Bildirim
Yarın İngilizce Vizem Var [ Sorular İçeride ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aynen yarin benimde ingilizce vizem var hic calismadim ,ama kendine guveniyorum o konuda basarilar
-
kesinlikle bende güveniyorum , iyi bir sonuç alırım ama çalışsam daha iyisi olurdu eminim. Kredisi yüksek neticede , sabah biraz bakarım 2saat kadar iöyüm ben. Has got / have ve simple present tense biraz kasar gibi geliyor . Onun kurallarını biraz avcuma yazarım unutmamak adına :)
Sana da başarılar dilerim. -
Hocam sorular asiri kolay bu nasil vize
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: NadoTR
Hocam sorular asiri kolay bu nasil vize
maalesef öyle. Üni 1. sınıfta resmen ilkokul 4 ingilizcesi anlatılıyordu. 1 kere bile derse gitmedim. AA geçtim -
Bune lan,ilk okul düzeyinde ingilizce resmen.Sözde üniversite eğitimi. -
Bende Aydinda hazirlik okuyorum banada cok basit geliyor sorulan sorular ve islenen dersler bire bir ders isledigim oluyor resmen hocayla :) -
quote:
Orijinalden alıntı: HunterDare
Bune lan,ilk okul düzeyinde ingilizce resmen.Sözde üniversite eğitimi.
sonra da parayı götürcek -
Hoca geçende kızın birine soru sormuştu . How offten do you cry ? Kız önce Yes , I do dedi , daha sonra arkadaşından bir şey duydu I always cry diyor. Daha anlamını bilmiyor ama. :) Üniversite eğitimde bir şey yok, siz üniversite okuyan herkesin süper zekalı olduğunu mu düşünüyorsunuz ?? -
Selçukta English Language and Literature okuyorum, bu sorular çerez gibi geldi görünen tüm soruları 3 dk içinde bitirdim keşke bizede böyle sorsalar -
Turkce psikoliji okuyorum. Biz bir ingilizce goruyoruz sanki hazirlik yahu. Resmen ingilizcem seviye atladi. Yil sonuna kadar boyle giderse ingilizce konusur seviyeye gelirim. Hoca surekli ingilizce konusuyor. Anlasam zaten dersine girmem muafiyete girip kurtulurum. Sizin sorulara baktimda resmen ilkokul seviyesinde. Sanslisin. Bizde hoca vizede zor sorulari gectim, birsey dinletip onunla alakali soru soruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
Selçukta English Language and Literature okuyorum, bu sorular çerez gibi geldi görünen tüm soruları 3 dk içinde bitirdim keşke bizede böyle sorsalar
Hocam benim ingilizcem pre-intermediate seviyesinde ancak ben bile heyecan yapıyorum. Neticede yukarıda ki sorular A1 seviyesinde.. Yüksek not almaya şartlandırdım kendimi , belki hata yapabilirim.
Muhtemelen sende , kendi sorularını yazsaydın . Bende 3 dakika içinde cevaplardım ancak sınav içerisinde 3 dakikada emin ol kağıdı vermezdin. :) -
beginner sınıfında filan mısın? Anlamadım bu nasıl hazırlık oluyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: DreamingLight
Turkce psikoliji okuyorum. Biz bir ingilizce goruyoruz sanki hazirlik yahu. Resmen ingilizcem seviye atladi. Yil sonuna kadar boyle giderse ingilizce konusur seviyeye gelirim. Hoca surekli ingilizce konusuyor. Anlasam zaten dersine girmem muafiyete girip kurtulurum. Sizin sorulara baktimda resmen ilkokul seviyesinde. Sanslisin. Bizde hoca vizede zor sorulari gectim, birsey dinletip onunla alakali soru soruyor.
Hocam bunlar Quiz , vize soruları komisyon ile oluşturuluyor. Bu kadar kolay sorarlar mı bilmiyorum. Neticede sınav sorularını aşırıp burada yayınlamadım :)) Bende kıllanıyorum.. Bu kadar kolay olur mu , ya da bu kadar kolay olursa yanlış yapar mıyım diye ?
Yarın avuç içime biraz bir şeyler karalıyayım :) Ne olur ne olmaz , heyecana yenik düşmemek adına :) -
hocam sorular gerçekten ilkokul ing.ce sınavları gibi -
1-c
2-a
3-b
4-b
5a
6d
7b
8b
9a
10c
11d
12c
13c
15d
16a
17b
19d
20c
bunları yaparsan AA alırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Be Happy
Merhabalar , yarın ingilizce vizem var . Benim ingilizcem iyidir , o yüzden hiç çalışmadım.. Kendimi bu durumdan dolayı suçlu hissediyordum. Kredisi yüksek bi ders AA almayı hedefliyorum. Sorular aşağıda ki gibidir.
benimde yarın ing sınavım var çomüdemisin hocam
-
Oha. Vize diye bunu mu soruyorlar? İlkokuldayken üniversite mezunu olurmuşum be. -
quote:
Orijinalden alıntı: einsteinwashere
1-c
2-a
3-b
4-b
5a
6d
7b
8b
9a
10c
11d
12c
13c
15d
16a
17b
19d
20c
bunları yaparsan AA alırsın
6. Soru nasıl "d" oluyor ?
7. Soru da da yanlışın var "a" olacak.
10. Soru "b" olacak -> Children plural dolasıyla that diyemezsin oraya
17.Soru "a" olabilir. Dolap duvarın üzerinde olamaz. Clock olacak rug ve carpet aynı anlama geliyor.
My dormitory room is very nice. There is a colorful
------- on the floor and a big ------- on the wall.
a) rug / clock b) carpet / wardrobe
c) carpet / armchair d) wardrobe / watch
18.Soru " b " olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 9 Kasım 2012; 9:07:19 >
Benzer içerikler
- kıbrıs parfüm fiyatları
- komşu çocuğu gürültüsü yargıtay kararları
- param yok yurtdışına nasıl giderim
- kalp krizi otopsisi nasıl yapılır
- uzun sigara markaları
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X