Şimdi Ara

Yaptigim oyun sistemi icin yorumlariniz, artik aliyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha once konu actim ve forumdaki arkadaslar sayesinde epey yol katettim. Ancak, fiyati asagi cekmek icin biraz modifiye etmem gerekti.

Sizin yorumlariniza gore Vatan'dan siparis verecegim.

Bir eksik parca var mi bilgisayarin calismasi icin?(monitorum,mouse,klavye mevcut)

Vatandan daha ucuz ve en azindan ayni seviyede hizmet veren bir yer varsa onuda paylasabilirsiniz.

Fiyat dusurulmus hali:

CPU INTEL I5 3470 
    VGA SAPPHIRE HD7850 2GB 256B
    RAM KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 HyperX
    KINGSTON 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB)
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
    KASA COOLERMASTER RC-P100K-KWA700-TR 700W
    MB ASUS P8H61-MX USB3 H61 DDR3 V+S+GI 1155 INTEL

ILK HALI :

MSI  
    Z87-G43 Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    307 TL
    INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    591 TL
    GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    188 TL
    SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    160 TL
    CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA330 TL
    SAPPHIRE
    HD7970 O.C. GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    957 TL

• zekice bir sistem olmuş, işlemcilerde kafam takılmıştı fakat şöyle bir bench testlerine baktım da o fiyata değecek bir fark yok. güle güle kullan derim
  • İşlemciyi FX8350 ile değiştir.

Anakartı Gigabyte 970a-Ud3 yap.

CM Hyper 212X ekle.

Ve çak bir Ssd.
  • 7870xt ye bütçenizi arttırmanız ilerisi için biraz daha avantajlı olacaktır, amd sistem de bakın bütçe daha uygundur
  • Bir eksiklik var mi peki sizce? ekran karti anakart islemci filan hepsini biraz dusurduk fiyati indirmek icin. Onayliyormusunuz sonuc olarak?
  • CM hyper 212X nedir? neyi cikartip ekliyecegimi anlamak icin soruyorum.

SSD zaten KINGSTON 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB)

olarak ekledim ama islemci ve anakarttan hic anlamiyorum. Ogrenmem icin acarmisiniz biraz bu degisiklikleri neden yapmaliyim?
  • Kasa gereksiz fazla. 80+ bir 550w psuya sahip bir kasa isinizi gorur. (corsair 200r)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baretta14 B kullanıcısına yanıt
    7870xt hangisi acaba? yazmadigim bir bilgiyle referans verdiginiz icin anlayamadim. Cok detayli bildigim konular degil maalesef.

islemci midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplanas

CM hyper 212X nedir? neyi cikartip ekliyecegimi anlamak icin soruyorum.

SSD zaten KINGSTON 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB)

olarak ekledim ama islemci ve anakarttan hic anlamiyorum. Ogrenmem icin acarmisiniz biraz bu degisiklikleri neden yapmaliyim?

İşlemci Soğutucusu.
  • Psydia kullanıcısına yanıt
    dediginizi bulamadim vatanda ancak sunu buldum -
    COOLER MASTER
    RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

İşlemciyi FX8350 ile değiştir.

Anakartı Gigabyte 970a-Ud3 yap.

CM Hyper 212X ekle.

Ve çak bir Ssd.

+1

ssd çakma cooler master 212x al.
  • islemci ve anakarttan hic anlamiyorum. Ogrenmem icin acarmisiniz biraz bu degisiklikleri neden yapmaliyim?
  • Sadece oyun icin kullanmayacaim internet, surf, download filanda olacak tabi.

AMD sistemi onayliyorsaniz, bende tecrume etmek istiyorum hic kullanmadim AMD.

Rica etsem uyumlu sekilde son konfigurasyon halini vatan linkleri olarak atarmisiniz. Ben hatali birsey ekliyip uyumsuz sistem kurmiyayim.

Tesekkur ederim hepinize, yardimlariniz icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplanas -- 19 Temmuz 2013; 20:23:52 >
  • quote:

Sadece oyun icin kullanmayacaim internet, surf, download filanda olacak tabi.

AMD sistemi onayliyorsaniz, bende tecrume etmek istiyorum hic kullanmadim AMD.

Rica etsem uyumlu sekilde son konfigurasyon halini vatan linkleri olarak atarmisiniz. Ben hatali birsey ekliyip uyumsuz sistem kurmiyayim.

Tesekkur ederim hepinize, yardimlariniz icin.

Bu arada fps istatiği tutacaksan 4670k'da kal.
  • hoca zaten zorlayarak bitirmeye calisiyorum iyice sikintiya sokuyorsun, bilerek sabote mi ediyorsun. zaten corba oluyorum bu konularda.

• quote:

dediginizi bulamadim vatanda ancak sunu buldum -
    COOLER MASTER
    RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

Evet bu da cok iyi kasadir zaten forumda sorsaniz ya 200-300r ya da rc-k380 onerilir butceniz varsa k380 yerine 300r almak ileriki zamanlar icin de daha iyi olur. Yoksa k380 de cok guzel kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi benim modifiye ettigim listeden seninkileri ekliyorum ve bitiyor? sikinti yok dimi? uyumlu mu yani parcalar anlamadigim icin teyid ediyorum sonra iade su bu ugrasmayalim.
  • Psydia kullanıcısına yanıt
    usta son mesajima bakarsan bazi degisiklikler yaptik. Onerdigin kasalari vatan linki olarak atarmisin. bitirelim bu isi. rica ediyorum, tsk tekrar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.