Şimdi Ara

Yaratıcı arkadaşlar şunu nasıl yaparız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tabureye ihtiyacım var. Elimde bir tane var ama 2. ye ihtiyacım oldu ve fiyatları çok artmış. Taburenin oturma kısmı benim için alt kısmını sabit bir iskelet yaptıracağım demirciye falan.

Üst kısmını hangi materyali kullanarak bu şekli elde ederiz bir fikir verebilecek var mı?

Yaratıcı arkadaşlar şunu nasıl yaparız.

• Bazı sele modelleri tam olarak bu formda oluyor, boyutu biraz daha küçüktür belki. Bir tane alıp döşemecide yumuşak bir malzemeyle ve istediğin renkte kaplayabilirsin. Bu şekilde en fazla 200 lira maliyeti olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akbey617 kullanıcısına yanıt
    Hocam bayağı sele modeli baktım siz söyleyince, bazıları geniş ama yine de yeterince değiş. Bunun büyüklüğü 2 karış belki biraz fazla, öyle xxxl gibi bir model bulabilirsem olabilir. Siz bir site vs biliyorsanız link atar mısınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yapılış şekliyle ilgili bir fikrim yok ama bu tasarımların asla erkekler için olmadığını söyleyebilirim, bu formda koltuğa ve mindere oturdum, afedersiniz billurlarınız 5 dakika sonra babacığım hadi kalk artık başka yere otur diyor. bayanlara özel düşünüyorsanız bilemem tabi

• raphuss kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bunu sahnede kullanıyorum, farklı modeller de denedim çok ama en rahat olanı buydu o yüzden bundan istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.