Şimdi Ara

Yardim edin lutfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba ben casper laptop kullanicisiyim.Bugun bilgisayarda internette takilirken alt+ tab yaptim bilgisayar mavi ekran verdi.Mobilde oldugum icin resim atamiyorum kusura bakmayin.Mavi ekranda dondu bilgisayar.Ve sanki lcd dagilmis gibi garip garip cizgiler vardi bende bataryayi cikardim taktim.Acinca goruntu yoktu ve bilgisayain isiklari var onlarda yanmiyordu.5 dakika bekledim.Acildi klasik bir sekilde.Acilir acilmaz 30 saniye sonra mavi ekran verdi yine cizgiler yoktu.Ve yine acilmamaya 5 dakika sonra acilmaya ve acilinca mavi ekran vermeye devam etti.Bilgisayar suan duruyor.Henuz servise gondermedim.Bi oneriniz varsa soylermisiniz.Format atacagim ama korkuyorum atarken donar falan diye.
    Guvenli moda acikken geciliyomus.Acamiyorumki adam gibi guvenli moda da gecemedim.Ramlarin yanma ihtimali gercekten dusuk bilgisayar hic isinmamisti ayrica 8+8 2 slot var biri yansa digeri yanmaz.Ben ekran kartindan supheliyim. Sistemim.
    I7 3632 2.20 cpu
    Geforce 635m ve Intel Graphics HD 4000
    Ram DDR3 8+8 16 GB
    Harddisk 1 tb
    Anakartin modelini bilmiyorum.
    Arkadaslar lutfen bisey biliyorsaniz soyleyin.

Windows 8 kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteWater -- 3 Aralık 2014; 20:04:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emin olamamakla birlikte sorun gpu dan diye dişiniyorum.Mavie ekranın bir resmini atarsan kesin teşhisi koyabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bababurak25

Mavi ekran resmini atamıyorm ancak hata kodu IRQL_NOT_LESS OR EQUAL BAŞKA BİŞE YOK

Hocam pcyi f8 ile açıp en son iyi yapılandırma seçebiliyormusun?Bu hatanın yanında birde hata kodu olması gerek.0x000... gibi.O kodu bilmeden neden kaynaklandığını tam anlayamayız.Bu yüzden de bir şekilde resmi görmek gerekli.En son iyi yapılandırma ile açmayı deneyin.

Orijinalden alıntı: bababurak25

Hata kodu yok gelmeden donuyor f8 ile denedim yarida kendi kendine kapandi ne oluyor ya lutfen yardim edin.

Peki makine gücenli kipte açılıyor mu birde onu denermisiniz?

dilci arkadaslar yardim lutfen?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazın sorunu ekran kartı eger ıstersen tamıratını garantılı bır sekılde yapabılırız saygılar.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.