Şimdi Ara

Yardım Etmem Bundan Sonra Düşene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnsanlara genel olarak yardım etmeyi seven ve yapan biriydim, çocukluktan böyle yetiştim. Dilenciye para vermem ama ihtiyacı olduğuna inandığım kişiye, varsa 3 5 veririm. Bir Allah görür bunu.

2 hafta önce dukkana hamile bir kadın geldi. Yakın mesafede hastanede nst denen şeyi çekeceğini, üstünde para olmadığını, aksam getireceğini söyledi. Karnı burnunda, dedim gel nakit yok, kartımdan çekicem. Gittik hastaneye, olay gerçek. Çektim karttan. Kadın tekrar etti akşam gelicem diye, Gelmedi.

Kötü bir durum olmuştur, doğum yapmıştır vs gelememiş olabilir. Helal olsun. Vermesede olur..
    Ama aksi durumda unutmuş olsa bile helal etmiyorum.

Ramazan ayı hergün birileri yardım için geliyor. Kapıdan gönderiyorum. Sanırım artık kimseye yardım etmem..

Not;
    15 sene önce istiklalde bir amca düştü düşecek, Nasrettin Hoca gibi bişey. Parası yokmuş. Arkadaş verdi, dedim açsan gel yemek ısmarlayım, yok dedi. Aradan 3 4 saat sonra dönüşte ara sokaktan geçtik. Baktım Nasrettin Hoca arkadaşlarıyla tekelin önünde, arkadaşlarıyla şarabı dikiyor kafaya..

Enayi yerine konulmak hiç hoş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nocam ne is yapiyosunuz? Dukkan nerde tam olarak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de dilenci dolandırdı. para istedi bozuk param yok dedim. elindeki 5 tl'yi ver ben sana benim bozukları vereyim dedi. verdim 5 tl'yi hadi eyvallah dedi. utanmaz bir de ertesi gün yemek aldım eve gidiyorum bana yemek mi aldın diyor he sana yemek aldım dönim bir de .. istersen
  • Hayatım boyunca dilencilere vb. Kişilere ne yardım ettim ne de para verdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakurada mesaji bulunan enes kardesime katilmakla beraber bende bu tarz kimselere para vermeye karsiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.