Şimdi Ara

Yarın Araba Alıyorum Öneriler Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel şartından vazgeçtim bütcem 140-220 bin arası yani illa 220 ye alacagım diye bir kaide yok.

150 bine kadar alacagım araçlarda kendi aracımı satmama gerek yok 150 üstünde kendi aracımı satmam gerek kendi aracım c4 dizel otomatik sıfır almıştım sorunsuz çok az yakan bir araç kazası hatasıda yok taş gibi.

Seçenekler
    1-Kia Sportage Tgdi 4x4 177 ps premium paket 140.000Tl
    2-Nissan Qq Dizel otomatik skypack 160.000tl
    3-Nissan Xtrail Platinium Premium Dizel Otomatik 200.000tl
    4-Peugeot 3008 Gtline dizel otomatik 200.000Tl
    5-Ford Kuga Dizel otomatik titanium 166.000
    Kuga stline 174.000
    Konfor paketli 180-190.000
    Benzinli 4x4 182ps titanium 140.000(tek eksiği koltuk ısıtma vs oda çok şart bi donanım değil)
    6-Skoda Kodiaq 1.4tsi 4x4 prestige 200.000 tl
    7-Vw Tiguan 1.4tsi highline dsg 200.000tl(lafta highline donanım yok sadece araba)

+ Premiumlarda alabileceklerim
    Bmw 1.16d zf
    Bmw 2 serisi
    Bmw 3.18i baz
    Audi A3 1.6Tdi dsg sportback

Genel olarak Suv istediğimden premiumlar çok ilgimi çekmedi + güncel aracımla aralarında aman aman bi farkta olacagını sanmıyorum o yüzden suvlar öncelikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kodiaq öneririm süper

• Suv listenizdeki en iyi araç 3008 bence ama pejo ve 200.000 yan yana gerçekten çok komik oluyor ülke şartları malum yapacak birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 22 Şubat 2018; 23:6:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa bakınca alacağınız araç kararını son geceye bıraktığınız izlenimi doğuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam direk bunu alirim amg paketli.

Yarın Araba Alıyorum Öneriler Tavsiyeler

• Sportage al 140bine hiç uğraşma mis gibi

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam seçenekler belli ve sürekli zam gelip duruyor bugün soruşturmamı yapıp yarın kendimde hepsine bakıp fiyat stok bilgisini alıp kaporamı vereceğim her geçen gün paramız eriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    İç mekanı çok basık ve dar ve sert süspansiyonlardan dolayı konforu şuan ki c4 ümün gerisinde.

Dış tasarım dışında 5 para etmez bi araç.

• LiteraryN kullanıcısına yanıt
    Sportage ve Kuga aklımı çelmiyor değil sonuçta sportage kuga 3008 hatta xtrail aralarında uçurum farklar yok hemen hemen aynı ayarda araçlar

Sportage de 4 koltuk ısıtma vs de var aracımda elimde kalır

Kugada titanium 1.5 ecoboost 182ps 4x4 140.000 tl aynı fiyat sadece koltuk ısıtması yok sportage karşılık

• Euro 4.7 olmuş ötv %60 üstüne %18 kdv üstüne verginin vergisi

200.000 lik aracın net fiyatı 90-100 bin lira disbrütör karı dahil 4.7 euro ya rağmen.

3008 Xtrail Sportage bunlar giriş seviyesi c sınıfı suvcuklar ama gel gör ki ülkemizde xc90 fiyatına sahip olunabiliyor

• SUV'lar arasında tasarımı olan iki araba Kodiaq ve 3008. İç mekan olarak 3008. En çok havası olanlar da bunlar olacaktır. Siyah, Füme Kodiaq ve Kahverengi, Kırmızı 3008.

Yere yakın olarak BMW 1 ya da A3 tavsiye etmem. Kendini gösteren araba değiller. Pişman olursunuz.

BMW 3 ise havalı ama 3.18 bence performans olarak hoş olmaz. Yavaş olduğu için arkasını da kaydıramazsın. İyi de hızlanmaz.
  • Ailenize 2 araç mı lazım? Önce ona karar verin bence. Ben olsam elimdeki aracı satmam.

• musetea kullanıcısına yanıt
    3008 iyi hoşta iç mekanı boğucu biraz insan suvda ferahlık genişlik arıyor.

• Kragen kullanıcısına yanıt
    Olsa zararı olmaz evde ehliyetli 3 kişi var 2 araba olsa bi yere gitmek için götürmem gerekmez biner giderler.

+ arabamı zaten sıfır aldım tertemiz sorunsuz araba 1 depoyla 1200-1300km yol yapıyor konforu vs zaten sınıfının üstünde donanımıda iyi.

• Bence 140bin liraya sportage gayet iyi bir seçenek f/p olarak içlerinde en mantıklısı 3008 gerçekten güzel bir araç fakat 200bin lira o araca vermezdim

Diğer bir seçenek hyundai tuscon elite 4x4 oaket firmalar 145bin liraya kadar iniyor

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Sportage in malzeme kalitesi Tucson dan iyi fiyatıda aynıyken sportage daha mantıklı.

Bencede sportage ile xtrail 3008 kodiaq arasında 40-50 bin edecek bi fark yok

Hatta sportage in iç dış tasarımı daha çok hoşuma gidiyor

• Suv ilk tercihiniz olacağı için seçenekler arasından birisi olacak ise vw tiguan önerim olacaktır.Bu seçeneklerin haricinde ise bu yılın ilk çeyreğinde yeni Bmw X2 gelecek bakmanızı öneririm.Şu anda Bmw 4.18i GranCoupe kullanıyorum ama X2 gelince ciddi bir biçimde değerlendireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jomoko123

Sportage in malzeme kalitesi Tucson dan iyi fiyatıda aynıyken sportage daha mantıklı.

Bencede sportage ile xtrail 3008 kodiaq arasında 40-50 bin edecek bi fark yok

Hatta sportage in iç dış tasarımı daha çok hoşuma gidiyor

Kesinlikle haklısınız hocam spo yanlış bilmiyorsam macaristan üretim malzeme olarak eskisi de daha iyiydi tek sevmediğim siyah tonları biraz fazla kullanıyorlar

Tasarım olarak ön hafif kurbağaya benzese de ben beğeniyorum

60bin lira ile 120bin km yol yaparsınız 200bin lira vereceğiniz diğer modellerin aman aman bi üstünlüğü yok

• Sportage diyorum, bilinen özellikleri dışında arka koltukların belli bir acıya kadar yatması ve cam tavan, ön tarafa geçmek istemezsin. Kalite konusunda da tatminkar. T-gdi şehir içi 7-8,5 lt şehir dışı 5,5,-7,5 lt yakar. GT line donanımı da bir düşünün. Diğer seçenekleriniz de fena değil, hangisi olursa şimdiden hayırlı olsun, kazasız sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt.kaya -- 23 Şubat 2018; 1:12:41 >
  • o araba şehir içi rahat 10 yakar buda normal benzin pahalı

Gtline satılmıyor artık en üst donanım premium oldu

Gtline da koltuk soğutma falan vardı

Premiumda 4 koltuk ısıtma var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.