Şimdi Ara

Yarın bu C4'ü alıcam galiba(kaza fotoğrafları eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 247,4561,362 olmak üzere üç parça toplam 5170 lira hasar kaydı var. Kaput ile sol ön çamurluk değişmiş bunun dışında boya/değişen yok. Kaput biraz tereddüt edici ama ustayı götürüp baktıracağız, ayrıyetten ekspertize de sokmayı düşünüyorum.

Fikirleriniz nedir değerli forumdaşlar almalı mıyım sizce bu aracı ?

https://www.sahibinden.com/arama?category=23466

Kazanın fotoğrafları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 11 Mayıs 2019; 11:39:40 >

• Yok mu yorum yapacak yav ? Fiyatı nasıl, bu paraya alınabilecek bir araç mıdır ?
  • Araç 124000'de. 100000'den sonra ağır bakımları yapılmış mı bir bak. Birde baskı-balataya bak. Hasar kayıtları gerçekse yani haricinde birşey yoksa kafana takma. İstanbul burası. Trafiğe kız giren kadın çıkar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • editlersiniz hocam bakalım, aman kendinizi almak zorundaymış gibi hissetmeyin, içinize sinmediyse yok hocam içime sinmedi diyin ayrılın
  • Turbo genel durumu kötü yazıyor ekspertiz raporunda, buna dikkat. Bir de on kaput değişmiş, sebebini bilmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km fazla, fiyat da fazla ve Fransız. İleride uğraştırma ihtimali var. Mümkünse segment düşürüp daha yeni model ve düşük km araçlara bakın.

• İlandan direk eleyeceğim bir araç.
    Önden sağlam vurmuş, kaput aralığı fazla kalmış tam yapamamışlar. Muhtemelen dışarıda uyguna yapılmış hasarı.
    Arka tamponda da ufak bişeyler var, birleşim orjinal değil. Boya olmayabilir arkada ama tampon oynamış işte. Asıl sorun önde ama. Ekspertiz çok önemli değil dese bile prensip olarak aralıklar tutturulamamış araçtan uzak durmak gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracın en fulü ile alakası yok. En fulü exclusive'dir ve 115 beygirdir (dizel için).

Bagaj 480 değil 408 litredir.

Ağır hasar almış olma ihtimali yüksek.

Başına bela olmuş elden çıkarmaya çalışıyor diye düşünüyorum.

Tavsiye etmiyorum.
  • bu arabada ön cam da değişmiş. kaput çamurluk ve cam. sağlam girmiş bi yere. 50 ye bırakıyosa alın yoksa o satmak için çırpınıp dursun

• Uzak durmanı tavsiye ederim yüksek km 2.elde capondan şaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Km fazla, fiyat da fazla ve Fransız. İleride uğraştırma ihtimali var. Mümkünse segment düşürüp daha yeni model ve düşük km araçlara bakın.
    2012 model araç İstanbul için km normal değil mi sizce? Yılda ortalama 17000 km yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 11 Mayıs 2019; 8:19:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plus değil bu araç. sadece comfort.
  • Bu araçta hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler var ama bulamıyorum.

• elcas kullanıcısına yanıt
    Confort'ta çift yönlü klima olmaz. Araç plus.
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    92 lik araçta plus yok. ayrıca plus elektronik park var. ben öyle biliyorum.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Plus diye bir model yok zaten. Conforta eklenen ekstra donanımla plus oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zatrox

Bu araçta hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler var ama bulamıyorum.
  • 2016 model c4 aldı bir arkadaşım. Ön tampon ve 2 far değişti kaput boyalı 55 bin TL. Ve bu araç ağır hasar kayıtlı :) gerisini siz düşünün Hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.