Şimdi Ara

yardım sarı ışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya üye olduğum gün aldığım ps3 üm dün gece kuzendeyken bir anda kapandı bende sevindim oh be gidebileceğim sonunda eve diye şimdi açmaya çalıştığımda açılıyor 1 2 saniye sonra tekrar kapanıyor dün kuzenden çıkarken sarı ışık kesin bozuldu açılmaz artık falan diye dalga geçiyordum gerçekmiş meğer Kuzen duvara 30 cm uzaklıkta bıraktı ps3ü fan tarafını bize doğru çevir dememe rağmen bir şey olmaz yaaaauuuv benim xboxa bile daha bir şey olmadı dedi sonuç malum.Tamda zamanında bozuldu meret abimin evine bunu gönderip yenisini alacaktım bozulmadan halletseydim şu işi keşke neyse şimdi;
    Ucuza alabileceğim neresi var önerebileceğiniz?
    Garantili slim almayı düşünüyorum save vs dosyalarımı nasıl yapacağım ?
    İçindeki pes 2012 yi nasıl alacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 20 Ekim 2011; 23:34:11 >

• Pes oynadigin icin makineyi kendi kendini bozmus olabilir.Saka bir Yana hddninin backubunu alacaksin birde oyunuda elektronikcilerde cd yuvasini acid aldirabilisin.
  • oyunun taktiği vardı arkadaşlar gerekli bilgiyi verirler uplayım ben
  • Geçmiş olsun fat miydi rahmetli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

Geçmiş olsun fat miydi rahmetli ?

Sağol hocam.Fat evet gözüne bakıyordum zaten öl artık hazırlıklıyım diye.Fat 40 gb şu cd yi döndürmeden alan modellerden swap üründü zaten bluray uçmadan sarı ışık gördük.
  • yardım lütfen beyler.
  • Dostum gecmis olsun, çok üzüldüm :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırmızı ışık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

quote:

Sağol hocam.Fat evet gözüne bakıyordum zaten öl artık hazırlıklıyım diye.Fat 40 gb şu cd yi döndürmeden alan modellerden swap üründü zaten bluray uçmadan sarı ışık gördük.

aynısından bendede var,korkuyorum.ilginçtir bu aralar cok sık sarı ısık haberi okuyorum.umarım başıma gelmez.
  • quote:

yardım lütfen beyler.

Yukarida yazdim dostum cevabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

quote:

Kolesterolden gitmiş demekki

• @okaliptys
    çok sağol hocam olan oldu yenisini alacağız artık ne zaman bir daha bozulacak diye bekleyemem.
    @marfoglu
    hocam biraz detaylı bilgi almam lazım yani backup nasıl alacağım pek fikrim yok açıkcası.Başka bir ps3 e harddiski takmaktan başka şekilde ps3 ün içindeki save dosyalarını göremez miyim psnden alınan oyun falan yok sadece save dosyalarım ve cd önemli benim için.
    Slimlerde dikkat etmem gereken durumlar nelerdir piyasası ne alemde hiç fikrim yok kampanya falan varsa ilgilenen haberi olan arkadaşlar vardır mutlaka onlardan bilgi alabilirim veya tamir ettirmek için İstanbulda Anadolu Yakasında nerelere gidebilirim.Bunlar hakkında da bilgi almak istiyorum biraz.Cd yi alabilmek için ps3 tamiri yapılan bir yere gitmem şart değil mi?
  • Simdi soyle hddyi external bir tane ile ps3 e basiyorsun zaten backup yeri var backu aldiktan sonra onu yeni hddyi taktiktan sonra install ediyorsun internette rehberleri bulunur rahatlikla.Cdyi kendinde alabilirsin ama bdden dolayi arar verebilirsin cdye bu yuzden elektronikciye gitmek en iyisi ayrica 2.5 ve sata hdd olmasi lazim genelde toshiba laptop hddleri oneriliyor uyumluluk olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Simdi soyle hddyi external bir tane ile ps3 e basiyorsun zaten backup yeri var backu aldiktan sonra onu yeni hddyi taktiktan sonra install ediyorsun internette rehberleri bulunur rahatlikla.Cdyi kendinde alabilirsin ama bdden dolayi arar verebilirsin cdye bu yuzden elektronikciye gitmek en iyisi ayrica 2.5 ve sata hdd olmasi lazim genelde toshiba laptop hddleri oneriliyor uyumluluk olarak.

