Şimdi Ara

Yarın Araba Alıyorum Öneriler Tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şartlar altın da ben 3008 derdim. Gerek avrupada kazandığı tasarım ve motor ödülleri, gerekse gerçekten çok orijinal bir araba olması. Lâkin bu fiyata çok. 60 bin tl mi cebime koyar sportage alırım bu şartlarda. Kapalı kasa Mercedes X düşündünüz mü? Yukarda ki arabaların hepsinden üstün bir araç. Çıplak fiyatından da anlayabilirsiniz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otostopcu97 kullanıcısına yanıt
    mercedes x pickup hocam bunların konforunu kalitesini sunamaz

İç mekan hoş ama malzeme sert.

• jomoko123 J kullanıcısına yanıt
    Tabi ki pick up fakat aklınızdakini bilmiyorum doğal olarak :) Ama bence hakkını yiyorsunuz. Dolusuna ve otomatigine bindim, gidişi de konforuda sportage den iyi. Onun dışında daha önce dediğim şekilde listede ki en iyisi 3008 ama 60 liramı cebime koyar sportage alır keyfime bakarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopcu97 -- 23 Şubat 2018; 2:2:47 >
  • Bence volvo s60 daha mantikli olur. Bu seceneklerinden en mantiklisi o geldi. Bir de lutfen donanim diye 10 lira vercegine 50 lira fazladan verme. Aynan otomatik kapansin diye 10 bin liralik ek paket alman bence cok mantiksiz.
  • bu tercihler arasında suv hissini en iyi veren ford kuga stline, 1.6 dizelide ekonomik, 3008 her ne kadar güzel bir iç dış tasarıma da sahip olsa heybetli değil bir süre sonra gözüne küçük gelebilir dışarıdan, yok heybet aramıyorum diyorsan yeni çıkacak skoda karoq u da beklemeni tavsiye ederim, özellikle 1.5 tsi motorlu style donanımlı olan modelinin fiyatını bekle derim kesinlikle 3008 ile tasarım donanım olarak kapısabilecek bir suv olacak gibi.

• bu listede en iyi araç xtrail ama yenilik olsun farklılık olsun 3008. daha cezbedici
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Xtrail güzelde iç mekanı fazla geri kalmış

• onurcandmt kullanıcısına yanıt
    s60 ı golfe bile tercih etmem.

• Senin şu dakika çıkıp bayileri dolaşman lazım. Bu kadar kısa bir süre içinde şu yazdıklarından bugün kapora verip alacağına pek ihtimal vermiyorum. Gidip görüp dokununca kafan daha da karışacak.
    3 aşağı 5 yukarı saydıkların içinde bence en mantıklısı Ford Kuga Titanium Dizel 161binTL. ST line 19" jant konforu azaltır. Arkadaşımda var ferahlık büyüklük açısından 3008 den çok daha iyi. Kendisinde eski kasa 3008 vardı illallah dedi yani, otomatik vitesi bu kadar kötü bir araba yoktur. yeni 3008 tamam dizayn falan güzel de duster kadar iç hacim sunuyor orta konsola diziniz çarpıyor çok rahatsız edici. Aynı olay BMW 3 serisinde de var. İç mekan çok dar. Kafam tavana değecek nerdeyse. BMW de 5 serisinden aşağısı alınmaz. X1 güzel ama bak gerçekten.
  • xtrail bence büyük araç içide çok ferah.
  • Güzelim arabanızı satmayın. 140-150binlik seçenekler sizin isteklerinizi çok rahat karşılar. O rakamları etmez o arabalar.

• Ford kuga güzel araç iç mekanı güzel diğer seçenekler arasında bunu seçerdim kodiak da güzel seçim olacaktır 1.4 tsi o araç için nedir ne değldir bişey diyemem
  • Audi A4 1.4 TFSI S-tronic Design Line 190.000 teklif aldım Çanakkale Avek'ten. İsterseniz bir sorun derim.
  • Abi SUV’a geçmiş biri olarak sen ne dersin ?

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Hocam Suv istiyoruz

Xtraili çok beğendim birazdan pejo ve fordada bakacam

• Uşak Opel elinde grandland vardı uygun fiyata verecekti hem dizel hem otomatik iş görebilir belkide bilginize

• C4 dizel otomatik nasil bir arac bende arastiriyorum c4 hosuma gidiyor yakit olarak ve vites olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: jomoko123

Sportage ve Kuga aklımı çelmiyor değil sonuçta sportage kuga 3008 hatta xtrail aralarında uçurum farklar yok hemen hemen aynı ayarda araçlar

Sportage de 4 koltuk ısıtma vs de var aracımda elimde kalır

Kugada titanium 1.5 ecoboost 182ps 4x4 140.000 tl aynı fiyat sadece koltuk ısıtması yok sportage karşılık

Yanlız Sportage makyaj görüyor büyük ihtimal 15-20 gün sonra fuarda gösterilecek.

https://www.motor1.com/news/229705/kia-sportage-facelift-spy-photos/

Sportage geyik testinde de birçok binek araçtan daha iyi.

Ayrıca makyajda hatalar düzeltilir iyileştirmeler yapılır.

Kuga son makyajla tam oturdu ama piyasada pek tutulmuyor.Ayrıca sportage veya tuscon tgdi 4x4 için şehir içi 10lt çok iyimser :) trafiksiz yerde kullanıcı verisidir , 12lt civarı ortalama..

Kuga 1.5tdci düşünülebilir.Ayrıca listende yok ama Kadjar da oldukça ekonomik seçenek hem dizel hem çok az yakıyor hemde diğerlerinden ucuz ,servisi de heryerde var.Senin C4 kadar yakıt harcıyor 1 depoyla 1200km rahat görürsün.

Ben Kadjar 1.5dci EDC ICON öneriyorum :) 2017 153000 - 2018 159000

• Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    Bugün yeni araçları ve fiyatlarını görünce satmamaya karar verdim

C4 nasıl bi araba anlatayım

1-2 viteste vites kararsızlığı var 1-2sn boşa gaza basıyosun bazen ilk viteste onun dışında vites için bi problemim olmadı

Konfor olarak golften ve a3 ten sonra en iyisi(2017 yeni kasa astra civic hariç kendi model yılı dahilinde konuşuyorum)

Yakıt harika

Tasarım vs görecelidir ben seviyorum

İç malzeme kalitesi için şöyle diyeyim sportage yada kuga almaya karar verdim ve gönül rahatlığıyla c4 ün malzeme kalitesi daha iyi derim.

Böyle yani 5 senedir 1 kere bakım dışında servis sanayi yüzü görmedi.

Citroen sevdiğim bir marka kalitesi vs iyidir.

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    kadjar alacagıma araba almam reno benden uzak olsun

Sırf yakıt için kendisinden 5 gömlek üstün kuga sportage 3008 den vazgeçmem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.