Bildirim
Çok yanlış bir şey yaptım lütfen yardım edin..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bi kart okuyucu 3 lira-5lira -
komşu yada tanıdıktada mı yok kart okuyucu rica edersin 2 dakkada atarsın -
hiç olmadı komşunun birinden telefonu al o telefona tak kartı telefonu da pc ye tak telefonu kart okuyucu olarak kullan -
bu ne manyak bir basliktir kardeşim...yanlışlıkla birini öldürdüm yardım diyeceksin zannettim...neyseki forumdaslae gıkını çıkarmadan yardım etmeye çalışmışlar...seviyorum bu forumu ya:) -
Eğer telefon içinde rom yokken açılma ekranında takılmışsa;
1 -Telefonun bataryasını çıkart tak
2 -ses kısma tuşuna basılı tutarken açma tuşuna bas karşına bootloader ekranı gelecek,
3 -Orada recovery yazan yer var ona tıkla ve recovery ekranına gir
4- Telefon reocvery ekranına gelecek normal rom yüklediğimiz ekran yani.
5- Burada USB aygıtı olarak tanıt menüsü var. Kabloyu tak ona tıkla , telefonu usb bellek olarak görecek. Hiç kart okuyucusuna gerek kalmadan kartı falan çıkartmadan rom managerdanda dosya atabilirsin böylece.
6- Sonra tekrar standart rom yükleme işlemine devam et.
not: Telefonda açılma ekranında takılmadıysa ya da kapalı değilse yani recpvery ekranındaysan 4. adıma kadar olan şeyleri yapmana gerek yok 5. adımdan devam et :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- silinen numaraları geri getirme
- wifi kayıtlı diyor bağlanmıyor
- telefon ön kameraya geçmiyor
- android 17 alacak telefonlar
- a36 ne zaman çıktı
- nokia akıllı telefon 2025
- origin os
- kia sportage en dolu paketi hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X