Şimdi Ara

Yarın gidip dershaneyle görüşecem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 Yaşıma yeni girdim. 5 yıl oldu lise biteli. (kimse diğer konudaki gibi bişey demesin 2 yıl erken başlamışım büyütecek bişey yok) Geçen sene ygsye girdim hiç hazırlanmadan bişey yapamadım fazla ama hem hoşuma gitti hemde askerlikten yırtmam için başlarsam şu ygs ye hazırlanmaya sizce başarabilirmiyim. Hadi bir yılda bişey yapılmaz belki ama 2 yıllıkta kazanılmazmı en azından zaman kazanmak için, hani sonradan 4 yıllıga geçiş yapmak için.
    Yarın gidip dershaneyle görüşecem eğer sizcede olacak bişeyse.
    Not: Okulda sayısal derslerim iyi değildi hatta çok kötüydü.

Ekleme:
    Bu arada izmir karşıyakada oturuyorum aklımda olan dershanede körfez (sahildekine gidecem eğer olursa eve uzaklığı iyi çünkü ne uzak ne yakın)orda olan hocalarıda tanıyorum bi kaç tanesini bizim cafeye geliyorlar işlerini hallediyorum yardımcıda olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benben2009 -- 17 Ekim 2011; 0:07:41 >

• Yaşın Geçmemiş Daha İyice Hazırlanıp 2 Yıllık Bir Okul Kazanıp.Tam İkiyılda Bitirp Dgs'den Bi 2 Yıllğa Daha Geçiş Yapabilrsn.Dgs yi yapamazsn Açık Öğretim Okursun 1 Sene Hazırlık+2 Yıl 4 Yıl Okumuş Olursun ki 5 Aylık Askerlik Yaparsın :) Sayısal Kötüyse Sözel Bölümler Düşün bence :)
  • Valla benimde sayısalım kötüydü ama dershanede seve seve öğretiyorlar hocam anladın sen onu.Bana kalırsa sözel falan hiç kasma ne öle ezberleme falan,bi anda aklından uçup giderse napcan ? Çogu sözelci açıkta şuan öğretmenlerin halini görüyoruz zaten.O yüzden sayısala kas ve MF ye git derim dershanede.Bölelikle kazanırsan 4 senelikte kazanırsın.Ayrıca imkansız diye bişey yok hedefin oldu mu seni kimse tutamaz ama dershane ortamlarından uzak dur yeter.

PSN:Darkhate90
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jsmael

Yaşın Geçmemiş Daha İyice Hazırlanıp 2 Yıllık Bir Okul Kazanıp.Tam İkiyılda Bitirp Dgs'den Bi 2 Yıllğa Daha Geçiş Yapabilrsn.Dgs yi yapamazsn Açık Öğretim Okursun 1 Sene Hazırlık+2 Yıl 4 Yıl Okumuş Olursun ki 5 Aylık Askerlik Yaparsın :) Sayısal Kötüyse Sözel Bölümler Düşün bence :)

hocam iki defa iki yıllık okursam damı kısa dönem yapıyorum askerliği
    bide ben sayısalın üstüne gitmek istiyorum ama bilemiyorum sonra omu benim üstüme gelek bakalım olursa tabi.

Orijinalden alıntı: benben2009

quote:

Orijinalden alıntı: Jsmael

Yaşın Geçmemiş Daha İyice Hazırlanıp 2 Yıllık Bir Okul Kazanıp.Tam İkiyılda Bitirp Dgs'den Bi 2 Yıllğa Daha Geçiş Yapabilrsn.Dgs yi yapamazsn Açık Öğretim Okursun 1 Sene Hazırlık+2 Yıl 4 Yıl Okumuş Olursun ki 5 Aylık Askerlik Yaparsın :) Sayısal Kötüyse Sözel Bölümler Düşün bence :)

hocam iki defa iki yıllık okursam damı kısa dönem yapıyorum askerliği
    bide ben sayısalın üstüne gitmek istiyorum ama bilemiyorum sonra omu benim üstüme gelek bakalım olursa tabi.

Sakın deneme. Ben sözelci olarak denedim, hoca anlatırken bile anlamıyorsun. Sonra değiştirdim alanımı. Sende sözelden başla bence, o kadar zor değil emin ol. Güzel bi çalışmayla 4 yıllık bi yer bile kazanırsın 1 yılda.

