Şimdi Ara

yardım müzik sistemim çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2002 astra clasic Aracımızın aküsü bitti 2 ay öylece yattı aküyü şarj ettik arabayı dün çalıştırdık ama radyo hafızası silinmiş radyo araba yapmıyor hiç bir radyo kanalı yok nasıl düzelir bu sorun radyo philips kaset çalarlı radyo orjinal radyosu

• security code gerekiyor sanırım dostum, aracın kullanma klavuzu ile birlikte geliyor normalde, kullanma klavuzu ve code kayıpsa opel yetkili servisinden ruhsatınızla birlikte isteyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

security code gerekiyor sanırım dostum, aracın kullanma klavuzu ile birlikte geliyor normalde, kullanma klavuzu ve code kayıpsa opel yetkili servisinden ruhsatınızla birlikte isteyebilirsiniz.

kullanma klavuzu hım peki teyp çalışrmı kaset çalar yani bi bakaım bu klavuzu internetten bulsam olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

security code gerekiyor sanırım dostum, aracın kullanma klavuzu ile birlikte geliyor normalde, kullanma klavuzu ve code kayıpsa opel yetkili servisinden ruhsatınızla birlikte isteyebilirsiniz.

kullanma klavuzu hım peki teyp çalışrmı kaset çalar yani bi bakaım bu klavuzu internetten bulsam olmaz mı ?

her aracın kendine has bir kodu var bildiğim kadarı ile, internetten bulacağınız kitapçık işe yaramayacaktır muhtemelen. fakat arabanın üzerinde biryerlerde yazıyor olabilir kitapçığı araştırın bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_ETA

quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

her aracın kendine has bir kodu var bildiğim kadarı ile, internetten bulacağınız kitapçık işe yaramayacaktır muhtemelen. fakat arabanın üzerinde biryerlerde yazıyor olabilir kitapçığı araştırın bu konuda.

inş arabanın kitabı vardır 1 yıl önce almıştık bakayım bi

• modeli ne. car300 gibi bişe yazıyormu?

Ek = gerçi philips demişsiniz. blaupunkt car 300 olsaydı çözülebiliyor. servisete yaptırabilirsiniz ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 17 Mayıs 2010; 16:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

modeli ne. car300 gibi bişe yazıyormu?

Ek = gerçi philips demişsiniz. blaupunkt car 300 olsaydı çözülebiliyor. servisete yaptırabilirsiniz ancak.

ewet Car400 yazıyor acaba bu işin sevise gitmeden haletmenin yolu varmı malesef kullanım klavuzum yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.