Şimdi Ara

Alerji oldum çok kötü yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda ilk deda allerjik reaksiyon geçirdim.2 gün öncesinin akşamına kadar bir şey yoktu sabah bir kalktım yüzüm,gözüm tüm vücudun kızarıklık içinde.Hemen soluğu hastanede aldım doktor ilaç ve losyon vs. verdi.Dün biraz hafifledi gibi derken bu sabah kalktım yine vaziyet berbat... her yerim kıpkırmızı kaşınıyor.Daha önce yaşamış olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben de ilk kez kampa gidip geldikten sonra her yerimde kabarmalar oldu, bazıları böcek ısırığı gibi bazıları anlamsız kızarmalar ve şişmelerdi. işin kötüsü gün geçtikçe her yerime yayıldı ve en çok sağ diz kapağımın üstünde oluşmaya başladı, 5 gün sonra cumartesi olduğunda sabah uyandığımda tüm şişkinliklerin sertleştiğini farkettim ve dizimde sağlam bir ağrı yaptıklarını farkettim, acile gittim. serum taktılar 1 ilaç 1 losyon verdi, sürdüm sürdüm geçti bir süre sonra. acile gidip serum taktırabilirsin iyi geliyor ancak sağlam kitliyorlar.
  • doktor size nasıl bir ilaç verdi?
    Serum içinde mi verdi antihistemaniği yoksa hap şeklinde mi? Hap şeklindeyse onlardan bir tane daha alın isterseniz. losyon olarak ne verdi? Ondan gene sürmeyi düşündünüz mü?
    Son iki gün içinde değiştirdiğiniz sabun, parfüm ya da yeni kullanmaya başladığınız bir yatak gibi durum var mı? Yediğiniz farklı bir şey var mı?
  • gzm83 G kullanıcısına yanıt
    hocam hekim antihistaminik ilacın hap formunu verdi bana günde 1 tane akşam.

losyon olarak topikal kortikoid var advantan m sabah/akşam

birde kaşınan yerler için kalmosan var.

yeni kullanmaya başladığım yatak değilde yorganlar var acaba onlardan mı dersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medizinischen Labor

hocam hekim antihistaminik ilacın hap formunu verdi bana günde 1 tane akşam.

losyon olarak topikal kortikoid var advantan m sabah/akşam

birde kaşınan yerler için kalmosan var.

yeni kullanmaya başladığım yatak değilde yorganlar var acaba onlardan mı dersiniz?

Peki bu ilaçları almanıza rağmen hala mı sabah kalktığınızda kızarıklıklar vardı. Benim kedi alerjim var ve kedilerim var. Alerji ilacım 1 günden fazla beni koruyor. Hele ki düzenli her gün alsam kızarıklık falan olmaması gerekiyor.
    Yorganlar geçen sene de kullandığınız yorganlar değilse onlardan olabilir. Ya da sakladığınız yerde size alerji yapacak bir şey bulaşmış olabilir. Naftalinle falan saklıyorsanız bu sıkıntı yapmış olabilir. Emin olmak için bir gece bu yorganları kullanmayabilirsiniz.
    Kaşıntı kızarıklık durumunuz dayanılmayacak bir noktadaysa doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Alerji ciddi bir durum.

• medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Yorganda böcek filan varsa ondandır.

Önceki gün birinin havlusunu kullandıysan

veya ne yediysen,yediğin birşey de alerji yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun hocalarım bakalım farklı bir yerde yatacağım yine devam edecek mi? ilaç aldığım halde banamısın demiyor vücut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.