyorlar.Basit bir dalgınlık birini öldürüyor şu garip dünyada...Hatanın büyüğü küçüğü olmaz.Bu kısa zamanda bunu kavradım...

Dertliyim...Çok dertli...Şeytana uymayı reddetmeseydim eğer,anında intihar ederdim...Kim bilir...

Bende bir kazaya kurban gitsem keşke...Keşke...

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Arkadaşımı kaybettim...Ailemi kaybettim...İşim elimden kayıyor...Sevdiğimi kaybettim...Hayallerimi kaybettim...Son umudumu da 10 dakika önce kaybetmiş bulunmaktayım...

Dayanamıyorum çünkü.Sol tarafımda bir ağrı.Kafamın içinde,göğüsümde...Bir sızı...Anlam veremiyorum...Sürekli kaybediyorum...

Basit hata diyorlar,boşver diyorlar.Basit bir dalgınlık birini öldürüyor şu garip dünyada...Hatanın büyüğü küçüğü olmaz.Bu kısa zamanda bunu kavradım...

Dertliyim...Çok dertli...Şeytana uymayı reddetmeseydim eğer,anında intihar ederdim...Kim bilir...

bunlarda ciddimisin

• sakin ol dostum, şimdi biz burada ne nasihat versek de sana fayda etmez biliyorum. hayatta bazen herşey üst üste gelebilir, malesef düzen böyle. napalım, elden gelen birşey yok yaradana sıgınmaktan başka.

iyi geceler.
  • sakin ol dostum.kaybettim derken nasıl kaybetmek iyi bi açıkla.eğer hala hayattalarsa asla bırakma onları.asla kaybetme.yoksa herşeyini kaybedersin.herşeyin senin ailen dostlarındır.kendine gel derim dostum.uyan artık ve git sevdiklerinin kapısına dayan
  • 10 dakika önce kaybettiğin son umudun neydi ki ?
  • nazar değmiş sana
  • geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece çöpe gitmek
    5 ay önce açıldı
    Uyumak istiyorum
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi anlat hele
  • cok cabuk vaz geçme
    ne herşey için çok geç nede çok erken
    tutunmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Arkadaşımı kaybettim...Ailemi kaybettim...İşim elimden kayıyor...Sevdiğimi kaybettim...Hayallerimi kaybettim...Son umudumu da 10 dakika önce kaybetmiş bulunmaktayım...

bende aynı durumdayım

• anlat la noldu
  • galiba bi hata yaptığı için biri ölmüş ben öyle anladım ama anlatsana olayı
  • Sakin Ol.. Bu Psikolojiyle Hiç Bi Karar Verme Kafanı Topla Düşün Ne Yaptımda Böyle Oldu ? Ne Yaparsam Kalanları Düzeltebilirim Üzüntünü Dahada Yıkılmak İçin Değil Kendini O Halden Kurtarabilmek İçin Hırsa Çevir
  • Hepsinin sorumlusu kim..? Ve onu hayatından çıkar, kurtul..
  • ne oldu hacı
  • Allah yardımcın olsun kardeşim
  • Hepimiz aynı durumdayız boşver yapacak bişey yok hayat işte elden bişey gelmiyo çoğu zaman.
  • Her şeyini kaybetmişsin yarına uyanmak istemiyorsun senin yerinde olsam belki ben de yarına uyanmak istemeyebilirdim ama ben şunun da farkında olurdum çok klasik olcak ama "hayat devam ediyor" ve inancımıza göre de tüm olumsuzluklara rağmen yaşamamız gerekiyor

Önemli not: Olumsuz eleştiri yapacaksanız hakaret etmeden yapın lütfen.Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum teşekkürler...
  • HAYATA KARŞI HİÇ BİR ZAMAN PES ETME

ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
  • Hayatı dolu dolu yaşadım ben...Hep yaşadım zaten.Bir şekilde sevdiğim,bağlandığım şeyler oldu ancak bir haftada arkadaşımı toprağa verdim,ailem beni reddetti...Kardeşim uzaklara gitti,uzun zaman dönmemek üzere...İşim elimden gidiyor...Sevgilim hastanede ölümle cebelleşirken babası bana "Bir daha gelme bunun sebebi sensin" dediğinden dolayı elimden bir şey gelmiyor...O da gidiyor...Bunu hissediyorum...Sadece haberini beklemek düşüyor bana...

Ailem cenazeden sonra gittiğim tek kapıydı benim için.Saçma sapan bir olay yüzünden gitti herşey...

Kardeşim ise uzun zaman olmayacak....İnsan zor gününde arkadaşlarını bekler.Gelen olmadığı zaman ailesini görür derler ya,o yok işte...Ailem de yok artık...Herşeye zarar veriyor gibiyim.Neye dokunursam kirletiyor,insanları üzüyor gibiyim...

Dün elime ilaç aldım...Baktım ona...Yarım saat kadar.Konuya biraz bakma fırsatım olmuştu açıktan sonra...Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize...Dalga geçmek için bile olsa,hakaret etmek için bile olsa gelen yorumlar bir hayat belirtisiydi hayatımda...

İlacın kapağını açtım...Tam yapıyordum ki yapamadım...Köpeğim oradan geldi...Yapamadım çünkü onu besleyecek insan yoktu benden sonra.Bir sebep buldum...Ve beklemeye başladım...

Kanser olanlara imreniyorum.Son üç ay ömrü var adamın mesela.İstediğini yapıyor...Ben olsam Porsche çalar 3 ay kullanırdım...Ne olacak...Hapise girersem gireyim daha farklı yerler görürdüm en azından.Allah'tan dua ediyorum artık...Keşke kanser olsaydım...Keşke bende onlar gibi olabilseydim...

Arkadaşlar ben ölüme koşamam.Bu Allah'ın gücüne gider...Ancak onu bekliyorum artık...Gelmesini dilemekten başka elimden gelen bir şey yok ne yazık ki...

Umarım tez zamanda arkadaşımı,sevgilimi bulduğu gibi bulur beni...

Umarım fazla zaman sürmez bu bekleyiş...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.