Bildirim
Yaratıcı arkadaşlar şunu nasıl yaparız.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bazı sele modelleri tam olarak bu formda oluyor, boyutu biraz daha küçüktür belki. Bir tane alıp döşemecide yumuşak bir malzemeyle ve istediğin renkte kaplayabilirsin. Bu şekilde en fazla 200 lira maliyeti olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bayağı sele modeli baktım siz söyleyince, bazıları geniş ama yine de yeterince değiş. Bunun büyüklüğü 2 karış belki biraz fazla, öyle xxxl gibi bir model bulabilirsem olabilir. Siz bir site vs biliyorsanız link atar mısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yapılış şekliyle ilgili bir fikrim yok ama bu tasarımların asla erkekler için olmadığını söyleyebilirim, bu formda koltuğa ve mindere oturdum, afedersiniz billurlarınız 5 dakika sonra babacığım hadi kalk artık başka yere otur diyor. bayanlara özel düşünüyorsanız bilemem tabi
-
Hocam ben bunu sahnede kullanıyorum, farklı modeller de denedim çok ama en rahat olanı buydu o yüzden bundan istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X