2 yıllıkla kısa dönem okuyamazsın. 4 yıllık gerekiyor. Geçiş yaparsan olur ancak. Ama öyle 2 sefer 2 yıllık okumakla olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 17 Ekim 2011; 0:16:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Valla benimde sayısalım kötüydü ama dershanede seve seve öğretiyorlar hocam anladın sen onu.Bana kalırsa sözel falan hiç kasma ne öle ezberleme falan,bi anda aklından uçup giderse napcan ? Çogu sözelci açıkta şuan öğretmenlerin halini görüyoruz zaten.O yüzden sayısala kas ve MF ye git derim dershanede.Bölelikle kazanırsan 4 senelikte kazanırsın.Ayrıca imkansız diye bişey yok hedefin oldu mu seni kimse tutamaz ama dershane ortamlarından uzak dur yeter.

Bende öyle diyorum zaten bu sayısala biraz kafa yoracam. Dershane ortamları da derken ne demek istedim bilmiyorum ama benim alakam olmaz birşeyle.

• Şimdi beyler beni gaza getirinki bende bu işi halledeyim valla çok isterim olmasını mesele sadece askerlikte değil iyi biryerleride okumak istiyorum bana kendi yaptıklarınızı başardıklarınızı söyleyin ki bende ilham alayım sizden.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi beyler beni gaza getirinki bende bu işi halledeyim valla çok isterim olmasını mesele sadece askerlikte değil iyi biryerleride okumak istiyorum bana kendi yaptıklarınızı başardıklarınızı söyleyin ki bende ilham alayım sizden.

Gece gündüz çalışırım dersen mf ye git. Yoksa imkanı yok kazanamazsın. Çünkü dershanede mf sınıfına giriyorsun, hoca bazı şeyleri sizi sayısalcı olarak gördüğü için hızlı geçiyor. Konu arasında bu soru şu yöntemle çözülür diyor, sen o yöntemi bilmiyorsun. O yöntemi öğrenip tekrar pekiştirmen vs gerektiyor.

Kısacası gece gündüz çalışırım dersen hemen git geç bile kaldın.

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Şimdi beyler beni gaza getirinki bende bu işi halledeyim valla çok isterim olmasını mesele sadece askerlikte değil iyi biryerleride okumak istiyorum bana kendi yaptıklarınızı başardıklarınızı söyleyin ki bende ilham alayım sizden.

Gece gündüz çalışırım dersen mf ye git. Yoksa imkanı yok kazanamazsın. Çünkü dershanede mf sınıfına giriyorsun, hoca bazı şeyleri sizi sayısalcı olarak gördüğü için hızlı geçiyor. Konu arasında bu soru şu yöntemle çözülür diyor, sen o yöntemi bilmiyorsun. O yöntemi öğrenip tekrar pekiştirmen vs gerektiyor.

Kısacası gece gündüz çalışırım dersen hemen git geç bile kaldın.

işin zor diyorsun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benben2009 -- 17 Ekim 2011; 0:25:07 >

• Son iki üç aylık çalışmayla 4 yıllık yerleşen tm ci arkadaşlarım vardı bu sene. Istersen olur neden olmasın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Son iki üç aylık çalışmayla 4 yıllık yerleşen tm ci arkadaşlarım vardı bu sene. Istersen olur neden olmasın .

Olur, imkansız değil ama dediğim gibi gece gündüz çalışması lazım. Çok soru çözmesi lazım. Zaten eşit ağırlıkta matematik ve geometrisi iyi olan biri mf yi yapar. Ama hiçbirşey bilmeyenin işi zor olur. Birde 4 yıllık istiyor. 400'ün üstünde yapması şart. Bunuda ancak gece gündüz çalışmayla olur. Hayattan kendini soyutlayıp sadece derslere vermen lazım. Yoksa para ve zamanını harcarsın.

Ayrıca neyi sevdiğinide bilmen gerekiyor. Ben teknik dalları sevmiyorum, sosyal mesleklerde daha çok kendimi buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 17 Ekim 2011; 0:30:38 >

Son iki üç aylık çalışmayla 4 yıllık yerleşen tm ci arkadaşlarım vardı bu sene. Istersen olur neden olmasın .

Keşke benimde öyle olsaydı büyük ihtimal onların iyiymiş dersleri. bu benim için geçerli değil herhalde. Çünkü benim temel yok:(

quote:

Olur, imkansız değil ama dediğim gibi gece gündüz çalışması lazım. Çok soru çözmesi lazım. Zaten eşit ağırlıkta matematik ve geometrisi iyi olan biri mf yi yapar. Ama hiçbirşey bilmeyenin işi zor olur. Birde 4 yıllık istiyor. 400'ün üstünde yapması şart. Bunuda ancak gece gündüz çalışmayla olur. Hayattan kendini soyutlayıp sadece derslere vermen lazım. Yoksa para ve zamanını harcarsın.

