Şimdi Ara

YAPTIĞIM BİR KAZA İLE İLGİLİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sağ şeritte giderken kadının biri park halindeki aracının sol kapısını açık bırakmış ve sağ şeriti yolu meşgul ediyordu uzun bir süre. Beni sol şerit sıkıştırınca ben de sağdan devam edeyim derken kadının sağ şeridi kapatan kapısı benim arabaya sürttü çizildi aracım.Neyse kaza anının resimleri yok elimizde tutanak tutulmadı işim vardı kadın sadece plakanın resmini çekti telefonumu verdim olay yerinden ayrılmam gerekti işim gereği kaza anının değil kadın sadece park halinde aracımın fotoğrafı mevcut.Benim pasta cila masrafım var kadının sol kapı menteşesi problemli sadece. Ben kendi aracıım yaptırim sen de kendininkini dedim. Benim arabanın masrafı daha çok olmasına rağmen o da tamam dedi. Beni arıyor şimdi tutanak tutalım diye ben kabul etmedim zaten fazla hasar bende. Burda kimin kusuru daha fazla 8de kaçar hata olur bir de tutanak ve fotoğraf olmadığı için bir yaptırım olur mu çift taraflı olarak yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Merhaba ,

Tutanak tutmadığınız ve görüntü kaydı olmadığı için maalesef sonuç almanız çok zor.

Bununla birlikte kapısını açık bırakmamalıydı kendisi.Siz şeritte ilerliyorsanız tüm suç hanım efendide , siz şerit ihlali yaptıysanız yarı yarıyadır.
  • despot1234 D kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğrafları görmek lazım,

Böyle anlatmak ile karar verilemez öncelikle siz duran arabaya sürtmüşsünüz diğer araç size değil bundan dolayı bir adım diğer sürücü önde. Karşı tarafın park ihlali yaptığını fotoğraf ile ispatlamanız lazım bunun için araçları kaza olduğu şekilde aynı yere park etmeniz lazım ve park ihlali olması lazım. Aksi takdirde karşı taraf park halindeyken geldi bana çarptı diyip kendini haklı çıkarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer siz şeridinizdeyken karşı tarafın açılan kapısına çarptıysanız suç kapıyı açanda diye biliyorum. Çünkü park edilen araçların düzgün olarak park edilmesi ve kara yolunu işgal etmemesi gerekiyor.
  • Karşı tarafın açılan kapısı sizin şeridiniz sınırlarına girmişse ve siz şeridinizden çıkmadan vurmuşsanız kusur karşı taraftadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.