İyi akşamlar herkese, MacBook’un sağ alt köşesinde karanlıktayken görülebilen bir ışık var. Bana garanti kapsamı dışında olduğu söylendi. Değişimi için 5200 TL isteniyor, bunu karşılamam mümkün değil. Zamanla daha kötüye gider mi, ne problemi var? Aşağıya bir tane görsel bıraktım ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekranda beyaz ışık lütfen yardım edin

-
-
Işık sızması var. Parmağınızla o bölgeye hafifçe bastırdığınızda ışıkta azalma oluyor mu?
Ben devam edeyim siz topluca okursunuz
Maalesef Mac lerin bir serisinde bu kronik bir problem.
Bununla ilgili Apple in sitesindeki şu sayfayı bir inceleyin
Bir de fikir vermesi açısından bu sayfayı
support.apple.com
13 inç MacBook Pro Ekran Arka Aydınlatması Servis Programı - Apple Destekhttps://support.apple.com/tr-tr/13-inch-macbook-pro-display-backlight-servicehttps://www.donanimhaber.com/Bazi-MacBook-Pro-kullanicilari-ekranlarinda-isik-sizmasi-sorunu-yasamaya-basladi--107207
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 31 Ocak 2022; 2:45:14 >
-
Teşekkür ederim, benim cihazım MacBook Pro değil MacBook Air. Hala serviste henüz almaya gitmedim, farkettiğim zaman da bir şey olur korkusuyla ekrana dokunmamıştım.
Bilgisayarımı hiç düşürmedim fakat ekrandaki problemi farkettiğim zaman etraflıca baktım o zaman sağ alt kısmında bir eğrilik olduğunu farkettim ama maalesef onu çekmedim.
Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum durumu kötüleşmezse olduğu gibi kullanabilirim. Zamanla problemin artmasından korkuyorum…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Işık sızması maalesef çok olan birşey, televizyonlarda, ekranlarda çok oluyor
Eğer macbook pro olsaydı değişim programından bir ihtimal yararlanabilirdiniz.
Sorunun ileride büyüyüp büyümeyeceği de tam bir piyango
Eğer kasadaki bir eğrilik yüzünden oluşan boşluk sebebiyle ışık sızmasını görüyorsanız, sorunun böyle kalması muhtemel
Ama arka plandaki led aydınlatmalarda bir sorun varsa , bu sıkıntı büyüyebilir.
Ama sizdeki sorun kasa boşluğu yamukluğu gibi duruyor.
Böyle kullanmaya devam edin, çok büyük bir sorun çıkaracağını sanmam kısa vadede
-
Eğrilik kasada değil ekranda, içimi rahatlattınız teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X