Şimdi Ara

YARDIM EDİN ÇOK SİNİRLİYİM (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum ama nedense ufacık şeylerden tut herşeye sinirleniyorum sinirlenince herşeyi kırıp dökmek istiyorum elim
    ayağım titriyor gözüm hiçbirşeyi görmüyor

kavga etmek istiyorum
    ne yapacağımı şaşırıyorum daralıyorum yolda gördüğüm herkesle çatışmak istiyorum

ne gibi sorunlar buna yol açıyor acaba
    bu sorun neden kaynaklanıyor acaba bir fikir verin ne yapmalıyım sakinleşmek için

bu olanların sebebi ne acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çok Sinirliyim: Ne Yapmalıyım?

Sinir ve öfke, günlük yaşamın bir parçasıdır ve zaman zaman bu duyguları yaşamak normaldir. Ancak, sinirinizin kontrol dışına çıkmasına izin vermek sağlığınıza ve ilişkilerinize zarar verebilir. Çok sinirli hissettiğinde, sakinleşmene, öfkenle başa çıkmana ve huzurunu yeniden kazanmana yardımcı olacak birkaç strateji şunlardır:

• Derin Nefes Al: Sinirlendiğinde, nefesin hızlanır ve sığlaşır. Derin nefes almak, vücudunu sakinleştirmeye ve kalp atış hızını düşürmeye yardımcı olabilir. Burnundan derin bir nefes al, birkaç saniye tut ve ardından ağzından yavaşça ver. Bunu birkaç kez tekrarla.

• Sayıya Kadar Say: Çok sinirli olduğunda, düşüncelerin bulanıklaşabilir. Sakinleşmene yardımcı olmak için 10'a kadar saymayı dene. Her sayıyı yüksek sesle söyle veya kafanda say.

• Kendini Durdur: Çok sinirli olduğunu hissettiğinde, kendine "Dur!" de. Kendini fiziksel olarak da durdur ve sakinleşmene yardımcı olan nefes egzersizlerine odaklan.

• Sorunun Kaynağını Belirle: Neden sinirlendiğini belirlemek, öfkenle başa çıkmana yardımcı olabilir. Sinirini tetikleyen olayı veya durumu düşün. Bir günlüğe yazmak veya güvendiğin birine konuşmak, sorunun kökünü anlamana yardımcı olabilir.

• Sağlıklı Başa Çıkma Mekanizmaları Geliştir: Sağlıklı başa çıkma mekanizmaları, öfkeni olumlu bir şekilde yönetmene yardımcı olabilir. Egzersiz yapmak, meditasyon yapmak veya hobilerine zaman ayırmak gibi sakinleştirici aktiviteler bul.

• Destek Al: Çok sinirli olduğunda ve kendi kendine başa çıkamadığında, bir terapist veya danışmanla konuşmayı düşün. Profesyonel destek, öfkenin altında yatan nedenleri anlamanı ve sağlıklı başa çıkma stratejileri geliştirmeni sağlayabilir.

• "Çok Sinirliyim Ne Yapmalıyım" Ara: Çevrimiçi kaynaklar, çok sinirli olduğunda ne yapman gerektiğine dair ek ipuçları ve bilgiler sağlayabilir. Ancak, tavsiye almadan herhangi bir eyleme geçmeden önce bir profesyonele danışman.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • size de olmuyormu ne yapıyorsunuz yoksa benimki ileride mi
  • Bunun sebeplerini biz bilemeyiz çocukluğuna inmek lazım belki yada doğanda olan birşey bu.
    Ama sana tavsiyem boks yada kickbox gibi sporlara yönel hem stresini atarsın?
    aklıma ilk gelen şeyler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Bunun sebeplerini biz bilemeyiz çocukluğuna inmek lazım belki yada doğanda olan birşey bu.
    Ama sana tavsiyem boks yada kickbox gibi sporlara yönel hem stresini atarsın?
    aklıma ilk gelen şeyler bunlar

çocukluğunda çok sakindin derler bende düşünüyorum ki o zamanlar üstüme baskı kurduklarından
    ben şimdi dışarı atıyorum
  • Sokakdan birisine bılaşmaya çalışman çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.yaralanabilir yada karakolluk olabilirsin.
    böyle bir durum ne senin için nede ailen için iyi sonuçlar doğurmaz.zarardan başka birşey getirmez.
    böyle şaçmalıklar yerine gidip günün stresini sıkıntısını atabilceğin bir spor dalına yönelmen kendi menfaatin
    için en iyisi olacaktır.
  • ergenlikte olur böyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamaster

ergenlikte olur böyle şeyler

kardeşim düzgün bişeyler yaz yine sinirlendirme beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bırak Allah aşkına şimdi çok karizma olduğunu mu sanıyorsun? yok her şeye sinirliyorum. herkese dalmak istiyorum çok sinirliyim. kötülüğe düştüm vs vs. ghost rider adam.
  • Olur öyle.
  • Internettekí sen , reeldeki sen resmini koyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı sinirlendirmeyin beyler IP tespiti yapıp evimize gelir vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost48

quote:

• quote:

quote:

EDİT:

quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

http://www.swfcabin.com/swf-files/1286841935.swf

ya bunlar da yahudi kipası var genelde, ama arada takke de görülüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekeys -- 9 Mayıs 2012; 20:34:24 >

• Yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

ya bırak Allah aşkına şimdi çok karizma olduğunu mu sanıyorsun? yok her şeye sinirliyorum. herkese dalmak istiyorum çok sinirliyim. kötülüğe düştüm vs vs. ghost rider adam.

ya sen ne diyosun neyin kafasını yaşıyorsun niye karizma ayakları yapayım daha doğrusu kime yapayım
    sen beni tanımazsın ben seni tanımam niye yalan söyleyeyim anlat bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogi Dayı '

Internettekí sen , reeldeki sen resmini koyun

ne alaka reel remimle tipim nasıl ss li mi yapacaksın
  • Artist misin sen?Adam akıllı dur ayağını yerden keserim internet üzerinden artistlenmek kolay.Toz ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Shooter360

Artist misin sen?Adam akıllı dur ayağını yerden keserim internet üzerinden artistlenmek kolay.Toz ol

sen kimsin lan adam ol artistim varmı bi diyeceğin

ben adamlara sinirlendirmeyin diyorum
    bunlar napıyor

al bu sana özel http://inciswf.com/1298717011.swf

• quote:

quote:

AMAN REYİZ SEN SİNİRLENME NE OLUR!!!11!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.