sağol hocam bu saatte ilgilendiğin için.Aslında şu ısıtma olayını bi denesem mi dedimde videoda adam ps3 ün içinden bir oda dolusu parça çıkardı sökmek neysede onu tekrar birleştirirken hayal ettim kendimi daha doğrusu edemedim vazgeçtim

• quote:

quote:

Simdi soyle hddyi external bir tane ile ps3 e basiyorsun zaten backup yeri var backu aldiktan sonra onu yeni hddyi taktiktan sonra install ediyorsun internette rehberleri bulunur rahatlikla.Cdyi kendinde alabilirsin ama bdden dolayi arar verebilirsin cdye bu yuzden elektronikciye gitmek en iyisi ayrica 2.5 ve sata hdd olmasi lazim genelde toshiba laptop hddleri oneriliyor uyumluluk olarak.

sağol hocam bu saatte ilgilendiğin için.Aslında şu ısıtma olayını bi denesem mi dedimde videoda adam ps3 ün içinden bir oda dolusu parça çıkardı sökmek neysede onu tekrar birleştirirken hayal ettim kendimi daha doğrusu edemedim vazgeçtim

Ne demek.Biraz elinin yatgin olmasi lazim birsuru parca var ps3un icinde videlar kaybolabilir cok dikkatli olman lazim surekli not alman lazim.Elektronikciye goturmeni tavsiye ediyorum sari isik makinenin islemcisinin ustundeki katmanin erimesi ve islemciyi kapatarak bogmasina ve isleyemez hale gelmesinden meydana cikar bu yuzden asla tam onarilamaz bu yuzden yeni os3 daha saglikli olacaktir heleki 40 gb fatlar eskidi zaten cift lens mi?

• quote:

quote:

quote:

Ne demek.Biraz elinin yatgin olmasi lazim birsuru parca var ps3un icinde videlar kaybolabilir cok dikkatli olman lazim surekli not alman lazim.Elektronikciye goturmeni tavsiye ediyorum sari isik makinenin islemcisinin ustundeki katmanin erimesi ve islemciyi kapatarak bogmasina ve isleyemez hale gelmesinden meydana cikar bu yuzden asla tam onarilamaz bu yuzden yeni os3 daha saglikli olacaktir heleki 40 gb fatlar eskidi zaten cift lens mi?

Yok tek lens eskininde eskisi yani ama canavar gibi çalışıyodu nazar değdi alete.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok tek lens eskininde eskisi yani ama canavar gibi çalışıyodu nazar değdi alete.

Anladim tekrar gecmis olsun.

• konuya kaynak yapip bende sorayim
    sabah fear3 oynayayim 5 dakka dedim taktim kilitlendi cihaz bir daha acilmadi cd de kaldi icinde acmaya calisinca bir anlik sari isik yaniyor sonra kirmisi isik yanip yanip sonuyor.simdi bizim makinadami gitti? gitti ise psn den kardeslikle aldigim oyunlarin akibeti ne olur?
  • Şu FAT cihazın kodu nedir acaba? Hangi kodlar göçüyor ağırlıklı tespit etmeye çalışıyorum. Arkada yazan CHECH*** tam kod nedir acaba paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajmet

konuya kaynak yapip bende sorayim
    sabah fear3 oynayayim 5 dakka dedim taktim kilitlendi cihaz bir daha acilmadi cd de kaldi icinde acmaya calisinca bir anlik sari isik yaniyor sonra kirmisi isik yanip yanip sonuyor.simdi bizim makinadami gitti? gitti ise psn den kardeslikle aldigim oyunlarin akibeti ne olur?

hocam senin makinede hakkın rahmetine kavuşmuş geçmiş olsun
  • Benim makine CECHG04 slimlerde de çok oluyor mu sarı ışık?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.