Şimdi Ara

Sobadaki Hikmet... Komik bir fıkra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce verilmedigini düşünerek ekliyorum. Sandalyeden düşmek üzereyim... Cidi ciddi okuyun.

Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır. Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar. Kimyacı, "adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış"; fizikçi, "adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş"; jeolog, "burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış"; matematikçi, "sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış"; antropolog, "adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş". Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar., Adam cevap verir: -

"Boru yetmedi."

*** Cesur Yürek ***

• süper be kardeşim güldürdün beni şu saatte....

• _____________________________
    Ölmek için sebebim yok ama yaşamak için sınırdayım!
  • biliyodum ama komik...
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koptım.öldüm
    Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürürüz.. Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar!Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz!Tarihi Biz Yazdık..Tarih tende Biz Sileriz…
  • okumustm ama yıne tesekkurler

Orjinalden alıntı: Linkin_ParKoRN

koptım.öldüm

Yavaşşş... Allah etmesin. Bu arada okumayanlar için upp !!!

*** Cesur Yürek ***
  • çok komik bir fıkra. daha önceden de biliyordum ancak bu tip fıkraları akılda tutamıyorum ben. ben de mi bir sorun var acaba.

okumaya başlayınca daha ilk cümleden hatırladım ama...
    CHEVROLET CRUZE LS BEYAZ ....

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • harbi süper bi fıkaymış saol ya
    ☻ AMD Athlon 64 3000+ AM2 ☻Kingston 512 MB DDR2 533 MHZ RAM ☻Samsung SpinPoint 1TB HDD ☻Bi klavye bi mause ☻Tüplü Monitör ☻Ekran Kartı Yok(Onboard) ☻Hoparlör Yok ☻Kasmadan oynayabildiğim oyunlar : Hearts, Solitarie, Mayın Tarlası bide paintte resim çizebiliyom okadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _*FearLess*_

harbi süper bi fıkaymış saol ya

önemli degil yaaa. Yukarıyaaaa

*** Cesur Yürek ***
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.