Şimdi Ara

**Yaran Polis Diyalogları***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurdum insanı defalarca Polis Check noktasından geçer..Yada hususi durdurulur..Bu durumlarda haklı olun yada olmayın yaptığınız diyaloğun şekli şemaili sizi kurtarabilir yada besbeter yerin dibine sokar..Ama Genel de bu diyaloglar karikatör köşelerinde yayınlanacak kadar komik ve insanı delirten türde olabilmektedir arkadaşlar...

Önemli olan konuşma tarzı ve kurulan cümle yapısı, zaman, mekan, kılık kıyafet ilk izlenimde çok rol oynuyor.

Yaşadıklarımdan unutamadığım ise şu şekilde cereyan etmiştir..

Yer ankara Simon Bolivar Caddesi ile atakule arası bir mekan..Saat 02.00 civarı..

İşaretçi memur kardeşimiz el kol hareketi ile sağa çek pozisyonuna geçmiştir.
    Derhal durulur..Camı açarsınız..Ve ilk cümle..

-Alkol aldık mı?
    -Hayır amirim

kılık kıyafet ve suratımı inceledikten sonra Alkolmetreye gerek görmedi..

-Sen yinede evraklarını ver..(Ruhsata bakıyor)
    -Burun amirim..
    -Motor kaputunu açabilirmiyiz..(Araç 92 model REno 21 Concorde)
    -tabi açarız buyrun..Şaşkın bir şekilde..

-Bagajı açarbilirmiyiz..(1 nci çoğul şahıs olarak ilginç geldi bana)

-Tabi buyrun....

İnceledikten sonra..Diğer memur arkadaşa dönerek..

-La Necati ruhsatta benzinli yazıyo..Motora bi de sen bak LPG beynini saklamış olabilirler.
    Ben şaşkın vaziyette..

-Hayır efendim ruhsat doğru..Araç LPG li değil..

-Sen sus..
    -Peki efendim baksın memur arkadaş..

Sonra sigorta, egzoz pulu vs sorular yöneltmeye başlayınca yanımdaki ev arkadaşım bana dönerek..

-olm adamlar niyeti bozmuş..20 lik işkembe parası bayıl..

-iyide suçum yok ki Cengiz..Deyince Dostum cengiz olaya el attı..İyi çene vardır kendisinde..

-Abi biz talebeyiz..Valla annem hasta..Numune hastanesinde..Oraya gidiyoz..Nolur abi istersen nufus cüzdanımı bırakıyım..Ben polis sınavına girdim..Polisleri çok severim..

-Bilader sus olm konuştukça batıyon derkeeeenn...

Diğer polis bizimle ilgilenene bağırarak..

-Amirim boşver onları..Bak caddeye bir sürü ördek kaçıyo ..

Deyince memurumuz ruhsatımı verdi..Ve Dumur çarpı Dumur olarak (dumurun karesi) Yola koyulduk..

Memur kardeşlerimi tenzih ediyorum..Kontrol bizlerin güvenliği içindir..Farkındayız ama böyle ekipler de yok değil..Yarı Üzülerek yarı gülerek sizlerle paylaşmak istedim..Muhakkak sizin de yaşadığınız olaylar vardır..

• süper yaaaaaaaa çok hoş
  • her kamu kurulusunda böyle adamlar oldugu sürece Türkiye ezilmeye mahkumdur! herkes sadece görevini yapsa ve vatandasta bilincli olsa su an buralarda olmazdık! topigi acan arkadas kusura bakma sinir oluyorum bööle olaylara sahit oldugumda
  • türkiye burası olur ama senin arkadaşta iyi kıvırmış
  • bende hyundai h100 le yakalandım yarı kapalıydı polis ruhsata baktı 5 + 1 yazıyo saymaya başladı arkaya 3 kişi öne 2 kişi e bir koltuğu nerde bunun diye bana sordu bende şaşkınlıkla walla arkaya 3 şöförün yanına 2 birde şöför tam oluyo dedim baktı yemedim o zaman emliyet kemeri neden takılı değil dedi ordan yakalandık tabi gel arabaya dedi gittik tabi peşinmi ödersin yoksa yazıyımmı dedi walla 10 milyonum war dedim tamam o zaman at bir çorba parası ilerle dedi werdik kurtulduk wampirden...Yer edirnekapı kavşağı yapanda polis yawş.....
  • genelde bişeyler buluyorlar değilmi???
    quote:

