Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımla kaza yaptım ustaya götürdüm adamla 400 tl ye anlaştık ilk başta kaza tutanaklarını göstermemiştim çünki yüksek fiyat sölüyolarmış sigortadan para almak için. sona anlaştiktan sona kaza tutanaklarını göstertim işte dosya açıldı ama gel gelelim bu sefer adam 650 tl ye çıkardı fiyatı tamam sigorta karşılıyo bu durumu ama neden insanları m al duruma sokuyolar ŞİMDİ TUTANAK SONUÇLANDI 100 DE 100 HAKLIYIM AMA DOSYAYI AÇAN ADAMA MECBUR YAPTIRMAK ZORUNDAMIYIM ? WE YAPTIRMASAM DA SİGORTA O O MEBLAYI BANA YATIRIR MI USTA DİYO Kİ YATMASI İÇİN TAMİR İŞLEMİNİ YAPIP RESİM YOLLAMAMIZ LAZIM ÖLE YATAR DİYO AMA BU ADAMA YAPTIRMAK ZORUNDAMIYIM YARDIMLARINIZI BEKİYORUM

• Hayır, orada yaptırmak zorunda değilsin tamire başlanmadıysa. Gidip daha düzgün bir servise sorun, fiyatlar aşağı yukarı aynıysa düzgün yerleri tercih edin.
  • Sole soleyim ozaman isler nasi ilerliyo tam anlayamadim mesela.baska yerde yaptirdik warsayalim bu resmi sigorta sirketine mi yollucak ? Ole mi mebla yaticak yoksa yaptirmadan meblayi alamiyoruz demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska bi ustaya gittigimde ise sey diyo dosyayi acan adam yapar diyo tam bi arastirma yapmam lazim anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır öyle birşey yok. Acentenize ulaşın, ben burada yaptırmayacağım deyin, eksper gelip gördüyse eksperin numarasını alın acentenizden ve ekspere iletin durumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.