Arkadaslar benim bi problemim var belki burdan bana çok sacma böyle bi konu açma fln diyebilrsiniz ama benim fikre ihtiyacım var. Öncelikle ben lise son ögrencisiyim ve meslek lisesinde okuyorm bu detaylar konunun bi parçası o yüzden yazdım. Benim bi kaç ay önce konustugum bi kız vardı kız çok güzel okulda populer bi kız çigdem onda cıkamadık ben sonradan bi kızla konusmaya basladım adı sevgi bu sevgiyle bir aydan fazla konustuk suan cıkıyoruz kız beni seviyo ama ben pek bisey hissetmiyorm ama öyle bos durmamak için cıktım kızla yanlıs oldugununda farkındaym ama çıktım kızıda kırmak istemedigimden ayrılamadım kız normal güzellikte iyi bi kız benden bi yas küçük kızla iyiydik ama ben pek bisey hissedemiyodm sonra bu çigdem msj attı onla tekrar konusmaya basladık ve ben o kızdan hoslanıyorm sınıf arkadasım çok güzel bi kız ve öncedende arkadas oldugumuz için muhabbetimiz çok iyi ben okulda kızlarla samimi olan birym bana bu kız iste okuldaki kızlarla çok samimisin dedi samimi oldugum kızlarda bizim gruptan kızlar bu kızda bizim grupta yani arkadaslarını kastediyo iste kız ben sevgiyle cıkarken bana acıldı bende biseyler hissediyorm ama sevgidende nasıl ayrılacagımı bilmiorm daha dogrusu ayrılsammı ayrılmasammı onu bilmiyorm zaten soruda bu ayrılsammı ayrılmasammı çıktıgım kızdan çigdem güzel ama okulda çıktıgı bi kaç kisi oldu digerinin ise çok az oldu acaba ileriyi düsünüp sevgiylemi devam etsem çünkü sevgi çigdeme göre daha düzgün sakin bi kız yoksa zaten son senem seneyede üniversiteye sehir dısına gidicem çigdemle çıkıp hayatımımı yasasam sonucta lise yılları bana bi yardımcı olup fikirlerinizi paylasırsanız çok memnun olurum ..
Sevgiyle devam et derim. Hayatını yaşamak dediğin bir kızı kullanıp atmaksa yaşama. Veya dünyevi zevkleri tatmaksa hiç yaşama. İleride kafan değişicek ve fikirlerin oturacak. Kendin diyorsun sevgi düzgün bir kız diye. Çok güzel olmasına gerek yok. Belki 5 yıl takılıp hayat kurucaksın onunla. Ya da çiğdemle yıllarını zevklerin için kaybediceksin. Şehir değiştirmek kızdan kopmak anlamına gelmiyor. İleriyi düşün biraz.
Öyle diyosunda söylede bisey var sevgiyi sevmiyorum ama kızdan ayrılamıyorm onun üzülmemesi için ayrılamıyorm yani korkuyorm kırılıcak diye çigdemlede samimiyim bugün bulustum kızla sınıf arkadasım oldugu için öncedende bu tarz bi olayım oldugu için çok iyi konusuyoruz yani onla mutlu oldugumu anladım ama ona güvenemiyorum çünkü çok uçuk birisi ve geçen yıl onun için kaç kişiyle kavga ettim kavgadan çekindigmden degil artık yoruldum kararsızlıktan . Ama çevremdekilerde sevgiyle devam etmemi dogru olanın bu oldugunu söylüyolar .
rahat takıl olursa olur olmazsa olmaz kafasında takıl kazanan sen olursun
quote:
Orijinalden alıntı: BilalGates
Akışına bırak diyosun yani .