Orjinalden alıntı: bito

bende hyundai h100 le yakalandım yarı kapalıydı polis ruhsata baktı 5 + 1 yazıyo saymaya başladı arkaya 3 kişi öne 2 kişi e bir koltuğu nerde bunun diye bana sordu bende şaşkınlıkla walla arkaya 3 şöförün yanına 2 birde şöför tam oluyo dedim baktı yemedim o zaman emliyet kemeri neden takılı değil dedi ordan yakalandık tabi gel arabaya dedi gittik tabi peşinmi ödersin yoksa yazıyımmı dedi walla 10 milyonum war dedim tamam o zaman at bir çorba parası ilerle dedi werdik kurtulduk wampirden...Yer edirnekapı kavşağı yapanda polis yawş.....
  • izmir üçkuyular da geçio olay..
    yıllar önce

sağa çekilir polis gelir..

ehliyet ruhsat gösterilir... sorun yok
    arabanın her tarafı aranır sorun yok
    emniyet kemerleri takılı sorun yok..
    en sonunda polis abi bombayı patlatır.. sağ stop lambası sol stop lambasına göre biraz zayıf yanıyor.. cezasını ödeyin....

biz dumur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• gerçekden süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

izmir üçkuyular da geçio olay..
    yıllar önce

sağa çekilir polis gelir..

ehliyet ruhsat gösterilir... sorun yok
    arabanın her tarafı aranır sorun yok
    emniyet kemerleri takılı sorun yok..
    en sonunda polis abi bombayı patlatır.. sağ stop lambası sol stop lambasına göre biraz zayıf yanıyor.. cezasını ödeyin....

biz dumur

ya abi olmaz böyle şey ya ne biçim iş yapıyo bunlar üzücü valla

• şöyle bir fıkra var:
    polis arabayı durdurur, ehliyet ruhsatı alı incelemeye başlar. muayene tamam, egsoz emisyon tamam, şöföre alkolmetre üfletir. alkol çıkmaz. aç bakalım bagajı der.
    ilk yardım çantası, yedek lastik, yangın söndürücü, trafik seti herşey tamamdır.
    herşeye bakar ceza koparacak hiçbirşey bulamaz.
    teyp varmı bu arabada diye sorar.
    şöför: var efendim
    polis: mezdekenin kaseti varmı?
    şoför: var
    polis: koy bakalım dinleyelim
    şoför kasedi koyar ve sesi açar. polis göbek atmaya başlar ve "bak ben oynuyorum şimdi, sen de parayı yapıştırırsın" der.
  • hikayeyi birisi anlatmıştı.. koparmıştı ortamı:
    polis çeviriyo çocuğu o da cam filmlerini yeni yaptırmış kapkara
    tabi polis diyo yasak bağlıycam arabanızı
    yanındaki arkadaş soruyo niye memur bey ne suçumuz var diyo
    polis diyo camlarınız film
    çocuk diyo ki: abi bırak bizi gidelim,bu memlekette ne filmler dönüyo bi bizim cam filmimi kaldı diyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

şöyle bir fıkra var:
    polis arabayı durdurur, ehliyet ruhsatı alı incelemeye başlar. muayene tamam, egsoz emisyon tamam, şöföre alkolmetre üfletir. alkol çıkmaz. aç bakalım bagajı der.
    ilk yardım çantası, yedek lastik, yangın söndürücü, trafik seti herşey tamamdır.
    herşeye bakar ceza koparacak hiçbirşey bulamaz.
    teyp varmı bu arabada diye sorar.
    şöför: var efendim
    polis: mezdekenin kaseti varmı?
    şoför: var
    polis: koy bakalım dinleyelim
    şoför kasedi koyar ve sesi açar. polis göbek atmaya başlar ve "bak ben oynuyorum şimdi, sen de parayı yapıştırırsın" der.

