Şimdi Ara

Yarın bir aksilik çıkmassa PSP alıyorum ama.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Sizce siyah psp mi dhaa güzel ve temizlik için kullanışlı beyaz mı?
    2-Ya şimdilik PSP Value Pack 1 UMD Orjinal oyun alıcam,1-2 ay sonra 2gb ms alıcam,ya da yarın PSP Value Pack 1GB MS alıcam.Sizce hangisi daha mantıklı?
    3-Oyun alırsam aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz.ya da beni uzun süre idare edecek başka bir oyun önerir misiniz?
    NFS:MW
    NBA Live 2006
    WE9

• siyah her zaman daha güzeldir pislik olmuyor hem şık
    en bvaşta makine ve bir tene umd oyun al artık yavaş yavaş dükkanlar umd takasına başlıyorlar iki ay aynı oyunu oynamak zorunda kalmazsın
    we9 al herhalde seçeneklerden eniyisi o
  • nerden ne kadara alıyorsun benden ucuzmu veriyorlar
  • 1-Siyah Al
    2-Paran varsa 4 yoksa 1 GB al
    3-Sana önerdiğim PSP oyunları ;
    NFS:MW
    GTA:Liberty City Stories
  • siyah al dostum temızlık sorun olmuorm eger paran varsa kart al oyun alma ama oyun alrsanda grafıge onem verıosan yanı her mac aynı stad da mac oyanamk ıstemıosan fıfa al yoksa we9 al derım ben sımdıden hayrlı olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

nerden ne kadara alıyorsun benden ucuzmu veriyorlar

Garantisiz alıcam galiba taksitle falan oyunlu ya da ms'li....
  • fiyatı ne kadar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 oyunla beraber 450 ytl ama taksitle alacağım için epey bir vade binecek.Ya da 1GB MS'li 500 YTL....
  • ben sana 40 ytl ye oyunda verirdim
  • Ama işte taksit olayı bilmiyorum ki abi.msn varsa bi konuşalım seninle....
  • psp+oyun al sonra 2 gb ms alırsın bnde ole yapcm 2 hafta snra 2 gb alcm,1 gb bana yetmes zten film,klip,müzik derken hemn biter
  • abicim netten al taksitli daha ucuz a gelir garantili al

yada git bi sony bayisine hem taksitli alırsın hemde garantili hemde kaçağ ına göre pek bi fark vermezsin
  • yurt dışında mesela dubaide 250$ buna extra pil üniteside dahil (burda da veriyorşar mı bilmiyorum o üniteyi)
  • Arkadaşlar; doğu bank alt katta 350 ytl ye veriyorlar kutulu(içinde kulaklık, ms kart felan olandan)
  • 2 gb lıkkartı benden alabilirsin imzaama bak peşin ama sana 16 dvd lik iso arşivimden beğendiğn oyunları dvdye cekerek verebilirm..
  • garantili psp yide benden alın 400 e veriyorum gg ye veririm o zaman 440 olur siz ordan taksitle alırsınız
  • Ben bugun PSP + PES5 aldım.
    Sony Shoptan aldım, PES5'e zaten bisey soylemeye gerek yok, bir sure onu oynayip daha sonra araba yarislariyla takas ederim heralde
    Son derece memnunum, aksamlari isiniz yoksa vakit oldurmek icin birebir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: menerio

Ben bugun PSP + PES5 aldım.
    Sony Shoptan aldım, PES5'e zaten bisey soylemeye gerek yok, bir sure onu oynayip daha sonra araba yarislariyla takas ederim heralde
    Son derece memnunum, aksamlari isiniz yoksa vakit oldurmek icin birebir.

pes5 sıkıo a hep aynı stat,spiker yok..cok kotu olmş ya
  • evet ya ben bu yzden senın dedıgın gıbı almaktan vazgectım fifa ya bakıcam o yuzden
  • 2gb msli Sony PSP aldım Cumartesi günü arkadaşlar.Hakikaten süper alet.Pişman olmadım aldığıma.2gb Sony Pro Duo Higlı Sony PSP 1001K aldım.PEşin 615 idi.Aslında 600'e falan bulmuştum ama hem tanıdık yer hem adam loaderları oyunları yükledi,psp usb kablosunu falan bedavadan verdi.Hem de tanıdık yer diye.Ama taksitli alınca vadeli olduğu için 738ytlye geldi.Bankaya gitti bi kısmı.Aslında 1gb msli alıp sonr aüzerine verip 2gb msi alacaktım.Ama böyle almak daha mantıklı geldi.10 ay taksitle ödeyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.