Şimdi Ara

Acil Yardıma İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok özür diliyorum çok acil yardıma ihtiyacım var.Tüm samimiyetimle söylüyorum bir ticaret yaptım ve malesef iflas ettim.Bir tefecinin eline düştüm 7700 verdi oda dolaylı yoldan şimdi diyor 18000 olmuş kafasına göre arttırıyor.En son dedi para bulamazsan kan çıkar.Adamlar tehlikeli.Allah rızası için yardım etmek isteyenler bana ulaşsınlar.Acil 10.000 TL'ye ihtitacım var.1500 TL maaşla iş güvenlik uzmanıyım ailem bir şehirde ben başka şehirde para yetmiyor.Bana verebilecek varsa aylık 500-750 öderim.Hayır yapmak isteyen varsa lütfen acil bana ulaşın 05057252805.Allah şimdiden yardımcı olacak kişilerden razı olsun ömrünün sonuna kadar dert görmesin inşallah.
    05057252805.

• Çözüm yolu bilen varsa yorumlasın lütfen adam günde 50 defa arıyor psikolojim bozuldu ya Allah göstermesin ama intiharı bile düşünür oldum artık eve gidiyor kapıyı çalıyor eşim açmıyor bende başka bir şehirde çalışıyorum belasına girdik nasıl kurtulacam bilemiyorum.Bir evim var satacam diyorum müşteri bulamıyorum.Teras kat 1+1 yeri çok iyi batman park karşısında yalnız tapusu yok.Ama kira geliri iyi 400 TL kira geliri var şuanda.Bir de dayalı döşeli 4000-5000 TL eşya koysan 600-750 TL kiraya çok rahat verilir.Birde merkezi yer olduğu için bir gün sonra hemen kiraya gidiyor.Yatırım düşünenler varsa fiyat 80.000 TL .Pazarlık yaparız çünkü acil para lazım.

Telefonum 0505 725 28 05 arayın bekliyorum.
  • Arkadaşım işin zor bikere bataklıga girmişin bankalarda sicilin kotu değil ise evini ipotek gösterip max 36 kredi cekebilirsin. bunu 15000 mas alıyorsun birde kira gelirin varsa cok rahat yaparsın onun dısında kredi kuruluşları var özel onları dene...
  • guney0134 G kullanıcısına yanıt
    valla doğrudur bataklığa girdim inşallah allah bir kapı açar biraz önce aradı diyor kulaklarını kesecem piskopat bu yaa ne diyeceğimi bilemedim allah böyle insanların belasını verecekte zamanı varmış demek neyse kardeş valla bankalarda da sicilim bozuk peki kredi veren özel kuruluşlar hangileri onları bilmiyorum biraz açıklarsan belki bir umut verirler ayrıyeten evin ipoteği içinde tapusu yok teras kat demiştim ya zaten fiyatı ondan uygundur.Bu özel kuruluşları açıklarsan sevinirim.
  • bunlardan piyasada farklı işim kuruluşlar altında var google üzerinden arastırırsan daha rahat ulaşır inceleme ile sorunu cozecegini düşünüyorum. Senin adına kredi cekecek biri yokmu bir yakının naskite cevircek kısa vadede teras kat hariç bierşeyin. bunları iyice yoklamak lazım o kişi ilede görşüp durumun analiizini yap ailesel sorunların yoksa daha ileri boyuta gitcek oda biraz yardımcı olursa 14 15 bine indirme sansın varsa buda senin için avantaj olur
  • guney0134 G kullanıcısına yanıt
    Saol kardeş senide rahatsız ediyorum ama sabahtan beri google dan bakıyorum bir sürü mesaj var ama yüzde 99 dolandırıcı zaten yazmışlar şu dolandırıcı bu dolandırıcı diye ben bişey bulamadım doğrusu aileme gelince zaten başımı yıkan onlar beni evden attılar sana bişey vermıyoz dediler kavga ettik mahkemelik olduk sonra rant car açtım borç parayla sonra arabanın biri kaza yaptı birinin motoru vurdu birini sigaradan yakalltı müşterinin biri devlet vermiyor . sonra hepsi başıma kaldı piskopat işiymiş bu rent a carcılık yaw kimseden para alamadım işte bu duruma düştüm ne yazık ki indirmesine indirir de 12000den fazla vermede zaten 3000de onun bana borcu var zaten yani 10.000 bulsam tamamdır da nerde işte.tefeci de güzellikten anlamıyor ki o da borç verdiği bir sürü kişi kaçmış sıkışmış o da beni sıkıştırıyor işte.Onuda başkası sıkıştırıyor.Bilmiyorum ya biyorum ya bide düşenin dostu olmaz diyolar çok iyi anlıyorum şimdi kimse yardımcı olmuyor.Ne ailem ne kayınbabam ne bacanaklar halbuki hepsinde de para var ama vermiyorlar.Almanya da bir bacanak bir kayınço var para çok ama vermıyorlar işte.Dünyanın malesef acı yönü.Neyse İnşallah Allah tan başkasına muhtac olmayız beklıyoruz bir kapı açılır inşallah.Umudumumuzu yitirmeyelim yine.İsmen dua ederseniz sevinirim.Bu Arada Adım Mehmet Zeki .Saygılar hayırlı akşamlar kardeşim.

• teacher2805 kullanıcısına yanıt
    85o.ooo Doların peşine düş.......
    Bizede dondurma ısmarla.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.