Bütün parçaları söktüm fanın oturduğu yeri sökemedim nasıl sökeceğimide anlamadım videoda 60gb lık model var benim aletle alakası olmayan 2 vida söküyor tamire vereceğiz artık hurda halinde bütün odayı kapladı çıkan parçalar yahu.İçindeki tozla bu kadar nasıl dayanmış onada hayret ettim.
o degılde bısey sorucam gunde kac saat oynuodun
Ya sabah açıp akşam kapattığım bile oldu ama o gün pek oynamamıştım akşam 22.00 gibi kuzene gittim cihazla 01.00 de kendi kendine kapandı tekrar açmayı bile denemedim ertesi gün anladım sarı ışığı.Bu aralar gerçekten çok oynadım ama son 2 gündür baya azaltmıştım oynamayı.Ayriyetten dediğim gibi 3 saat falan fan duvara yakın vaziyette durdu ondanda şüpheliyim kendi evimde hiç o şekilde bırakmamıştım.Dikkatimi çeken bir şey oldu benim ps3 uzun süredir pes oynarken bile fanı çok yüksek ses çıkartarak çalışıyordu neredeyse fan temizleme modu kadar yüksek son günlerde Dark Souls oynarken bile fan normal şekilde çalışıyordu fanda mı ümidi kesti cihazdan anlamadım
clemenza bende bekliyorum sarı ışık, 4 yıl 3 ay oldu. Ama sorunsuz çalışıyor cihaz.
60 Gb Ntsc, her gün minimum 3 saat açık, h . sonları 10 saat açık olabiliyor.
Bugün slim aldım şimdi diğer ps3 ün harddiski söküp buna takıp savelerimi flash belleğe kopyalayıp alabilir miyim sorunsuz bir şekilde sarı ışık gören fatdi.Backup yapamam herhalde çünkü elimdeki flash bellek 8 gb yeterli mi bilmiyorum.
Oyun açacağım ama savelerin hepsi diğer harddiskte yahu güncelleme olayından dolayı falan tırsıyorum bugün aldığım şeyi kurcalamaktan.
Geçmiş olsun hocam, benim de fat vardı sarı ışık gördü yaptırdım daha sonra 2.5 ay sorunsuz çalıştı, fakat dün mefta oldu bu arada 500 gb'lık hdd almıştım onu yeni alacağım ps 3'e taksam sorun olmaz galiba o zaman bcak up yapmama grek kalmıyor mu birisi cevaplarsa sevinirim, bir de sen ps 3'ü nereden kaça aldın hocam...
quote:
Orijinalden alıntı: Erbaa82
Geçmiş olsun hocam, benim de fat vardı sarı ışık gördü yaptırdım daha sonra 2.5 ay sorunsuz çalıştı, fakat dün mefta oldu bu arada 500 gb'lık hdd almıştım onu yeni alacağım ps 3'e taksam sorun olmaz galiba o zaman bcak up yapmama grek kalmıyor mu birisi cevaplarsa sevinirim, bir de sen ps 3'ü nereden kaça aldın hocam...
Sağol hocam Yahu ben slimin harddiski çıkardım fatinkini takmayı denedim ama olmuyor sandım şimdi jeton düştü sanırım harddiskin dışındaki kasayı çıkarmam lazım cahil insanın hali başka tekrar açıp çıkarıcam şimdi
Ben mediamarktdan aldım 800 e worlde 10 taksit slim 320 gb yanında move starter pack + killzone 3.Gencturkcell kampanyasıymış.
quote:
Orijinalden alıntı: clemenza123
quote:
Sağol hocam Yahu ben slimin harddiski çıkardım fatinkini takmayı denedim ama olmuyor sandım şimdi jeton düştü sanırım harddiskin dışındaki kasayı çıkarmam lazım cahil insanın hali başka tekrar açıp çıkarıcam şimdi
Ben mediamarktdan aldım 800 e worlde 10 taksit slim 320 gb yanında move starter pack + killzone 3.Gencturkcell kampanyasıymış.
Evet hocam onu çıkarman lazım, ben şimdi 500 gb'liği takarsam backup yapmama gerek kalmaz sanırım, bir de harddiski çıkarmakla garanti bozulmaz sanırım...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: clemenza123
quote:
Evet hocam onu çıkarman lazım, ben şimdi 500 gb'liği takarsam backup yapmama gerek kalmaz sanırım, bir de harddiski çıkarmakla garanti bozulmaz sanırım...
Bozulmuyorda ben şimdi taktım eski olanı kabul etmiyor sistem düzgün çalışmıyor 3.73 veya üstü update zazr zurt bişeyler diyor uğraşmayacağım sinirim bozulmasın şimdi kesin 320 gb olan harddiski takıncada aynı hatayı verecek.
Sandığa koy rahmetliyi, ilerde evlatlarına gösterirsin. Not: Genç olduğunu varsaydım.
Fat den çıkardığım harddiski taktığımda the system software cannot be run correctly hatasını aldım haliyle içindeki verilerimi alamadım şimdi benim istediğim şu; fatin harddiski takacağım içindekileri backuplayacağım veya sadece oynadığım oyunların savelerini ve almam gerekenleri alacağım 8 gblık flash disk ile daha sonra 320 gb olanı takıp restore edeceğim.320 gb çalışıyor fakat 40 gb dediğim hatayı veriyor düzeltmek için ne yapmam lazım? 40 gblıktaki veriler olmadıkça hiçbir şey ifade etmiyor ps3 bana.
quote:
Orijinalden alıntı: Garnispos
Sandığa koy rahmetliyi, ilerde evlatlarına gösterirsin. Not: Genç olduğunu varsaydım.
Yok yaptırıp abime vereceğim o göstersin evlatlarına en geç 3 ay sonra bozulacak diyorum anlamıyor elinde patlasında görsün
Benim ps3 de fat, ama son üretim Fatlardan, umarım sari ışık basıma gelmez :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme