< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NOLUR YARDIM EDİN

-
-
Pili sökün psu kablosunu da sökün yada şalterini kapatın. Beklesin biraz öyle. Powertuşuna da bas bir kaç kez. Tekrar start vermeden önce pili tak, psu şalterini aç, powera bas. Ramin a2 yada b2 slotunda olduğundan emin ol.
-
denedim hocam olmuyor
reset sonrasi biosta hasar olusma riski olabilirmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hard reset yapmışsın, bios reset atmışsın. Ya yük altındaki vrm i patlattın yada cpu'yu patlattın. Düşük ihtimalle bios'u da patlatmış olma ihtimali var. En temizi farklı anakart işlemci power üçlüsünde test etmektir.
-
donanim hasarimi diyosunuz hocam ama gözle gorunur bir yanik hasar koku veya olay aninda bir ses cikmadi ayrica sonda dediğinia nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farklı birinin anakartı işlemcisi ve powerıyla parçaları değişerek deneyebilirsiniz demek istedim. Birde şunu deneyin. Anakarttan tüm parçaları sökün işlemci dahil çalıştırın. Cpu ışığı yanacak çünkü işlemci takılı değil. Sonra cpu yu takın. Ram e geçecek mi gözlemleyin ram'e geçiş yaparsa ram ve gpu sırasıyla devam edin.
-
denedim hocam islemci takılı değilken cpu ışığı sabit duruyor, işlemciyi takinca sistem reset atiyor ve tekrar ayni dongüye giriyor bugün satın aldığım yere geri götürdüm.Bence muhtemelen yük altindayken reset attigim icin ya vrmlere yada cpuya voltaj sicramasi sebebiyle zarar verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X