Şimdi Ara

YARIN HOCALAR YİNE BABA MESLEĞİ SORACAK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
5.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim sınıfın babası kapıcı anneside ev temizlikciydi %90 ı cocuklar babam serbest meslek annem ev hanımı diyodu ülke kötü ya hocalara ne soruyo baban ne iş yapıyo bizim ilk okuldayken sosyal bilgiler hocası vardı oda sorardı hep kendine hediye alan ögrencileri gecirirdi sırf iyi not almak icin 50 tl lik parfüm almıstım gecirmisti lanet olsun öyle hocayada böyle ülkeyede ben gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık İşler Müdürü

quote:

Orijinalden alıntı: oguzdh

Karanlık işler müdürü

biri benimi çağırdı?

• lise 1'deyken biyoloji öğretmeni sormuştu herkese zaman geçirmek amaçlı.herkes tek tek kalktı söyledi sonra sıra bana geldi.ben de söylemek istemiyorum dedim yok söyleyeceksin diye diretti neymiş sınıftakilerde söyledi sıra sende vs. ben de babam saygın bir şirkette genel müdür ne yapacaksınız dedim ? biraz duraksadı sonra annen çalışıyor mu dediğinde yok babamın kazandığı yetiyor deyince hemen oo babam zengin bize yeter diyorsun ayağına getirdi lafı.ertesi gün babamı çağırıp sınıfımı değiştirdim bu adamın derse girmediği sınıfa geçtim. yani ne yapacaksın öğrenci ailesinin kazancını sanki o öğrenciye torpil geçince sana çorba parası atacaklar.niye sorarlar anlam veremiyorum ver dersini 40 dk sonra çık git yani ailesinin kazancı yüksek olan öğrencilere daha mı fazla ilgi gösterecekler ki soruyorlar ? bildiğin saçmalık örneği
  • İlmin kapısı gibi bir iltifata nail olan Hz. Ali (R.A) gibi büyük bir sahabe "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" derken burada öğretmenlerimize karşı kullanılan saygısızca ifadeleri kınıyorum. Elbette bazı hocaların haketmediğini söyleyemem ama böyle durumlarda hocanın şahsına saygı duyulmasa bile temsil ettiği kutsal mesleğe saygı duymak gerekir ki ben de öğrencilik yıllarımda çoğu zaman böyle yapmışımdır. Bu arada bunları sadece ilk sayfadaki ilk yorumları okuyarak yazdım. Bir toplumda öğretmene verilen değer ve saygının azalmaya başlaması o toplumun maddi ve manevi açıdan çökmeye başladığını delalet eder, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

lise 1'deyken biyoloji öğretmeni sormuştu herkese zaman geçirmek amaçlı.herkes tek tek kalktı söyledi sonra sıra bana geldi.ben de söylemek istemiyorum dedim yok söyleyeceksin diye diretti neymiş sınıftakilerde söyledi sıra sende vs. ben de babam saygın bir şirkette genel müdür ne yapacaksınız dedim ? biraz duraksadı sonra annen çalışıyor mu dediğinde yok babamın kazandığı yetiyor deyince hemen oo babam zengin bize yeter diyorsun ayağına getirdi lafı.ertesi gün babamı çağırıp sınıfımı değiştirdim bu adamın derse girmediği sınıfa geçtim. yani ne yapacaksın öğrenci ailesinin kazancını sanki o öğrenciye torpil geçince sana çorba parası atacaklar.niye sorarlar anlam veremiyorum ver dersini 40 dk sonra çık git yani ailesinin kazancı yüksek olan öğrencilere daha mı fazla ilgi gösterecekler ki soruyorlar ? bildiğin saçmalık örneği

dedikya işte , ÖĞRETMENLERİN ORTALAMA ZEKASI,TOPLUMUN ORTALAMA ZEKASINDAN OLDUKÇA GERİDE diye.. Öğrenciler genç yaşları ile bile bu işin anlamsızlığı belirtirken öğretmen olacak andavallar, "odunum, odun,.. değişmem,değişmeyeceğim " diyen ısrarları ile sormaya devam edeceklerdir.

• sınıfta bir tek benim babam doktor çıkardı. o anda mütevazilik yaptımmı da havamdan geçilmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensusbenkonuscam

Benimki de emniyet muduru , devlet memuru diyorum hala zorluyo emniyet muduru diyom.
    Babasi olen bi kiz vardi agladi falan hayvan herifler ya sizene elalemin mesleginden.

Katiliyorum, bu tür sorular sormak bencillik yapmaktir. Kendine çikar sağlayacak diye insanlarin durumunu hiç düşünmeyen insanlar... Tiksiniyorum hepsinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baymirza
    bırak bu ümmetçi kafayı.. toplumu uyuşturmak için üretilmiş yöntemlerle burada yazma.. neyin kutsalı ? eğer öğreten kutsal ise günümüzde çocuklar en fazla bilgiyi internetten öğreniyorlar.. Bu durumda sizin gibilerin yakında KUTSAL İNTERNET demeye de başlaması geekecek...

