Şimdi Ara

Yarın dershanem var sınıfa nasıl girmeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
52
Favori
32.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim yürüyüş önerimi ilk yap sonra git öğretmen masasına EkmekÜstüKokoreç adlı üyenin önerisini yap

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\
  • Montla gir
  • Eren noktayı koymuş konu kitlenebilir.
  • Bence ilk çantanı kapıdan içeri at herkes çantaya odaklansın,tam o anda sen gir içeri. '' Gel buraya nereye kaçtın öyle '' de çantana ve sırtına al. Sınıfa bir gülücük at ve,selam arkadaşlar de. Çantanı çıkart ve bir sıraya fırlat(gözün kapalı olsun.) Nereye gelirse oraya git otur. Bütün kızlar aşık olmazsa,gel bi konu daha aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: eragon91

moonwalk yaparak gir eni eci vokke diye bağır

quote:

Orijinalden alıntı: gcinar

HACI MICHEAL JACKSON UN SÜRÜNEN ADIMLI YÜRÜYÜŞÜNÜ YAPARK GİR

Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • uçaksavarla gir sınıfa tararım lan hepiniziiiieeeeeeeiiiğğğğ diye bağır

Orijinalden alıntı: marsis

Bence ilk çantanı kapıdan içeri at herkes çantaya odaklansın,tam o anda sen gir içeri. '' Gel buraya nereye kaçtın öyle '' de çantana ve sırtına al. Sınıfa bir gülücük at ve,selam arkadaşlar de. Çantanı çıkart ve bir sıraya fırlat(gözün kapalı olsun.) Nereye gelirse oraya git otur. Bütün kızlar aşık olmazsa,gel bi konu daha aç.

Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

boşver sınıf sana girsin

• yukardaki gibi dondurma yalayarak gir sınıfa.
    Kızlar gel bizi de yala demezlerse bir daha konu aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 18 Ağustos 2010; 2:56:52 >
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • sen hic gitme dershaneye yerine adam bul o gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

boşver sınıf sana girsin

• Sınıfa gir ve Hey Lanet olası pislikler burda ne işiniz var eve gidin ve kendi kıçınızı tekmeleyin de ve kendine kafa at Ardından aleti çıkarıp bağırarak EkmekÜstüKokoreç'in dediğini yap sonra camdan kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanos -- 18 Ağustos 2010; 2:59:02 >

Orijinalden alıntı: áshtráy

/>

yukardaki gibi dondurma yalayarak gir sınıfa.
    Kızlar gel bizi de yala demezlerse bir daha konu aç.

valla 10 sn bakınca kötü hissediyo insan

• bence çırılçıplak gir sıraların arasında tur at ve sessizce uzaklaş

• kararımı verdim evden takla atarak çıkıyorum asansöre girerken çıplak çıkarken giyinerek ve moonwalk yaparak çıkıyorum minibüsü durdurup biner gibi yapıp iniyorum 2. minibüse tararım lan hepiniziiiieeeeeeeiiiğğğğ diyerek giriyorum minibüsde malı çıkartıp şöföre veriyorum (parayı) minibüsde giderken osuruyorum böylece dikkat çekiyorum minibüsün camından dışarı balgam atıyorum minibüsden inerken camdan iniyorum dershaneye geldiğimde adam gibi yürüyerek ders yapılacak sınıfa çıkıyorum bu kadar yetermi

boşver sınıf sana girsin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.