Şimdi Ara

Yarın dershanem var sınıfa nasıl girmeliyim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
52
Favori
32.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Bence ilk çantanı kapıdan içeri at herkes çantaya odaklansın,tam o anda sen gir içeri. '' Gel buraya nereye kaçtın öyle '' de çantana ve sırtına al. Sınıfa bir gülücük at ve,selam arkadaşlar de. Çantanı çıkart ve bir sıraya fırlat(gözün kapalı olsun.) Nereye gelirse oraya git otur. Bütün kızlar aşık olmazsa,gel bi konu daha aç.

• _____________________________
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • konunun cevapları fena olmuş ya acayip, değişik fikirler bir arada...
    xiaomi mi 5s - acer swift 3 sf315 eskiler: İpad mini - d7000 18-105mm - sigma 105mm - Tamron 70-300mm - Galaxy Nexus - Canon 550d - 50mm f/1.8 - 18-55mm- acer v3-772g- Asus k53sv-sx581r - Sony a845 - sennheiser ie8 - asus tf300t - sennhesier hd650 - hrt musicstreamer ii - little dot mkiii
  • okudukca hala gülüyorum ya

Orijinalden alıntı: GoldPunch

/>

Devamında hocaya kafa
    öğrencilere yumruk at
    ve benim yaptığım onur kırıcı de

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Stewie_

Naked man !

hekesten önce gitmen lazım ama

ya da herkesi çıkar bi şekilde sınıftan geldiklerinde

3 te 2 başarı

Other Bands Play,Manowar Kill !
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

/>

böyle gir

• öğretmen sınıfa girdikten sonra git. kapıyı tekmeyle açıp "buranın yeni ağası benim" de sonrada hocayı yumruğunda öldür. tüm kızlar sana hasta olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

öldüm laannn ahahahah uzun zamandır gülmemiştim böyle

aynen koptum ben de şu an

• kapıyı aç ağır abi tavrınla S.A gençler ders var dediler geldik de 2. ders haraçları toplamaya basla

• aha sınıfa moonwalk la giren sendin demek olm herkes koptu lan kızlar falan sürekli dalga geçiyo hatta bazıları yanına filan gidiyo dalga geçmek için

Orijinalden alıntı: [Sync]

aha sınıfa moonwalk la giren sendin demek olm herkes koptu lan kızlar falan sürekli dalga geçiyo hatta bazıları yanına filan gidiyo dalga geçmek için

daha evden çıkmadım bi yere girmedik daha

Orijinalden alıntı: eragon91

moonwalk yaparak gir eni eci vokke diye bağır

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.