Bildirim
YARDIM EDİN ÇOK SİNİRLİYİM (CİDDİ) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eğer 13-18 yaş aralığıysa normal.Ya çok durgun geçer ya çok uçuk.Değilse psikolog diye bir şey var git anlat derdini.Olmadı psikiyatriye yönlendirir zaten. -
Dostum forumdaki arkadaşlar sana şaka yapıyor sen burda bile sinirlenmişsin Bu arada ben senden beterim sininlenince gözüm döner yani öldürmeye kadar gider karşı tarafın yaptığına bağlı
-
Kendini kontrol altına almayı öğren..
Yoksa çok dayak yersin, birde karakola filan düşersin işler büyürse.
Yolundan git kimseye sataşma -
Sürekli pc veya tv başında olduğundan olabilirmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sinirleniyosan yürügit lan sinirlensen kaç yazar -
quote:
Orijinalden alıntı: spike87
sinirleniyosan yürügit lan sinirlensen kaç yazar
-
quote:
Orijinalden alıntı: ghost48
bilmiyorum ama nedense ufacık şeylerden tut herşeye sinirleniyorum sinirlenince herşeyi kırıp dökmek istiyorum elim
ayağım titriyor gözüm hiçbirşeyi görmüyor
kavga etmek istiyorum
ne yapacağımı şaşırıyorum daralıyorum yolda gördüğüm herkesle çatışmak istiyorum
ne gibi sorunlar buna yol açıyor acaba
bu sorun neden kaynaklanıyor acaba bir fikir verin ne yapmalıyım sakinleşmek için
bu olanların sebebi ne acaba
Erik yenmi? -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: ghost48
bilmiyorum ama nedense ufacık şeylerden tut herşeye sinirleniyorum sinirlenince herşeyi kırıp dökmek istiyorum elim
ayağım titriyor gözüm hiçbirşeyi görmüyor
kavga etmek istiyorum
ne yapacağımı şaşırıyorum daralıyorum yolda gördüğüm herkesle çatışmak istiyorum
ne gibi sorunlar buna yol açıyor acaba
bu sorun neden kaynaklanıyor acaba bir fikir verin ne yapmalıyım sakinleşmek için
bu olanların sebebi ne acaba
+1 bende bekliyorum cevapları -
sakin ol şampiyon -
sinirlensen kaç yazar koçum akıllı ol senin gibileri çok adam ettik biz -
sorunların var, deli doktoruna git...
Şaka bir yana bu sorunun cozumu bu forumda mı sence? Madem oyle bir yakınınla durumu paylaş veya bir uzmana danış. Şu an tek yaptğn artistik gibi görunuyor. -
48 yazdığına göre muğladasındır
gel buluşalım heykelde birbirimizi dövelim hacı.Benim de ihtiyacım var dayak atmaya ve dayak yemeye -
Ben çok sinirlendiğim zaman online fps oyunlarını oynarım.Counter, team fortress 2, apb gibi.Ama dahada sinirlenebilirsin -
Ben de çok sinirliyim. sinirlendiğim bi anda gardrobuma yumruk attım içeri göçtü. Hazır kırdım diye her sinirlenişimde vurdum. Yamuk yumuk oldu ve gittim yenisini aldım şimdi yenisine vuramıyorum sinirim içimde kalıyor hep. -
Bendede o olay var en ufak olayı kafaya takarım sinirlenirim , ama etrafa saldırmam yalnız kaldığımda duvarlara yumruk atarak alırım sinirimi yada koşu yaparak... -
ağzını burnunu öperim sakinleşirsin.. (not:klavye delikanlısıyım) -
-
Annen baban sevmedi mi seni küçükken,sevgisiz kalmışsın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X