Ayrıca neyi sevdiğinide bilmen gerekiyor. Ben teknik dalları sevmiyorum, sosyal mesleklerde daha çok kendimi buluyorum.

Aynen bende öyleyim sosyal meslekler daha güzel oluyor
    Zaman konusuna gelincede şu anda zamanım çok öğlelere kadar uyuyorum

• quote:

quote:

quote:

Bence sözelden başla. 1 yılda güzel bir çalışmayla iyi bir yer kazanırsın. Sayısalda derste birşeyi anlamayınca ipin ucu kaçıyor ve insanın morali bozuluyor, azmi kalmıyor. Ben çok azimliyim tuttuğumu bırakmam dersen bilemem ama ben sözelden başla derim. Sözelde Mat 1 de var zaten. Temel matematiğide öğrenirsin hiç değilse, onda birşey yok.

• Kendine güvenip çalışırsan 6 ayda da olur. Yaşın daha geçmemiş askerlik için giriyorum falan diye düşünme. Okuyup iyi bir meslek sahibi olmak için giriyorum diye düşün.

Şimdiden başarılar kolay gelsin.
  • Ben de liseyi açıktan okudum.temelim yok.dersaneye başladm bu sene.2 yıl falan değil hedefm 4 yıl.çalıştktan sonra neden olmasın?gecen yıl bzm dersaneden biri (liseyi acktan okumus) marmara coğrafyayı kazanms.yine bir kaç örnek var.benim matla başım dertte olduğu için sözelcym zaten tarih istiyorum.

quote:

quote:

quote:

Bence sözelden başla. 1 yılda güzel bir çalışmayla iyi bir yer kazanırsın. Sayısalda derste birşeyi anlamayınca ipin ucu kaçıyor ve insanın morali bozuluyor, azmi kalmıyor. Ben çok azimliyim tuttuğumu bırakmam dersen bilemem ama ben sözelden başla derim. Sözelde Mat 1 de var zaten. Temel matematiğide öğrenirsin hiç değilse, onda birşey yok.

valla benim bi tane tanıdıgım çocuk var liseye gidiyor gelip anlatıyor işte hoca anlatırken yanlış yapıyor ben de hocam öyle değil böyle diyorum hocada kzıyor derse almıyor beni diyor en son babasına söylemiş yanılmıyorsam :D neyse işte ben bundan yardım istiyecem zaten hep der bana çok kolay sen iste ben sana anlatırım

• I ugur I
    Islak Mendi

sağolun valla moral veren mesajlarınız için

Orijinalden alıntı: ıslakmendil

Ben de liseyi açıktan okudum.temelim yok.dersaneye başladm bu sene.2 yıl falan değil hedefm 4 yıl.çalıştktan sonra neden olmasın?gecen yıl bzm dersaneden biri (liseyi acktan okumus) marmara coğrafyayı kazanms.yine bir kaç örnek var.benim matla başım dertte olduğu için sözelcym zaten tarih istiyorum.

Banada kayıt olurken dershane müdür geçen sene sözelden sayısala geçen biri vardı dedi. Çok çalışmış ve Türkiye 129. olmuş. Fakat olay tamamen kişide biter. Çalışmayı sevmeyen biri için imkansızdır bu. Moda girse yapıcam dese bile anlamadığı yerler gelince şevki kırılıyor insanın.

quote:

Orijinalden alıntı: ıslakmendil

Ben de liseyi açıktan okudum.temelim yok.dersaneye başladm bu sene.2 yıl falan değil hedefm 4 yıl.çalıştktan sonra neden olmasın?gecen yıl bzm dersaneden biri (liseyi acktan okumus) marmara coğrafyayı kazanms.yine bir kaç örnek var.benim matla başım dertte olduğu için sözelcym zaten tarih istiyorum.

Banada kayıt olurken dershane müdür geçen sene sözelden sayısala geçen biri vardı dedi. Çok çalışmış ve Türkiye 129. olmuş. Fakat olay tamamen kişide biter. Çalışmayı sevmeyen biri için imkansızdır bu. Moda girse yapıcam dese bile anlamadığı yerler gelince şevki kırılıyor insanın.

Ya çalışmayla da btmiyo.ben mat anlamıyorum aslnda anlyorum ama her sorunun çözümü farklı.altyapı şart.mat öyle böyle de geo hiç anlamıyorum alfa beta o kadar:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.