Müthişti bu yav...

• Olacak okadar da da boyle bir skeç vardı çok gülmüştüm. Demekki dogruymuş.

Gözünün üstünde kaş ver diye ceza yazıyorlarmış hala
    OFFFFF yaww ne biçim ülkede yaşıyoz hakkaten; ama herşeye ragmen seviyorum ülkemi

Aklıma geldi birde olacak okadar da sarhoş tiplemesi vardı ya hani. Bir bolumunde avrupanın baskentlerini dolaşıp oradaki polisleri kandırıyordu ve ceza odemiyordu. O bolume de cok gulmuştum
  • aslında bu ülkeye bu düsünce tarzını getirmese bile açıkca destekleyen merhum kişiyi hepimiz biliyoruz...
    tamam cok suçlu yanlarıda var polislerin ama maaşları bence yaptıkları işe göre cok az o yüzden bu da körüklenmekte bence...
    tabiki maaşı artıncada bunu yapacak cok polis vardır (fazlasını istemek hiç bir zaman yetinmemek hırsın kötü bir parçasıdır) ancak ben yinede eminimki polislere verilen paranın yetersizliği yüzünden (ki hangi memura yeterli para veriliyor eskiden bürokrat kesmi olarak bilinen okumus kültürlü insanlar olarak anılan memurlar simdi ben memurum derken ben fakirim anlamında söyluyorlar) bunu yapıyorlar...
  • böyle adamlar maalesef var babamın polis olması dolayısıyla bu adamlarla yüz yüze geliyorum ve hayret ediyorum nasıl vicdanlarını bastırıp da gülebiliyorlar? neyse efendim benden size bir link:
    YARILIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSaFeL -- 22 Kasım 2005, 1:12:04 >
  • Alın size hakiki bir fıkra
    (Bu sadece bir fıkra Polis arkadaş varsa alınmasın)
    Yer: İstanbul - Edirne otoyolu
    Olay bir trafik ekibiyle, eşeğe binmiş otoyolun kenarından evine giden yaşlı bir amca arasında geçer.
    Polis:Amca nereye böyle?
    Amca: Evime gidiyorum
    Polis: Niçin takman golanı??? (golan=emniyet kemeri)
    Amca: Dakmam dakmam sana ne?
    Polis: Ama eşekle giderken golan takmazsan ceza yazarız
    Amca: Yazarsanız yazın.
    Polis: Sana mı yazalım eşeğe mi?
    Amca: ???
    Polis: Yani sana yazarsak 5 milyon, eşeğe yazarsak 3 milyon
    Amca: Bana yazın o zaman
    Polis: Neden ? Sana yazarsak daha çok ödersin.
    Amca: Eşeğin sicili temiz olsun. İleride Polis yapcez onu!
  • Aslında hep tenkit gibi olacak ama benzer bir durumda memurumuz..

-Öndeki atladı geçti sen nereye gidiyon peşinden..
    -Efendim sarıydı yanan öööle şeettim..arkamdaki kornaya asılınca panik yaptım fırladım...

-Ruhsatı ver seni 3 saat bekletiyimde şu köşede aklını başına al..
    -Abi sigara yaksana bak marlboro (Bendeki de ne cesaretse gerçi bir yandan yusufluyorum)

Birden yüzü güldü ..

-Boşver onuda üşüdük arkadaşlarla bi paket çay-şeker parası daha iyi olur..
    -Al abi 10 YTL..
    -
    -OLMAZ KURTARMAZ ZARAR EDER..

cÜMLESİ BENİ BENDEN ALMIŞTI..Olan 15 YTL ye oldu ama keşke cezama razı olsaydım..Vicdan azabı çektim..Sizler cezanıza razı olun..Kulakların çınlasın amirim..Neyin zararı yahu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymore -- 22 Kasım 2005, 10:19:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.