quote:
Orijinalden alıntı: hoslah
quote:
Aynen. Kız konularında böyle olmakta yarar var diğer konularda böyle olmak zararlı olablir ama kız konusunda bu felsefe kraldır sen kendin ol . Kasma, başka şeylere yönel(kitap,felsefe ,Bilim) senin için çok daha iyi olur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hoslah
quote:
Aynen. Kız konularında böyle olmakta yarar var diğer konularda böyle olmak zararlı olablir ama kız konusunda bu felsefe kraldır sen kendin ol . Kasma, başka şeylere yönel(kitap,felsefe ,Bilim) senin için çok daha iyi olur
Benim o konularada zaten ilgim var benim problemim kızlar karsısında kasma degil hatta çok rahat oldugumu fln çok söyleyen oldu benm tek problemim kararsızlık geleceği görememe anlık düsünme
Sırf boşta kalmamak için sevmediğin biri ile çıkma cehaletini gösterecek kadar cesaretlisin de karar verme yetisine gelince mi acizliğin tutuyor? Hak verirsin ki; yapmayacaktın bunu. Hepiniz resmen birer keçisiniz. Hem de hepiniz. Günah işlemeye bayılıyorsunuz. Her hatanın bir telafisi olduğunu mu sanıyorsunuz? Sevgi'yle gidebildiği kadar gitsin. Nasıl olsa üniversiteyi biriniz bile kazansa bir kopukluk olur. Bu süre içinde ona yapmacıktan, alakadarmış gibi davranma. Sendeki soğukluğu hissetsin. Neyin var diye sorduğunda ise söyle. Çiğdem'i gerçekten sevsen ve ciddi olsan, Sevgi'ye elini sürmezdin. Çiğdem, Sevgi ile çıktığınızı bildiği hâlde sana açıldı sanırım. O kızdan bir halt olmaz. Senden de olmaz. İkinizden bir halt olmıcak olması birbirinizle aynı kafadasınız, iyi anlaşırsınız anlamına gelmez. Çünkü görüyorum ki sen de rahatsızsın kızın bu uçuk kaçıklığından. Buna kıyasla fark et ki sen de çok mantıklı ve kararlı şekilde hareket edebilen biri değilsin. Yani sen o karakterini beğenmeyip laf attığın kızdan üstün değilsin. İlla ki bu durumu düzeltmek istiyorum diyorsan da şu saatten sonra köküne kadar yalnızlığa da boğulsan, sevmediğin bir kızın duygularıyla oynamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Conservator
Sırf boşta kalmamak için sevmediğin biri ile çıkma cehaletini gösterecek kadar cesaretlisin de karar verme yetisine gelince mi acizliğin tutuyor? Hak verirsin ki; yapmayacaktın bunu. Hepiniz resmen birer keçisiniz. Hem de hepiniz. Günah işlemeye bayılıyorsunuz. Her hatanın bir telafisi olduğunu mu sanıyorsunuz? Sevgi'yle gidebildiği kadar gitsin. Nasıl olsa üniversiteyi biriniz bile kazansa bir kopukluk olur. Bu süre içinde ona yapmacıktan, alakadarmış gibi davranma. Sendeki soğukluğu hissetsin. Neyin var diye sorduğunda ise söyle. Çiğdem'i gerçekten sevsen ve ciddi olsan, Sevgi'ye elini sürmezdin. Çiğdem, Sevgi ile çıktığınızı bildiği hâlde sana açıldı sanırım. O kızdan bir halt olmaz. Senden de olmaz. İkinizden bir halt olmıcak olması birbirinizle aynı kafadasınız, iyi anlaşırsınız anlamına gelmez. Çünkü görüyorum ki sen de rahatsızsın kızın bu uçuk kaçıklığından. Buna kıyasla fark et ki sen de çok mantıklı ve kararlı şekilde hareket edebilen biri değilsin. Yani sen o karakterini beğenmeyip laf attığın kızdan üstün değilsin. İlla ki bu durumu düzeltmek istiyorum diyorsan da şu saatten sonra köküne kadar yalnızlığa da boğulsan, sevmediğin bir kızın duygularıyla oynamazsın.
Yanlıs yaptıgımın farkındaym . Ki hayatımda böyle bisey ilk defa yaptım. Ama senin üsluplarında agır degilmi sonucta bi fikir istiyorm burda sen bana saydırmıssın resmen . Arkadasım eger böyle yardım ediceksen hiç etme daha iyi . Tamam mantıklı seyler yazmıssn ama bi yandanda laf sokmussun. Yardım etmek istiyosan adam gibi yardım et sendende bi halt olmaz fln nedir bu kendine gel . Konusmalarını secerek kullan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme