Selam arkadaşlar, yeni format atıp bütün driverları kurdum, oyunları kurdum ve oynamaya başladım. Bilgisayar da sıcaklığa dair darboğaza dair hiç bir problem yok defalarca testler yaptım Benchmarkları yükleyip silmekten yoruldum artık. Bilgisayar LoL oynarken belki 5. Oyunda belki 3. Oyunda kapanıyor fakat şöyle kapanıyor, çift monitörden de görüntü gidiyor siyah ekrana düşüyorum, arkadan oyun sesleri gelmeye devam ediyor bir süre ve ardından bilgisayar da fanlar deli gibi çalışmaya başlayıp kendini resetliyor. Valorantta bu sorunu 15. Dakikada yaşıyorum. GTA 5te ise arkadaşlarla playlist kurup 5 saat aralıksız oynadığımız oldu defalarca ama bilgisayar bana mısın diyip kapanmıyor asla sorun ysşamıyorum. Csgo, apex, rainbow sixsiege vb bir kaç oyunda ise steamden oynaya bastığım anda oyunların daha yükleme ekranı bitmeden ya da bittiği gibi yukarda bahsettiğim olay yaşanıp çift ekran da bir anda siyah ekrana düşüyor, 3-5 saniye oyun sesleri geliyor sonrasında bi anda bilgisayar fanları kökleyip kendini deliye vuruyor ben de power tuşuyla basılı tutup bilgisayarı tam kapatıyorum sonrasında tekrar açıyorum. Bahsettiğim gibi testlerde takılan hiç bir parça yok bilgisayarda, 750lik power var kasanın belki de en güvenilir parçası, rtx1650, b450m pro vdh Max MSI anakart, ryzen 5 3600 işlemci var,kule fan, dual 8 crucial 3200 ram var. Testlerde sınıfta kalan bir parça olmadığı için donanımsal olduğunu düşünüyorum çünkü gta5i cayır cayır saatlerce oynatıyor, web tarayıcı kullanımında da sorunsuz çalışmakta. Fakat dediğim gibi diğer oyunlarda durum bu. Senelerdir bunun gibi paylaşımlar yapılmış tonla fakat herhangi bir sonuç elde edilememiş. Ben de driverlardan şüphelenip silip manuel yükledim, iki monitörü de ayrı ayrı denedim fakat sonuç aynı. Ne olur biri çıkıp sorunun sebebi şudur muhtemelen şuraya yoğunlaş falan desin artık sinirim bozuldu nasıl bi sorunmuş bu anlamadım gitti... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim