Şimdi Ara

Yardım Vatan Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar şimdi biz bi toplama pc yapacaktık . Burdaki forumda bjk_murat falan yardımcılıgıyla güzel bir bilgisayar topladık 2.300 indirimli haliyle .

Arkadaşlar bugün vatan bilgisayardan istettiiğim ürünler elime geçti. Her şey tamamdı. Pcyi kartlarıyla birlikte herseyini taktık montaladı bilgisayarcı. Şimdi tam kasanın düğmesine basıyoruz işlemcinin pervanesi ufaktan dönüyor sonra duruyor. Sanırım başka bir power takınca kasa calısıyor aslında ilk kasayı taktıgımızda calıstı sistem kurulcaktı sonra kapandı. Kapanınca artk acılmıyor işlemcinin pervanesi tam dönücek gibi oluyor duruyor. 2 3 bilgisayarcıya gittim powerinde sorun var dedi. Poweri 700 watt. Şimdi ne yapmalıyım kasam acılmıyor acaba montalarken bir kablo yanlıs falanmı takıldı yani takıldıysa anlarlardı . Ama şuan kasamı acamıyorum. Powerde 700 watt pahalı bir şey yani bide ona nasıl para vereyim?. Vatan bilgisayara ulaşıp durumu bildiresem değiştirirlermi garantileri duruyor zaten bugün elime geçti ürünler. Yeni gönderdiler. Dediğim gibi sorun şöyle ilk actıgımızda power down graphich kard falan diyordu. Sonra kapanınca acılmadı. Güç vermiyormuş powerimiz.

Yardımlarınızı bekliyorum lütfen ne yapmalıyım?

• aynı konuyu her yere açarak bir yere varamazsınız bence hatta tek konudan ilerlemek sizin daha lehinize olur burdan çıkıp 2. el araba lastiği bakıcam umarım oraya da açmamışsınızdır konuyu
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    başka bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

aynı konuyu her yere açarak bir yere varamazsınız bence hatta tek konudan ilerlemek sizin daha lehinize olur burdan çıkıp 2. el araba lastiği bakıcam umarım oraya da açmamışsınızdır konuyu

Güldürüdünz valla :))

• çok kolay kasanızı vatan pc ye götürün başka psu ile denettirin zaten yeni olduğu için aynı gün işlem yapacaklardır
  • Proton004 P kullanıcısına yanıt
    Vatana hemen telefon açıp durumu anlatın ve en yakın mağazadan değiştirmek istediğinizi söyleyin. Unutmayın 7 gün içinde şartsız şurtsuz iade hakkınız var. Psu dan kıl çıktı deyin ,beğenmedim bu işlemciyi deyin verin gitsin. Ama unutmayın en yakın Vatan mağazasından değiştirmek istediğiniz konusunda ısrar edin. Anında değişim yapmak zorundalar kanun böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VATAN BİLGİSAYAR GÜVENİLİRMİ
    12 yıl önce açıldı
    2000TL PC TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.