Şimdi Ara

YARDIRIN BEYLER! Kanada iltica basvurularini mahkemeye gerek kalmadan kabul etmeye basladi. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
23
Favori
37.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ülkede bir çok kişi zor bir hayat yaşıyor ve gelişmiş ülkelere gitmek istiyor bu anlaşılır bir durum.

fakat aklı başında insanlar kaçıp giderse memleketimiz daha kötü bir yer olur.

aklı başındaki insanların, insanlığa elinden geldiği kadar yardım edip haksızlıklara karşı durması gerekir ben böyle düşünüyorum.

kaçmak kolaycılık olur önemli olan zoru yapmak.
  • başvurular ne zaman 1 ocak 2018 de nereden yapılıyor var mı rehber yapacak gidebilirsem benden 5bin calısır destek olan arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

arkadaşlar bu ülkede bir çok kişi zor bir hayat yaşıyor ve gelişmiş ülkelere gitmek istiyor bu anlaşılır bir durum.

fakat aklı başında insanlar kaçıp giderse memleketimiz daha kötü bir yer olur.

aklı başındaki insanların, insanlığa elinden geldiği kadar yardım edip haksızlıklara karşı durması gerekir ben böyle düşünüyorum.

kaçmak kolaycılık olur önemli olan zoru yapmak.

ya hocam sen bakma bu konudakilerin %80'i liseli çocuklar. öteki mahalleye geçmeye kalksa anası babası kızan tipler birbirini gaza getiriyor burada işte bırak eğlensinler aralarında.
  • 2 yıl sonrası için rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iltica maaslari nasil? kabul edildigin gibi maasa bagliyolarmi?
  • Sabah akşam ülkeyi terkedeceğim diye sızlanıp duruyordunuz. Buyurun fırsat hadi gidin. Uçaktan inince size hemen ceo'luk verecekler .

Alın fırsat hadi çok sallıyordunuz ya .tabi babanızdan aldığınız harclık havaalanına kadar gitmeye yeterse .

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Sabah akşam ülkeyi terkedeceğim diye sızlanıp duruyordunuz. Buyurun fırsat hadi gidin. Uçaktan inince size hemen ceo'luk verecekler .

Alın fırsat hadi çok sallıyordunuz ya .tabi babanızdan aldığınız harclık havaalanına kadar gitmeye yeterse .

Kardeş sen ne ayak? kendi kendine konuşuyorsun

• Burda giderim diyenlerin hiçbiri gitmez

Burda Türkiye'de rahat ettikleri gibi hicbiyerde edemezler

• Forumda ki ergenler sabah akşam ülkeyi terk edeceğim der işte o ayak .

• Rez. Böyle birşey arıyordum nasıl etsem gitsem diye . mühendis olduk bilgimizi kullanarak is yapıyoruz ama gel gör ki aldığımız maaşlar düz işçiden farksız. Tabi eline ardan mühendis güzel ülkemde. Herkes mühendis.

• İltica etmek için önce kanada vizesi almanız lazım, pasaport polisinden geçer geçmez pasaportunuzu yırtın ülkemde siyasi baskı görüyorum yada her ne sebebiniz varsa ve sığınma talep ediyorum demeniz lazım polise. tabi ardı sıkıntılı durumlar, uzunca bi süre kıyıda köşede Türkiye haricindeki diğer 3. dünya ülke vatandaşları olan afgan, suriyei ırak vatandaşlarıyla aynı ortamda yatıracaklar, bir sürü yazışmalar ardından büyükelçilikten yetkililer gelir felan derken 2 yıl sürünürsünüz. Bu süre zarfından size çalışma izni vereceklerini sanmam.

Yani demek istediğim telefon açarak / mail atarak "abi ben kanadaya iltica etmek istiyorum, bilgi alabilirmiyim nasıl oluyor bu işler" gibi bir durum yok. Siz kendinizi o ülkeye yamamaya çalışmanız lazım.

Tavsiye olarak algılamayıp başımı derde sokmayın ama bu ülkede ardınızda bırakacağınız birşey yoksa gitmek istediğiniz ülkeye bir kere girin sonra kaçak yaşayın, suça felan bulaşmadıkdan sonra kolay kolay kimse atamaz sizi. hayatın ne göstereceği belli olmaz, bu ülkede iyi bir işiniz/aileniz yoksa şansınızı deneyin.

• Ben zorla askerlik yapmak istemiyorum, o yüzden gideceğim. Şu an bankaya her ay kredi borcu ödüyorum, borcumu bitirince neyim varsa satıp gideceğim. 6-7 ay sonrasını bulacak gitmem.
  • Kaçakları nekliyoruz diyor. Fetoya destek yani.

• Gltnek çok da zor değil . Vizeni al git . Mevsim işçisi olarak çalış . Ama sürünürsün tabi bir müddet .

• Forum iyice çocukla dolmuş
  • Üstüne para verseler , ev verseler yine de erkek düşmanı birinin başbakan olduğu , erkeklerin hiçbir hakkının olmadığı bir ülkeye gitmem.Kanada şu an böyle bir ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 24 Aralık 2017; 22:47:55 >
  • Şu konu ve altındaki yorumları görüp üzüldüm, ülkem adına üzüldüm. Vatan aidiyeti ve milli duyguları yok olmuş insanları gördüğüm için üzüldüm.. Madem bu kadar memnun değilsiniz, başka yerleri övüp vatanınıza milletinize saydıracak kadar düştünüz, denilecek pek de bişey yok zaten. Kanada'nın dibine kadar yolunuz var :))
  • imkanınız varsa hiç düşünmeyin 5-10 milyon suriyeli ortalama 5-10 çocuk ortalamasıya Türkiye yi mahfeder geleceği göremiyoruz diğer sorunları yazamıyoruz bildiğiniz şeyler, ne kadar özgürüz siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneminut -- 24 Aralık 2017; 23:7:46 >
  • sız gıdın arkadaslar ben burda aköyle hakım savcı bılırkısı uzlastırmacı cetelerle tek basıma savasmaya devam edecegım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.