Eğer mesleklere kutsallık yüklenilecek ise, öğretmenlere sıra gelmeden sayılacak, yüzlerce meslek var.. kundura tamircisi bile saglıklı yürüyebilmem için bana daha faydalı iş yapıyor.. Ayrıca yorumlarımız günümüz Türkiyesinde görev yapan öğretmenler için .. Dünyanın her yerinde öğretmen var, ama bizdekiler gibi başka boş, beleşçi, cahil, mesleğini bilmekten aciz, her fırsatta ağlayan, kar yağmasına sel olmasına öğrenciden çok sevinen örnekler yok.
  • hayatımda ne gördüm ne duydum sizin bahsettiğiniz tarzda farklı bi muamele

• quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

baymirza
    bırak bu ümmetçi kafayı.. toplumu uyuşturmak için üretilmiş yöntemlerle burada yazma.. neyin kutsalı ? eğer öğreten kutsal ise günümüzde çocuklar en fazla bilgiyi internetten öğreniyorlar.. Bu durumda sizin gibilerin yakında KUTSAL İNTERNET demeye de başlaması geekecek...

Eğer mesleklere kutsallık yüklenilecek ise, öğretmenlere sıra gelmeden sayılacak, yüzlerce meslek var.. kundura tamircisi bile saglıklı yürüyebilmem için bana daha faydalı iş yapıyor.. Ayrıca yorumlarımız günümüz Türkiyesinde görev yapan öğretmenler için .. Dünyanın her yerinde öğretmen var, ama bizdekiler gibi başka boş, beleşçi, cahil, mesleğini bilmekten aciz, her fırsatta ağlayan, kar yağmasına sel olmasına öğrenciden çok sevinen örnekler yok.

hocam helal döktürmüşün valla bende böyle düşünüyorumda senin gibi yazıya aktaramazdım herhalde. çünkü ben direk dayanamıyorum argo hakaret karışımı konuştuğum için ban felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Eylül 2012; 2:20:11 >

• 11. Sinifa gectim yeni bir ogretmen girerse eger sorsa gurcu mafyasi deneyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

11. sınıfa geçtim. Eğer baban subay, müdür falansa yaşadın değilse ez ezebildiğin kadar. Ülkeye bak.

Liseden mezun olana kadar 7 kere okul değiştirim. Asker çocuğu olmayı kolay iş sanıyorsun. Hiç doğru düzgün arkadaşın olmuyor. Liseye geçtiğimde herkes yeni olduğu için ne kadar çok sevinmiştim. İlk defa herkes ile aynı anda okula başlayıp düzgün arkadaşlıklar edineceğim derken yine okul değişmesi ile sosyal hayatım 0landı. Bir okula gidiyorum herkes herkesi tanıyor. Ben kimseyi tanımıyorum zaten çoğu kişi bir birini yıllardır bildiği için arkadaş ortamları oluşmuş. Kendime ne kadar çok arkadaş edinmeye çalışsamda bir yerden sonra onların ki gibi samimiyetim olmadığımdan çevre edinemiyorum. Artık üniversitedeyim bu yıllar geride kaldı ama şimdiye kadar da çekmediğim şey kalmadı okul değiştirmekten.

• Hocam EMEKLİ YARBAY yeterince karizma değilmi
  • malesef ki bu olaylar çok oluyor sirf asker çocuğu diye sozlusune önümde 100 basan hocalar gördüm her ögretmen yapmıyor ama yoğun olarak yaşanan şeyler.benim babamın dükkanı var deyin kordinatlarına kadar sorarlar ama babam emekli diyince yaaa öylemi der geçerler.bazıları ana-baba mesleği ustune kardeşin varmı varsa meleği ne diyecek kadar ileriye gidebiliyorlar hatta parayla notları bile şişiriyolar pislikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

baymirza

Son cümlemdeki tespitimin kanıtı.

• Hala bu soruyu soruyorlar mi yahu? Orta okulda bir kiz arkadasimiz okulun ilk gunu aglama krizine girmisti, babasi belediyede temizlik gorevlisiydi. Daha okulun ilk gununden tiksiniyorduk hocalardan, bu abuk soru yuzunden Firlama bir arkadas vardi, kendi babasinin meslegini soyledikten sonra o da tek tek hocalarin babalarinin ne meslek ile ugrastiklarini sorardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak-09k -- 17 Eylül 2012; 2:13:09 >
  • La olum ne kasıntı yapıyonuz be.Mis gibi okula gidiceksiniz Bu günleri ararsınız size diyim.Olabildiğince zevkini çıkartın.Ama kalkıpta zevk diye hocaları dövün,küfür felan edin demiyorum Hoca beni kaldırdığında,Baban annen ne iş yapıyor derdi.Ben suratına bakıp cevap vermezdim. Cevap vermemekte özgürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Ne var la yarın ben de soracağım , tabii asker çocuğu, müdür çocuğu ya da zengin çocuğu filan değilse ezilme adayıdır

:))))))))) Öyle birşey yok tabiki :)
  • kiralık katil demeyi düşünüyorum ama geçti artık bizden
  • Hic unutmam. Ilkokul yillarimda bir arkadas vardi. Sahil seridinde yasayan cocuklarin babalarinin ne isler yapabilecekleri az cok bellidir. Bu arkadasimin babasi br jetski kiralama sirketinin sahibiydi. Ogretmenlerimiz ne zaman bu arkadasa "baban ne is yapiyor" diye sorsa bizler baslardik gulmeye. "Babam jetskici" derdi. Bazi merakli ogretmenler isin detaylarina inerdi. "Nedir olum bu jetskicilik, ne kadar kazaniyor, kisin is oluyor mu" gibi sorular sorarlardi.Gecenin yarisi iyi anlatamadim ama paylasmak istedim...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.