Şimdi Ara

Yarın gidip dershaneyle görüşecem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Orijinalden alıntı: ıslakmendil

Ben de liseyi açıktan okudum.temelim yok.dersaneye başladm bu sene.2 yıl falan değil hedefm 4 yıl.çalıştktan sonra neden olmasın?gecen yıl bzm dersaneden biri (liseyi acktan okumus) marmara coğrafyayı kazanms.yine bir kaç örnek var.benim matla başım dertte olduğu için sözelcym zaten tarih istiyorum.

Banada kayıt olurken dershane müdür geçen sene sözelden sayısala geçen biri vardı dedi. Çok çalışmış ve Türkiye 129. olmuş. Fakat olay tamamen kişide biter. Çalışmayı sevmeyen biri için imkansızdır bu. Moda girse yapıcam dese bile anlamadığı yerler gelince şevki kırılıyor insanın.

dogru valla biraz zorlamam gerekecek. Bakalım yarın gidip konuşayım durumlar nedir bide alacaklarmı almıyacaklarmı oda var oldu baya okullar-dershaneler açılalı gerçi bugün dediğim desrhanede çalışan bi hoca yeni başladı hafta içleri zaten dedi ama bilmiyorum

• Çok bişey kaybetmedin.3 hafta oldu dersane başlayalı.telafi edeblrsn kitaplardan falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ıslakmendil

Çok bişey kaybetmedin.3 hafta oldu dersane başlayalı.telafi edeblrsn kitaplardan falan

inşallah bakalım yarın olursa desrhaneye gidiyorum
  • birde hangi dershaneye gitmem lazım izmir karşıyaka çevresinde heryönüyle iyi olsun istiyorum eğer vereceğim paraların karşılığını bana ygs-lysyi kazanmamla verecekse (tabiki herşey dershaneyle olmyacak benim çok çalışmam lazım ama iyi olsun)ben körfezi düşündüm ama bilemiyorum parası önemli değil (çok param yok ama bu iş için ayarlayabilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benben2009 -- 17 Ekim 2011; 1:04:02 >

Orijinalden alıntı: benben2009

birde hangi dershaneye gitmem lazım izmir karşıyaka çevresinde heryönüyle iyi olsun istiyorum eğer vereceğim paraların karşılığını bana ygs-lysyi kazanmamla verecekse parası önemli değil (çok param yok ama bu iş için ayarlayabilirim)

gecen sene ksk sahilin haftasonu kursuna gittim bina biraz dar ama heri iyi oldugu icin biraz kurtariyo.Hocalarda iyi.bizim rehberlikcimiz cok ilgiliydi hepimizle teker teker ayrintili bir sekilde ilgileniyodu.Her hica boyle olur mu bilmiyorum.ama korfezin ofis,birebir tarzi seyler cok yararli(RDS dedikleri muhabbet)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

birde hangi dershaneye gitmem lazım izmir karşıyaka çevresinde heryönüyle iyi olsun istiyorum eğer vereceğim paraların karşılığını bana ygs-lysyi kazanmamla verecekse parası önemli değil (çok param yok ama bu iş için ayarlayabilirim)

gecen sene ksk sahilin haftasonu kursuna gittim bina biraz dar ama heri iyi oldugu icin biraz kurtariyo.Hocalarda iyi.bizim rehberlikcimiz cok ilgiliydi hepimizle teker teker ayrintili bir sekilde ilgileniyodu.Her hica boyle olur mu bilmiyorum.ama korfezin ofis,birebir tarzi seyler cok yararli(RDS dedikleri muhabbet)

ksk sahil dediğin hangisi

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

ksk sahil dediğin hangisi

korfez sahil subesi yani.en basta demissin sanirim.ben korfez oldugunu belirtmemisim galiba pardon.

• quote:

birde hangi dershaneye gitmem lazım izmir karşıyaka çevresinde heryönüyle iyi olsun istiyorum eğer vereceğim paraların karşılığını bana ygs-lysyi kazanmamla verecekse (tabiki herşey dershaneyle olmyacak benim çok çalışmam lazım ama iyi olsun)ben körfezi düşündüm ama bilemiyorum parası önemli değil (çok param yok ama bu iş için ayarlayabilirim)

En iyi eğitimi Fem veriyor. Cemaat olayları falan için gitmek istemezsen kültür ve finali düşün ikiside iyidir ama kültür de akıllı tahta var. Mezun grubuna gireceksin alırlarmı diye birşey yok, alırlar. 2 hafta oldu başlayalı, yarın 3. hafta olacak.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.